Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: Motory
1.2 16V (59-62kW); 1.4 12V (55-59kW); 1.6 16V (66/76kW); 1.8 16V (83kW); 2.0 20V HGT (108-110kW); 1.9D (44-48kW); 1.9 TD (55kW); 1.9 TDS(74kW); 1.9 JTD(77kW) a možná ještě něco... Bylo toho fakt dost.
Tak to jsou asi tak všechny motory co můžeš v Bravě či Bravu potkat! Osobně mám zkušenost jen s tou 1.6 16V (76kW) a tu ti můžu vřele doporučit! Najel jsem s ní cca 40 000 km a rád na ní dodnes vzpomínám! Hodně zdaru... -
"-- skrytý --" 05.03.06 23:29
« Motory
Nazdar lidi sem tu novy a citam diskusiu od zaciatku. Planujem kupit v najblizsich 2 mesiacoch FIAT BRAVA a chcel som sa opytat ci neviete kde by som zohnal nejaky zoznam motorov co sa montovali do bravy, staci od roku 99.Nejake oznacenie a kolko kW ma ten konkretny motor. Dakujem. -
« Diagnostika Brava 1.4 12V
Zdravím všechny.Nemáte někdo zkušenosti s diagnostikou?Chtěl bych se do toho vrhnout sám.Programy,notebook,Bravu mám,ještě propojovací kabel a nějaké rady a jdu na to.Tak jestli někdo něco víte,dejte radu začátečníkovi,jak se na lopatu sedá.Dík! -
« Re: Fiat BRAVA
Mal som 1,2 16v v Brave a teraz mám 1,6 16v (ten istý ako v brave) v Stile.1,2 16v má lepší záťah odspodu.Zase záťah nad 3000 ot má 1,6 16v fantastický.Spotrebou je na tom 1,2 16v veľmi dobre (Kombinovaná 6l).Z pohľadu výkonu je na tom lepšie 1,6 16v.Tých 23 koní naviac je poznať,ale 80 koní na objem 1,2 je super.Ťažké rozhodovanie.Ja by som bral 1,2 16v,Jazdí to veľmi dobre a za 6l. -
OK, ok, ale přeci jenom bych někdy uvítal, možnost zapnout světla bez klíčků, ale pravda je že daleko častěji se využije automatické zapínání při startování...
Dnes jsem přihlásil zcela bez problémů svojí Barču (Brava) a nechal v servise udělat rozvody, výměnu všech kapalin a celkovou kontrolu. V servise říkali že je znát německá silnice a nápravy jsou naprosto OK. Jediné co mě čeká asi za 5kkm jsou zadní brzdy.
Dare -
wolff 30.01.06 17:48
Dokonalý systém - absolutně světla nevypínám... Baterka mi v vydrží i přes městký porovoz bezproblémů 5 - 6 let. nechat zaplé, nestarat se. DOKONALOST SAMA! Jde samozřejmě světla mít rozsvícená i s vytaženým klíčkem. Je tam takovej u zapalování čudl, ten se zmáčkne, klíčkem se otočí a vytáhne. Je to celkem snané,a le prakticky zbytečné na použití. Opět ale svítí myslím jen parkovačky.
Vacsina ludi tu odporuca 1,6 16V asi pojdem do toho. Urcite chcem Bravu, len sa neviem rozhodnut na aky pohon a aky motor.
Chcem jedine roky 1999-2001. No uvidime vsetci si tie auta chvalia aj ludia co poznam osobne. Napriklad moj stric ma Bravu z 1998 a motor 1,4 12V a az teraz tam ide menit vyfuk inak tam este nic nemenil. Spotreba okolo 6L, aspon podla neho. No uvidime.