Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

02.08.00  08:25

« Re: AUTOKOMPLEX

To nic, to moje thema 2.5 TDS je asi po cca 250000 km uz davno mrtva, co ?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 02.08.00  08:10

« Re: AUTOKOMPLEX

Další vtipálek. Už začínaám mít starch, kdy se mi rozpadne ta moje italská sračková 156 ka, bojim, bojim.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.00  00:00

« Re: 7 mereni spotreby

Kamile, to nemáš pravdu. mfilip v tom najezdil, nepletu li se 15tis. km. a na budíku má 145tis. km. (možná těch posledních). Nicméně to má 2 měsíce a zcela určitě neví kolikrát to mělo angínu a kdy to bude mít zápal plic.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  22:57

No Mflipe,to jsi mel napsat hned jakym stylem jezdis.To neni divu,ze Ti ta Brava vydrzela 150 tis.km,memu tchanovi,ktery jezi podobnym stylem jako ty,taky vydrzela 120-ca dlouho.Stejne si myslim,ze prave u tohoto italskeho * drzis rekord v najetych kilometrech s malym poctem zavad.
  • 00 Reagovat !

foto

01.08.00  08:34

« Bez nadpisu

Mas pravdu, ze jich je asi vetsina. Mozna to zni spatne, ale jsem tedka v situaci, ze nez koupit autoradio za tr. 6500,-, primhourim oci a koupim na burze autoradio za 2000,- a budu si myslet, ze kradene neni. U nas na burze i prodavajici autoradia ma vyvesene ICO, adresu a davaji razitko na pozadani. Tim jsem podle mne kryty. I kdybych kupoval autoradio na inzerat, necham si podepsat kupni smlouvu. Radio v podchodu od cigana bych urcite nekoupil. Ale, kdyby stalo 500 Kc ? Asi ne, neni jak vyzkouset. Ten cigan urcite nebude znat kod.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  08:18

« Re: Suplik

Filipe z toho si nic nedelej, ja radio mam (vcelku kvalitni s CD) a zena mi primo rekla ze si nepreje abych to originalni vymenil.......a ze suplik se kupovat nebude, takze rekl bych ze jsme na tom naprosto stejne...
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.00  06:22

« Re: Kradená autorádia - kupovat nebo ne?

Kupovat podle mne kradene radio ne!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  23:19

« Kradená autorádia - kupovat nebo ne?

Když jsme u těch autorádií - naprostá většina těch velmi levných v bazarech a inzerátech jsou kradený. Kupovat je nebo ne, co si o tom myslíte? Sorry za dotaz mimo téma rubriky.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  14:46

pardon "nediskutuj"
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  14:45

tak si ho kup a diskut o tom!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  14:41

« Suplik

Ma skoromanzelka mi neschvalila autoradio za 2000 na inzerat. Ono to skoro vypada, jako bych byl pod pantoflem ... Asi ma pravdu, ze jsou jeste dulezitejsi investice ( jidlo, piti, svat. prstynky, atd. ), ale kdyz ja to radio tak chci !
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  14:38

Drzim palce. Aby to bylo objektivni, natankuj u konretniho stojanu u konkretni pumpy plnou nadrz ( na automaticke vypnuti pistole ). Jezdi jen 200 km a snaz se jezdit co nejplynuleji, co nejpomaleji pridavat plyn. Vyrazovat rychlost treba uz 500 m pred cilem. Ja vim, ze ta jizda neni agresivni, nekoho to treba ani nemusi bavit, ale financni uspora je alespon pro mne znacna. Pokud pak dotankujes zase u te same pumy a stojanu 14 l, pak to melo smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 31.07.00  14:01

Mfilipe: zkusím jet Tvým stylem a uvidím, pod 9l/100km jsem se ještě nedostal.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  12:54

Hmmm dobry a gratuluju, ja jedu za 14 dni na Moravu, rodina chce na Macochu je to asi 250 km jednim smerem tak jsem zvedav kolik si to hamne na dalku, kez bych se dostal taky kolem 6,5l ,ale Marea je prece jen trosicku tezsi a je to kombi....no uvidime poznatky sdelim :-)). Marcel
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  12:18

Tak s tema kaminkama to bach vrazdil......nesnasim ani spinu natoz kdyz mi nekdo neco na aute skrabne nebo tak.....
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  12:10

nezbývá, než gratulovat ...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.00  10:44

Mam to auto fakt rad. Na Slovensku maji N95 v prepoctu za 28.20 .... Dojem mi akorat zkazili nejaci hajzlici, kteri asi z autobusove zastavky hazeli na meho tmave modreho kocura kaminky. Po ceste na Slovensko jsem na strese napocital 7 mist s cerstve odprysknutou barvou. Ceka mne o vikendu prace ....
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  10:40

« 7 mereni spotreby

B I N G O O O ! Na 637 km si vzala 37.7 l. No a ta svina 6l hranice, ktera se ruzne priblizovala a vzdalovala byla pokorena .... 5 . 92 1 l/100 km !!! Vzhuru na ceste k pokoreni 5.9 l /100 km
  • 00 Reagovat !

foto

31.07.00  06:19

« PRvni mereni spotreby

Tak jsem se ajl poprve zmerit u Marey spotrebu, tak zatim (prevlada jezdeni po meste) to vychazi (motor 1.8 16V) na 7,8 l a to prip meme „testovacim“ zpusobu jizdy neni myslim spatne. Jen poznamka opravdu do rubrik,k de prispiva RSD nebudu hcdi, jeho prizemni odpovedi radoby na urovni mne opravdu nebavi a ja kje receno v zahlavi tohle je pohodova kavarna tak si jdu udelat velmi dobrou kavu :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.00  14:01

Neni co resit. Asi budu mit do mesice nove autoradio. Zkusim se poptat u sveho prodejce.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…