Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  09:45

« Re: Mfilip

Jarous: aha. Pro a-komplex: podobne jako Audi A3 S3 ?
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 27.03.01  09:15

« Adler

Jak jsi spokojen s Bravou? Jinak celkem slušnej Fiat servis býval v Křenicích u Prahy. Dealer Fiatu Roškota - Janoušek.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 27.03.01  09:12

Aby jsi tomu dobře rozuměl, ta Brava je odebraná nájemci leasingu, který přestal platit splátky, takže leasingovka si může dovolit prodat to za tuto cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  22:57

Bravu 80 SX z 99 za 219.000 - to by musel být fakt blázen. No přes Mělník občas jezdím. Stejně se ale asi neohřeje (teda- jestli ji nepřestaneš nabízet).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  17:29

a nebo toho někdo má už plný zuby a chce se toho rychle zbavit... Kdo ví?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  15:28

Ta cena 219 tKc je prakticky nemozna. Musi tam byt nejaka nechtena sranda. Opravdu. Anebo 250 tKm na tachometru a 4. majitel ......
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.01  13:30

« Fiat - servis

Mam Bravu 80 SX a chci se zeptat, zda nekdo nevite o dobrem a vyzkousenem servisu nekde v Praze. Kupoval jsem ji u Dojacka a moc se mne tam po zkusenostech s garancni opravou nechce. Maji dost neosobni pristup a zavadu odstranili az na druhy pokus. Diky
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 26.03.01  13:16

V pátek jsem se stavoval na odstavném parkovišti OBleasingu, měli tam Bravu 80SX, r.v.99,stř.met. nebouraná za 219t.Kč - to je myslím hodně dobrá cena.
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.01  12:36

« Re: JTD

hmmmmmm. No, ja osobne, momentalne kdybych se mel rozhodnout, bych radeji zvolil nebouranou Bravu 99 80 SX s 15 tKm bez ABS a airbagu spolujezdce od 1.majitele za 270 tKc. Mluvim za sebe, jako zakaznik.
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.01  12:18

« JTD

Nabízel jsem ji za 295 tis.Kč
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  11:15

no chci jeste rict, ze na Ostravsku je v bazarech a v avizu po Bravach jako vymeteno. Nejsou a nebudou panacku, kolega si musel privezt az z Uherskeho Hradiste. Proc to asi lidi tak kupujou ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.01  11:12

No, skoro jsem Martin Filip. Ale chcu se zeptat, kolik za to JTD chces ? Nikde jsem nevidel cenu a v annonci je jen za 365 000, ze by ?
  • 00 Reagovat !

foto

26.03.01  10:29

« JTD

Ne dělal jsem to sám s pomocí mého známého(klempíř). Přestože si myslím že jsem tu cenu nasadil rozumně, volali nezávazně jen dva lidi a na Mělník se jim to zdálo daleko. Ale vzhledem k tomu že mi utekla ta ALFA mě to netrápí. Kdyby měl ale někdo zájem klidně se může přijet podívat.
  • « 00 Reagovat !

foto JTF

JTF 26.03.01  08:29

« Peky

Ahoj, neopravovali Ti tu Bravu v Roudnici??
  • « 00 Reagovat !

foto

25.03.01  19:56

« Re:

to wolf: jo to Stilo má úplně všechno, otázka je, co bude v základu, i když o dobré polovině výbavy si i u aut vyšších tříd můžeš nechat zdát...
    to peky: ještě jsi to neudal? Možná bych se na toho tvýho plnokrevníka přijel mrknout.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 24.03.01  13:08

« Bez nadpisu

Jojo 147 není špatná varianta, ale podle toho co sem četl o Stilu, tak co se týká výbavy, to bude zase někde jinde. Nejvíc se mi líbí, když sem dneska čučel na primu, jak testovali Passata s Mondeem. Jak chválili bezpečnostní vybavení. Lidi to auto má v serii 2 Airbagy a za příplatek dostanete i ESP. A normálně i klmatizace tam je. A když se práskneš přes kapsu tak tam až 6 airbagů můžeš mít. No Alfa má v séri 6 airbagů, ESP ve standardu, klimatizaci ve standardu...a to je o 2 třídy níž.A co jsme četl o Stilu...8 airbagů, brzd. asistent, ESP, ABS, klimatizace, bi xenony, senzor deště, senzor tmy, normální klíček nahrazený kódovací kartou...a spousta jiných hovadinek...No uvidíme
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.01  20:32

« JTD

Klimu to bohužel nemá.
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.01  19:52

« Bez nadpisu

To mfilip: Jak tě máme zdravit, když jsi se odporoučel ? Oplakávali jsme Tě.
    To peky: je fakt, že teď na jaře bys mohl utržit nejvíc, za tu cenu do musíš udat dosti rychle. Tak má to tu klimu ? Jinak samozřejmě důvěřuji 100% stavu vozu, když jsi ho zahrnoval takovou péčí. No jo Cuore Sportivo, to mi taky straší v hlavě, ale musím vydržet čekat na AR147, to je teprve JTD a ty jízdní vlastnosti (ještě jsem v tom nejel :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

23.03.01  13:44

« JTD

Martin Filip? Myslel jsem že jsi ještě v těch Pardubicích.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.01  13:31

:-))) no ja tu jsem skoro zase porad krom PO-ST, ale v jinych rubrikach :-))). Kdyz mi tu nikdo nepopral good luck tak jsem se zapsknul :-))) Pokud mne chces oslovovat jmenem, lepsi by bylo Martin .....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…