Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

01.11.00  07:30

« Re: Co mne sere:

U Marey je na to stropni svitilna ktera osvetluje kufr a ma spinac muzes to vypnout...tak nevim...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.00  19:38

« Re: Co mne sere:

na mém autě to funguje tak jak má. Světlo v kufru se zapne když jej otevřu.
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.00  12:23

« Co mne sere:

logika zapinani osvetleni kufru. Nechapu proc nesviti toto svetlo pouze pri otevreni kufru, ale sviti i pri otevreni jakychkoliv dveri. Zase jsem musel po vikendu ( 64 hod ) startovat z cizi baterky, spolujezdec mi totiz po vypnuti klicku nedoklapnul zadni dvere na spolujezdcove strane a nevsim jsem si toho. Neda se to necim o cem nevim, nastavit na zapnuti svetla jen pri otevreni kufru ?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 23.10.00  15:10

« Bez nadpisu

No pokud vim tak Renaultz jsou dle TUV jeste horsi nez Seaty a Favority. Golf byl za Bravou stejne tak jako BMW 3 atd. Audin sem si nevsiml, musel bych se podivat znovu. S tou Corsou je to mozne, avsak Opel neni tak docela nemecke auto..
    Ale je to davno..
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.00  08:33

« Bez nadpisu

Oni to davaji za par dnu na www.idnes.cz, az to tam bude, dam ti vedet. Dokonce i sef nakupu v AAA ( Panek ), by si Bravu vybral, kdyby chtel moderni vuz zajimaveho designu .... uz to tam je [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.00  20:56

« Re: Takova mala satisfakce

Jelikož nečtu MF dnes,můžeš trochu přiblížit o co tam šlo?
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.00  13:51

« Bez nadpisu

Ja nevim, wollfe, ale v TUV do 3 let, kde je Brava na 32 miste ( za ni Mondeo, Laguna ) je pred ni spousta nemeckych aut ( Corsa, Golf, Audi, Passat ). Ale bylo by to pekne.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.10.00  11:10

« Bez nadpisu

Jo apíšou tam,že se i naostře sledovaném žebříčku TUV umístila nad průměrem v blízkosti VWGolf...Přitom Golf bylo nějakých 15míst úplně mimo.Jediný německý auto,který bylo před byl Mercedes nevím jaké třídy...
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.00  09:14

« Takova mala satisfakce

V dnesni MFDnes je clanecek: Fiat Bravo/Brava: nepravem se skvrnou na povesti .....
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.00  10:13

« Bez nadpisu

Jsem to rano nemohl natocit. 38 hodin mi v aute svitila 10 W zarovka v odkladaci prihradce. Mam tam na svitilne vylomeny zub a spatne v dire sedi, takze obcas dvirka svetylko nevypnou. Jeste ze tata vyndava baterii ze stare Octavie a pravidelne ji dobiji. Nemate nekdo nekde volne lozene svetylko do kufru nebo do odkladaci prihradky ?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  14:12

« Re: Plast na steraci

Nevím proč to montují jen na stěrač ridiče, ale má to většina aut.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  13:29

Aha, proc ale neni i na druhem steraci ? Nejdriv jsem si myslel, ze mi tam chybi, ale videl jsem novou M 626 taky s prave jednim plastem .... Asi mam nejaka pitoma raminka. Ten plast je jisteny takovou pojistkou, cudlem, o ktere se mi pri primacknuti na sklo opira raminko sterace a nadzvedava mi pres paku ( prichyceni raminka k rameni ) druhy konec raminka sterace. Takze je druhy konec tak 2 cm nad sklem. Pritom ten plast mam k rameni prichyceny dobre, jsou v nem primo pro pouziti plastu predvrtane dirky. diky
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.00  12:44

Je to přítlačná ploška na stěrači.Stěrač má totiž tendenci při rychlostech tak nad 120 Km. se nadzvedávat při vodorovné a podobné poloze působením proudění vzduchu.
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.00  11:05

« Plast na steraci

Nevite k cemu je ten plast na prednim steraci ( jen pred ridicem ) ? Je videt pro pozorne oko i na marcelovem aute.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.00  14:22

« Re: My Marea

Tak to bych kecal to je nemecka verze...takez nevim
  • « 00 Reagovat !

foto

09.10.00  10:50

« Re: Výfuk

diky
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.00  20:42

« Výfuk

Mě odešel výfuk po 95 tis.km. a dvou a půl letech. Všudu mě nabízeli jen oba dva díly ale to je naprosto zbytečné, stačí jen ten zadní. V Brně mě konečně nabídli poslední díl za 2750 Kč což je cena jako na Škodu. Je to dovoz z Itálie.
    Pokud někdo chce sportovní výfuk, v Rakousku v síti obchodů Forstringer (nějak tak se to píše) mají jen ten zadní díl od firmy Remus se dvouma koncovkama asi za 7200 Kč (napíšou i Tax free šek).
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 06.10.00  09:45

« Re: My Marea

Psal jsi někde, že máš 1,8 ELX nebo 2.0 HLX? Ten přední nárazník je z 2.0, nebo se pletu? Jarous.
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.00  09:29

« Bez nadpisu

mno jo. nadhera. mne se predek Marey a Bravy strasne libi. Mam po svatbe, svatebni auto byla samozrejme moje nalestena Bravicka, fotky budou, naskenuju a poslu ti to na email. Jinak je v tom nejaky rozdil ? Videl jsem i Marey bez mrize v prednim narazniku.
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.00  07:21

« My Marea

mfilipe mrkni
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…