Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.03.06  12:08

« Bez nadpisu

Diky moc potreboval sem to lebo na stranke napr. mobile.de su oznacene auta len vykonom. Niekde je aj objem, ale vacsinou v kW.
    Vacsina ludi tu odporuca 1,6 16V asi pojdem do toho. Urcite chcem Bravu, len sa neviem rozhodnut na aky pohon a aky motor.
    Chcem jedine roky 1999-2001. No uvidime vsetci si tie auta chvalia aj ludia co poznam osobne. Napriklad moj stric ma Bravu z 1998 a motor 1,4 12V a az teraz tam ide menit vyfuk inak tam este nic nemenil. Spotreba okolo 6L, aspon podla neho. No uvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.03.06  09:42

« Re: Motory

Možem odporučiť 1,2 16v.
  • 00 Reagovat !

foto

06.03.06  00:07

« Re: Motory

1.2 16V (59-62kW); 1.4 12V (55-59kW); 1.6 16V (66/76kW); 1.8 16V (83kW); 2.0 20V HGT (108-110kW); 1.9D (44-48kW); 1.9 TD (55kW); 1.9 TDS(74kW); 1.9 JTD(77kW) a možná ještě něco... Bylo toho fakt dost.
    Tak to jsou asi tak všechny motory co můžeš v Bravě či Bravu potkat! Osobně mám zkušenost jen s tou 1.6 16V (76kW) a tu ti můžu vřele doporučit! Najel jsem s ní cca 40 000 km a rád na ní dodnes vzpomínám! Hodně zdaru...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.03.06  23:29

« Motory

Nazdar lidi sem tu novy a citam diskusiu od zaciatku. Planujem kupit v najblizsich 2 mesiacoch FIAT BRAVA a chcel som sa opytat ci neviete kde by som zohnal nejaky zoznam motorov co sa montovali do bravy, staci od roku 99.Nejake oznacenie a kolko kW ma ten konkretny motor. Dakujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.06  23:07

« Re: Diagnostika Brava 1.4 12V

tahle diskuse jede v Marea clubu marea.micansoft.com
  • 00 Reagovat !

foto

26.02.06  16:28

« Diagnostika Brava 1.4 12V

Zdravím všechny.Nemáte někdo zkušenosti s diagnostikou?Chtěl bych se do toho vrhnout sám.Programy,notebook,Bravu mám,ještě propojovací kabel a nějaké rady a jdu na to.Tak jestli někdo něco víte,dejte radu začátečníkovi,jak se na lopatu sedá.Dík!
  • 00 Reagovat !

foto

23.02.06  18:21

« Bez nadpisu

no ja si kupuju od sebringu a sem spokojen ale nemuzu posoudit zivotnost dycky sem ho asi po roce urval
  • « 00 Reagovat !

foto

22.02.06  14:10

« Re: ceny výfuku

Když jsem před časem měnil výfuk u Bravy, kupoval jsem ho tady:
    www.vyfuky-tyll.cz
    Na cenu si už nevzpomínám.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.06  11:20

« ceny výfuku

Dobrý den, zajímala by mě cena výfuku u Fiatu Brava (originál i neoriginál). Hledal jsem nějaký ceník náhradních dílů na netu, ale nic jsem nenašel. Neznáte nějakou adresu, kde by bylo porovnání cen autodílů? Díky za info.
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.06  14:56

« Bez nadpisu

ta 16,16v byla hlavne delana na to aby byla takovym prechodnikem mezi spotrebou a sportovni jizdou a takhle se to vyvrbilo perfektní zátah pri perfektní spotrebe vsem doporucuju silnejsi verzi
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.06  14:30

« Re: Fiat BRAVA

Mal som 1,2 16v v Brave a teraz mám 1,6 16v (ten istý ako v brave) v Stile.1,2 16v má lepší záťah odspodu.Zase záťah nad 3000 ot má 1,6 16v fantastický.Spotrebou je na tom 1,2 16v veľmi dobre (Kombinovaná 6l).Z pohľadu výkonu je na tom lepšie 1,6 16v.Tých 23 koní naviac je poznať,ale 80 koní na objem 1,2 je super.Ťažké rozhodovanie.Ja by som bral 1,2 16v,Jazdí to veľmi dobre a za 6l.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.02.06  14:10

« Fiat BRAVA

Chtěl byh koupit BRAVu, je lepší 1,6 16V nebo 1,2 16V?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.02.06  12:08

« Re: Koupě Fiatu Brava 1,6 16V (76 kW)

Ako pri iných autách.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.02.06  11:58

« Koupě Fiatu Brava 1,6 16V (76 kW)

Zdravím všechny a rád bych se zeptal, na co si dát pozor při koupi Bravy s tímto motorem?
    Děkuji za rady.
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.06  21:52

« Bez nadpisu

mrkněte na [odkaz] auta za opravdu super ceny
  • « 00 Reagovat !

foto

02.02.06  10:29

« Manual

Nemate nekdo odkaz na manual na 2.0i Mareu Weekend? Diky moc.
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.06  09:24

« Díly na fiaty

tady nabízejí spoustu dílů na mareu
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.06  12:35

« Re: Re:

OK, ok, ale přeci jenom bych někdy uvítal, možnost zapnout světla bez klíčků, ale pravda je že daleko častěji se využije automatické zapínání při startování...
    Dnes jsem přihlásil zcela bez problémů svojí Barču (Brava) a nechal v servise udělat rozvody, výměnu všech kapalin a celkovou kontrolu. V servise říkali že je znát německá silnice a nápravy jsou naprosto OK. Jediné co mě čeká asi za 5kkm jsou zadní brzdy.
    Dare
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.06  10:21

« Re:

Já se taky přidávám - ten systém světla jen při otočeným klíčku považuju za jednoduchou, ale perfektní a praktickou vychytávku.
    Jo a kdybys tak nutně a hned ty světla potřeboval, otoč si klíčkem alespoň do polohy Park nebo jak to tam je
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 30.01.06  17:48

« Bez nadpisu

Dokonalý systém - absolutně světla nevypínám... Baterka mi v vydrží i přes městký porovoz bezproblémů 5 - 6 let. nechat zaplé, nestarat se. DOKONALOST SAMA! Jde samozřejmě světla mít rozsvícená i s vytaženým klíčkem. Je tam takovej u zapalování čudl, ten se zmáčkne, klíčkem se otočí a vytáhne. Je to celkem snané,a le prakticky zbytečné na použití. Opět ale svítí myslím jen parkovačky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…