Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: 7 mereni spotreby
No Mflipe,to jsi mel napsat hned jakym stylem jezdis.To neni divu,ze Ti ta Brava vydrzela 150 tis.km,memu tchanovi,ktery jezi podobnym stylem jako ty,taky vydrzela 120-ca dlouho.Stejne si myslim,ze prave u tohoto italskeho * drzis rekord v najetych kilometrech s malym poctem zavad. -
Mas pravdu, ze jich je asi vetsina. Mozna to zni spatne, ale jsem tedka v situaci, ze nez koupit autoradio za tr. 6500,-, primhourim oci a koupim na burze autoradio za 2000,- a budu si myslet, ze kradene neni. U nas na burze i prodavajici autoradia ma vyvesene ICO, adresu a davaji razitko na pozadani. Tim jsem podle mne kryty. I kdybych kupoval autoradio na inzerat, necham si podepsat kupni smlouvu. Radio v podchodu od cigana bych urcite nekoupil. Ale, kdyby stalo 500 Kc ? Asi ne, neni jak vyzkouset. Ten cigan urcite nebude znat kod. -
« Re: 7 mereni spotreby
Drzim palce. Aby to bylo objektivni, natankuj u konretniho stojanu u konkretni pumpy plnou nadrz ( na automaticke vypnuti pistole ). Jezdi jen 200 km a snaz se jezdit co nejplynuleji, co nejpomaleji pridavat plyn. Vyrazovat rychlost treba uz 500 m pred cilem. Ja vim, ze ta jizda neni agresivni, nekoho to treba ani nemusi bavit, ale financni uspora je alespon pro mne znacna. Pokud pak dotankujes zase u te same pumy a stojanu 14 l, pak to melo smysl. -
« Re: 7 mereni spotreby
Hmmm dobry a gratuluju, ja jedu za 14 dni na Moravu, rodina chce na Macochu je to asi 250 km jednim smerem tak jsem zvedav kolik si to hamne na dalku, kez bych se dostal taky kolem 6,5l ,ale Marea je prece jen trosicku tezsi a je to kombi....no uvidime poznatky sdelim :-)). Marcel -
« Re: 7 mereni spotreby
Mam to auto fakt rad. Na Slovensku maji N95 v prepoctu za 28.20 .... Dojem mi akorat zkazili nejaci hajzlici, kteri asi z autobusove zastavky hazeli na meho tmave modreho kocura kaminky. Po ceste na Slovensko jsem na strese napocital 7 mist s cerstve odprysknutou barvou. Ceka mne o vikendu prace .... -
« PRvni mereni spotreby
Tak jsem se ajl poprve zmerit u Marey spotrebu, tak zatim (prevlada jezdeni po meste) to vychazi (motor 1.8 16V) na 7,8 l a to prip meme „testovacim“ zpusobu jizdy neni myslim spatne. Jen poznamka opravdu do rubrik,k de prispiva RSD nebudu hcdi, jeho prizemni odpovedi radoby na urovni mne opravdu nebavi a ja kje receno v zahlavi tohle je pohodova kavarna tak si jdu udelat velmi dobrou kavu :-))