Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

23.02.01  21:46

« nová bravuška

Wolfe, moc se netěš, už jsi ji viděl ? To dělal snad někdo z VW !!!
  • 00 Reagovat !

foto

21.02.01  08:40

« MWD - Motor Warranty Direct

[odkaz] s malym doplnenim, ze prumerne stari aut je 5 let a najeto prumerne 73 500 km.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.02.01  08:01

« Re:

No a dal ? Na kterem linku jsi ji videl ?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 20.02.01  19:29

« Bez nadpisu

Nová Bravuška!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.01  12:16

« Re: Spotřeba JTD

dokazu si predstavit, jak to peky po tom kazdodennim courani pak pri tech 40 km prozene. Papirove ma 105 JTD 7,3/4,5/5,5
  • « 00 Reagovat !

foto

19.02.01  11:32

teda Peky, ne ze by to bylo spatny, ale s takovym rezimem je mozne jezdit pod 5 l! I v zime na SETU ... no, jeste vypiluj jizdni styl :-)))
    Kolik ma tenhle Fiatacky motor psanou prumernou spotrebu ? 5,5 ?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 19.02.01  11:20

« Bez nadpisu

Už se těším, ještě sehnat penízky!!!Já snad půjdu i pracovat!
  • 00 Reagovat !

foto

19.02.01  08:05

« Spotřeba JTD

Má to najeto 14 000 km. Dočkej času, fotka bude.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  19:13

« Re: Nová Brava - www.192project.com

To je docela zajímavý, že budou mít i dvě verze JTD. K té spotřebě Peky - to je fakt velice slušný až výborný. Kolik to má nahrkaných km ? Nechceš to už odtajnit a vystavit fotku ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.01  08:43

asi jsem hlupy, ale nic smysluplneho jsem tam nenasel, cekal jsem nejake foto, motory, vybavu a nasel jsem fn. jen nejake tvurce multiply.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 14.02.01  22:10

takto papierovo ta nova brava vyzera zaujimavo. len aby tam bolo kvalitne to radio :-)
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.01  08:10

« Spotřeba JTD

Když vezmu v úvahu že zhruba 1/4 litru navíc dělá ta SETA a 1/2 litru zima myslím že to není špatný. K tomu podílu jízd: Denně 5km do práce a 5km z práce + dvakrát týdně asi 40km tam a zpět.
  • 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 14.02.01  07:52

« Nová Brava - www.192project.com

Nový model Bravo/a bude mít 6 motorů - 1.2 16V(80k), 1.6 16V(103k), 1.8 16V(130k), 2.4 16V(170k), 1.9JTD(80k) a 1.9JTD(110k), standardní výbava má obsahovat: Přední + boční + okenní airbagy
    ABS + EBD + ASR + Break Assist
    Posilovač Dualdrive + palubní počítač
    Imobilizér s plovoucím kódem
    Centrál.zamykání + el.ovl.př.okna a zrcátka
    Dělené zadní sedadlo. Potěšilo mne, že nejvýkonější motor má být i v 5dv. verzi.
    Uchycení dětských sedaček Isofix
    Mlhovky
    Volant nastavitelný ve 2 směrech
    Autorádio s kazetou + 6 reproduktorů
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  20:06

Peky, ty tam liješ takový svinstvo? (taky na to tři roky jezdím). Jakej podíl máš toho courání a delších jízd ?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  20:04

« Re: wolff č.453

Ta prostornost Bravy je fakt lepší než Megane, alespoň pro mě (194 cm), do Meganu skoro nenastoupím za volant (nepočítám Scénic, ten je O.K.) a vzadu ? Fakt nevím kde MF Dnes naměřila to větší místo na kolena u Megane, možná někde úplně jinde, než mám kolena já. Pro mě je prostě Brava nejoptimálnější auto co se týký využití prostoru ve své třídě, jak se u Fiata sluší. Jak říkal jeden můj kamarád s Lancií - když ti spadne šroubovák do motoru, tak ho tam musíš nechat. A v nejlepších letech je taky, protože na podzim končí výroba. O nástupci vím jen že bude v nejslabší benzínové verzi stát jako Golf nebo Astra, cca 420.000,-Kč. Ale jestli bude v základu jen polovina toho co v základu u AR 147, tak je ta cena zase v jiným světle.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  14:53

a co dobre ? Spokojenost ?
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.01  14:46

« Spotřeba JTD

Spotřeba spočítaná za poslední dva měsíce je 6 litrů při ježdění na SETA DIESEL. Režim jízdy: 5 km couračky do práce tzn. převážně se studeným motorem + cca 1. až 2 x týdně delší jízda.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.01  08:25

s prostorem je to pul na pul. Megane je o 30 mm lepsi v miste pro kolena vzadu, o 2 mm ve vysce vzadu, Brava je sirsi o 50 mm ve predu a o 40 mm vzadu. Svoji vetsi sirkou a nizsi vyskou mi Brava taky pripada bytelnejsi.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.01  21:37

Že by byla Brava "prostornější" než Megan to bude spíš přání než fakt. Zejména pokud se tím myslí prostor pro cestující. U zavazadlového prostoru ano, ale podílí se na tom i jen dojezdové rezervní kolo.
    O "bitelnosti" Bravy oproti Meganu také dost pochybuji.
    V crash testech což je sice něco úpně jiného - myslím, že na tom byl lépe Megan.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 12.02.01  12:19

« Bez nadpisu

No jestli budou do nové 3D Bravy montovat 2,4 20 V, 170 koní, tak to bude fajn...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…