Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Co mne sere:
logika zapinani osvetleni kufru. Nechapu proc nesviti toto svetlo pouze pri otevreni kufru, ale sviti i pri otevreni jakychkoliv dveri. Zase jsem musel po vikendu ( 64 hod ) startovat z cizi baterky, spolujezdec mi totiz po vypnuti klicku nedoklapnul zadni dvere na spolujezdcove strane a nevsim jsem si toho. Neda se to necim o cem nevim, nastavit na zapnuti svetla jen pri otevreni kufru ? -
Jsem to rano nemohl natocit. 38 hodin mi v aute svitila 10 W zarovka v odkladaci prihradce. Mam tam na svitilne vylomeny zub a spatne v dire sedi, takze obcas dvirka svetylko nevypnou. Jeste ze tata vyndava baterii ze stare Octavie a pravidelne ji dobiji. Nemate nekdo nekde volne lozene svetylko do kufru nebo do odkladaci prihradky ? -
« Re: Plast na steraci
Aha, proc ale neni i na druhem steraci ? Nejdriv jsem si myslel, ze mi tam chybi, ale videl jsem novou M 626 taky s prave jednim plastem .... Asi mam nejaka pitoma raminka. Ten plast je jisteny takovou pojistkou, cudlem, o ktere se mi pri primacknuti na sklo opira raminko sterace a nadzvedava mi pres paku ( prichyceni raminka k rameni ) druhy konec raminka sterace. Takze je druhy konec tak 2 cm nad sklem. Pritom ten plast mam k rameni prichyceny dobre, jsou v nem primo pro pouziti plastu predvrtane dirky. diky -
« Výfuk
Mě odešel výfuk po 95 tis.km. a dvou a půl letech. Všudu mě nabízeli jen oba dva díly ale to je naprosto zbytečné, stačí jen ten zadní. V Brně mě konečně nabídli poslední díl za 2750 Kč což je cena jako na Škodu. Je to dovoz z Itálie.
Pokud někdo chce sportovní výfuk, v Rakousku v síti obchodů Forstringer (nějak tak se to píše) mají jen ten zadní díl od firmy Remus se dvouma koncovkama asi za 7200 Kč (napíšou i Tax free šek).