Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« MAREA - startovani
hmm s tim startovanim nekdy se mi stane ze pri startovani jedno jestli studeneho nebo tepleho proste nenaskoci presto ze toci....kdyz nenecham probehnout test a vlastne startuju rovnou tak to naskoci a pritom kod to cte v poradku zkousel jsem i Master key a deal to taky.....no a treba napotreti i bez vynani klicku to chytne...ale kdybych napoprve tocil treba 20 sec tak ne....a napotreti klidne jen po cvrnknuti...proste to nechapu v servisu udelali test a bez zavad.....PORADTE? -
« Re: startovani
na pocitaci to samozrejme bylo, ale nic se nenaslo. Klicem to urcite nebude, protoze vsechny kontrolky normalne zhasnou. Cerpadlo je v poradku, starter taky, jiskra tam normalne jde. Ja bych to tipoval spis na elektriku, spatnej kontakt nebo nejaky cidlo, ktery sice nema se startovanim nic spolecnyho ale muze to odpojit. Jinak predpoklad je ze FIAT servis by mel vedet co hledat(no uz skoro tyden). Kdysi jsem mel neco podobnyho na Kadettu, ale tam to byl prerusenej kabel do pocitace. Tady bych to videl na neco podobnyho, ale co a kde merit... -
« Re: startovani
to je divne, ze na nic neprisli, museli to mit napojene na pocitaci. Nemas k tomu nahradni klice ? Zavada muze byt v poskozenem kodu na klici, ale to by asi svitila kontrolka na palubce. Nepsal jsi, jestli tocil starter, nebo nejake blizsi podrobnosti. Mozna bys mohl zkusit muj servis Fiat Nordex Havirov, 069/ 644 10 20, p. Murdoch, urcite ti poradi, na co se zamerit a pak se zeptat u sveho servisu, jestli se na to divali. Hodne stesti. -
« startovani
Mam jeden takovej malej problem.V pondeli jsem rano nenastartoval. Jelikoz jsem do utery na nic neprisel, nechal jsem auto dat do servisu (FIAT) s pocitem, ze si ho vecer vyzvednu. Vysledek je, ze po 4! dnech hledani zavady je auto porad ve stejnem stavu a nikdo nevi, kde je chyba. Ze strany servisu zadny problem nevidim, spis jde o to, co vubec hledat. Nikdy predtim nebyly nejmensi problemy, bylo to ze dne na den. Pokud mate nekdo nejakej napad, dejte mi vedet. Je to 1.6SX
-
« Re: Brava 1.4
zalezi. O cem uvazujes ? Octavia stoji kolem 250 000 Kc, Brava 160 000 Kc. Pokud mas 250 000 Kc, tak bych zvolil Bravu 1.2 80 SX. Pokud mas 160 000 Kc, Octavii nekoupis. Pokud se jedna o vyber, ber Octavku, muzes ji strelit a vydelat na tom. Pokud jen polemizujes, tak si do hledani zadej slovo Brava a najdes vsechny prispevky, kde se Brava chvali nebo hani,vetsinou ve srovnani s Octavii. Zhruba pred 4 mesici se to dost probiralo. Dej pak ale vedet, jak ses rozhod. -
« Brava 1,4 SX -spotreba
Neviem kde je chyba ale spotreba mojej bravy r.v.96 nemoze byt v poriadku. Jazdim vacsinou sam a priemerne to "papká" 7,6l /100km. V meste jazdim asi 30% km. Zda sa mi to trochu vela na to ze nejazdim svizne. Poradte co robit, ako jazdit....? Za radi dakujem -
« Bez nadpisu
Hm, ale ja mam r.v. 96, vy uz to muzete mit zmenene. Na svetle vypinac neni, ja jej nechci vypinat, jen mne rozciluje, ze se svetlo rozsviti, kdyz nekdo jen pootevre dvere, a sviti a sviti. Zkusim se na to nekdy zeptat v servisu, snad mi zase nereknou ( podobne jako u stahovani skel pri vypnutem zapalovani ), ze to jde pres ridici jednotku, a ze to bude stat 1000 Kc.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!