Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« JTD
Ne dělal jsem to sám s pomocí mého známého(klempíř). Přestože si myslím že jsem tu cenu nasadil rozumně, volali nezávazně jen dva lidi a na Mělník se jim to zdálo daleko. Ale vzhledem k tomu že mi utekla ta ALFA mě to netrápí. Kdyby měl ale někdo zájem klidně se může přijet podívat. -
wolff 24.03.01 13:08
Jojo 147 není špatná varianta, ale podle toho co sem četl o Stilu, tak co se týká výbavy, to bude zase někde jinde. Nejvíc se mi líbí, když sem dneska čučel na primu, jak testovali Passata s Mondeem. Jak chválili bezpečnostní vybavení. Lidi to auto má v serii 2 Airbagy a za příplatek dostanete i ESP. A normálně i klmatizace tam je. A když se práskneš přes kapsu tak tam až 6 airbagů můžeš mít. No Alfa má v séri 6 airbagů, ESP ve standardu, klimatizaci ve standardu...a to je o 2 třídy níž.A co jsme četl o Stilu...8 airbagů, brzd. asistent, ESP, ABS, klimatizace, bi xenony, senzor deště, senzor tmy, normální klíček nahrazený kódovací kartou...a spousta jiných hovadinek...No uvidíme -
To mfilip: Jak tě máme zdravit, když jsi se odporoučel ? Oplakávali jsme Tě.
To peky: je fakt, že teď na jaře bys mohl utržit nejvíc, za tu cenu do musíš udat dosti rychle. Tak má to tu klimu ? Jinak samozřejmě důvěřuji 100% stavu vozu, když jsi ho zahrnoval takovou péčí. No jo Cuore Sportivo, to mi taky straší v hlavě, ale musím vydržet čekat na AR147, to je teprve JTD a ty jízdní vlastnosti (ještě jsem v tom nejel :-)))