Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
JTF 14.02.01 07:52
« Nová Brava - www.192project.com
Nový model Bravo/a bude mít 6 motorů - 1.2 16V(80k), 1.6 16V(103k), 1.8 16V(130k), 2.4 16V(170k), 1.9JTD(80k) a 1.9JTD(110k), standardní výbava má obsahovat: Přední + boční + okenní airbagy
ABS + EBD + ASR + Break Assist
Posilovač Dualdrive + palubní počítač
Imobilizér s plovoucím kódem
Centrál.zamykání + el.ovl.př.okna a zrcátka
Dělené zadní sedadlo. Potěšilo mne, že nejvýkonější motor má být i v 5dv. verzi.
Uchycení dětských sedaček Isofix
Mlhovky
Volant nastavitelný ve 2 směrech
Autorádio s kazetou + 6 reproduktorů -
« Re: wolff č.453
Ta prostornost Bravy je fakt lepší než Megane, alespoň pro mě (194 cm), do Meganu skoro nenastoupím za volant (nepočítám Scénic, ten je O.K.) a vzadu ? Fakt nevím kde MF Dnes naměřila to větší místo na kolena u Megane, možná někde úplně jinde, než mám kolena já. Pro mě je prostě Brava nejoptimálnější auto co se týký využití prostoru ve své třídě, jak se u Fiata sluší. Jak říkal jeden můj kamarád s Lancií - když ti spadne šroubovák do motoru, tak ho tam musíš nechat. A v nejlepších letech je taky, protože na podzim končí výroba. O nástupci vím jen že bude v nejslabší benzínové verzi stát jako Golf nebo Astra, cca 420.000,-Kč. Ale jestli bude v základu jen polovina toho co v základu u AR 147, tak je ta cena zase v jiným světle. -
« Re: wolff č.453
Že by byla Brava "prostornější" než Megan to bude spíš přání než fakt. Zejména pokud se tím myslí prostor pro cestující. U zavazadlového prostoru ano, ale podílí se na tom i jen dojezdové rezervní kolo.
O "bitelnosti" Bravy oproti Meganu také dost pochybuji.
V crash testech což je sice něco úpně jiného - myslím, že na tom byl lépe Megan.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!