Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

13.04.01  11:24

« Re: vyfuk

Bosal CR: 9200,- Bosal na internetu : 8300,-, Polsko 8100,- s vracenim VAT 6500,- Zrejme zvitezi Polsko, a jeste budu cekat na pokles kursu Zl, bo ta svina se furt nejak drzi vysoko.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.01  15:24

no nepotesil jste mne, Marecku ....... sakra, ten muj vyfuk ma byt udajne hlinikovy, asi si jej pujdu skouknout do ceskeho Bosalu ( ten muj tam asi mit nebudou, ale snad tam budou mit podobny z podobneho materialu a snad o tom budou vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.01  12:45

Můj známej automechanik, co dělá Fiaty a bere výfuky od Bosalu, mi tvrdil, že jsou tak na 3 zimy :-((( BTW právě mám po třetí zimě, tak jsem zvědavej, jak vypadá. Jinak drátěnku jsem musel měnit častěji, ale za to možná nemůže výrobce, ale můj styl jízdy v zimě.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.01  12:24

« vyfuk

byl jsem v Polsku a hlinikovy vyfuk ( komplet 3 casti ) od Bosalu stoji 860 Zl ( 8170 Kc ). Na hranici vrati DPH a vysledna cena by pro mne mohla byt okolo 6500,- Zkusim jeste Bosal v Karvine .... Nicmene ta cena za 3 tlumice je pomerne slusna a asi do toho pujdu, abych mel na dalsich 150 tkm klid a ne abych musel kazdym rokem zavarovat .... Co kdo rika na Bosal ?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.01  12:20

« Re: Re:

servis je alespon u nas ( Havirov )levnejsi nez na Octavii a myslim, ze se to tyka i dilu. Pro orientaci: termostat 1300 Kc, LP blatnik 3500,-, predni sklo 5300,-, cidlo ABS 2100,- rozvodovy remen 900,- , napinaci kladka 1200,- , vodici 1800 Kc, palivovy filtr 300 Kc .... cena prace je 320,- hod. Moje Brava po 166 tkm neni poruchova, za vsechny vymeny byly preventivni a v ramci pravidelnych vymen. Brava 1.2 se mi hodne libi motoricky. Sleva 30 tKc ? O tom nic nevim, vim akorat o akci sleva - 15 tKc a moznost slevy 13 tKc na lonsky rok vyroby coz do kupy da tech 30 tKc, nespletli jste si to nahodou ? BTW vozy MR 2000 uz asi moc nebudou.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.01  10:31

« Re:

No vzhledem k tomu, ze naprikal interier u noveho fiatka jeste nikdy nikdo nevidel, tak bych to na takovy kalup zase netipoval. Je ale fakt, ze 1.8 se nam nejak z prodeje vytratila
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.04.01  10:11

« Bez nadpisu

Hlavně to chce rychle, protože brzo bude stažená z prodeje, už teď nabízí jen vybrané typy.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  12:01

« Re: Brava

Rekl bych, ze dneska uz je vetsina aut spolehlivych, tak jestli se ti libi, tak nevahej...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.04.01  09:00

« Re: Brava

Já bych neváhal. Co máš dneska jiného za 330 tis. Kačulí ?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 08.04.01  13:22

« Bez nadpisu

Hele mrkni na výsledky TUV a jiných statistik poruchovosti vozů + projití neprojití technickou. Britský motor warranty atd...
    Více nemá cenu komentovat. Jediný co se na těch autech kazilo byly termostaty na ročnících 95 a 96. Pokud vím tak v průměru co se týká spolehlivosti je konkurenci jen MAZDA, TOYOTA a Mercedes třídy E. Viz starší příspěvky.
  • 00 Reagovat !

foto

07.04.01  14:32

« Brava

Všiml jsem si teď, že je sleva 30000 na Bravu. To uz se mi zdá v zakladni verzi relativně velky auto za necelejch 330tis.Kč. Můžete mi tady nezaujatě (možná jsem blbě u fiatářů) říct jestli je na to auto spoleh ? Tedy mám na mysli jestli kromě pravidelných prohlídek jsou s tím autem problémy ? Kastle doufám v záruce (8 let ?) nerezne. Náhr. díly jsou dražší nebo tak na stejný úrovni jako u ostatních aut ? A práce v servisu ?

Díky.

• « 00 Reagovat !

foto

05.04.01  12:45

« Re: Mfilip

fajn, diky. Ten vyfuk nespecha, ale byl bych moc rad, kdyby ses mi poptal treba pri dalsi navsteve. Cena 6000,- Kc za komplet vyfuk na 1.8 je super. Nespecham proto, ze hukot, co se ozyval odzadu byl z pneu.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.03.01  09:52

Tak ten výfuk stojí na 1,6 v Azzuře 5.700,-Kč a je to, jestli jsem to dobře pochopil, středni a koncova část dohromady. Na 1,8 mi nebyl schopen cenu říct hned, v ceníku mu zrovna tato položka chyběla, ale nemělo by to být daleko od verze 1,6.
  • 00 Reagovat !

foto

30.03.01  09:27

« peky

A co takova A 146 TD dovoz z D,81.500 km, r.v. 12/96, ale 66 kW, cervena, ABS, vse v el., skoro fungl nove elektrony, kotouce vzadu, na prvni pohled moc krasna, detailne jsem se nedival za 229 000 Kc, Havirov v autobazaru vedle FIAT Nordex. Stoji tam uz mesic, p.c. byla 265 000 Kc.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.03.01  19:56

Jo, na ten vejfuk se ti poptám.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  12:02

Ja taky ztracim prehled a momentalne mne trapi akorat vyfuk, o kterem jsem pri koupi vedel. Nemoh by ses poptat, kolik by stal v Brne na 1.8 ? Da se to asi koupit jen v celku, ale 9 tKc je moc, stacil by mi posledni dil. Pak bych si mozna mel koupit nove tlumice, auto ma 166 tKm a nevim, jestli byly kdy tlumice meneny. Mam pocit, ze jsou O.K. auto se nezhoupne, na testu jsem nebyl, auto se chova lepe jako Forman s novymi tlumici. Jsou to vsecko takove veci, ktere neboli. Pritom by uz treba mohla odejit spojka, nebo motor, starter, alternator, loziska, predni naprava, atd. a furt nic :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  23:11

těch 480tis je to poslední, co ho pálí. Je v propadu 40x tolik, tak si to přeber.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  21:32

Jo ta leasingovka si to může dovolit, na druhou stranu by si mohla dovolit říct o 30.000,- víc a prodá to stejně rychle...
    Co se týká servisů, mám v Brně jeden, samozřejmě neautorizovanej ale specializovanej na Fiaty. A taky jedinej, co za něco stojí a přitom to moc nestojí. Díly tam mají taky, originály, repliky i použitý, něco kupuju u Taliána v Azzuře ( např. brzdové destičky 300,-, zatím na nich mám najeto 40.000 a O.K., kotouče taky 300,- každej atd. ceny před 2 rokama, na tom autě furt nic nechce odejít, takže aktuálně ztrácím přehled )
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  11:11

To se stane, palka 20 x 24 000 mi protocila panenky.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.01  10:09

S3 je dobrá, ale majitel má nějak hlouběji do kapsy....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…