Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
« Re: vyfuk
Můj známej automechanik, co dělá Fiaty a bere výfuky od Bosalu, mi tvrdil, že jsou tak na 3 zimy :-((( BTW právě mám po třetí zimě, tak jsem zvědavej, jak vypadá. Jinak drátěnku jsem musel měnit častěji, ale za to možná nemůže výrobce, ale můj styl jízdy v zimě. -
« vyfuk
byl jsem v Polsku a hlinikovy vyfuk ( komplet 3 casti ) od Bosalu stoji 860 Zl ( 8170 Kc ). Na hranici vrati DPH a vysledna cena by pro mne mohla byt okolo 6500,- Zkusim jeste Bosal v Karvine .... Nicmene ta cena za 3 tlumice je pomerne slusna a asi do toho pujdu, abych mel na dalsich 150 tkm klid a ne abych musel kazdym rokem zavarovat .... Co kdo rika na Bosal ? -
« Re: Re:
servis je alespon u nas ( Havirov )levnejsi nez na Octavii a myslim, ze se to tyka i dilu. Pro orientaci: termostat 1300 Kc, LP blatnik 3500,-, predni sklo 5300,-, cidlo ABS 2100,- rozvodovy remen 900,- , napinaci kladka 1200,- , vodici 1800 Kc, palivovy filtr 300 Kc .... cena prace je 320,- hod. Moje Brava po 166 tkm neni poruchova, za vsechny vymeny byly preventivni a v ramci pravidelnych vymen. Brava 1.2 se mi hodne libi motoricky. Sleva 30 tKc ? O tom nic nevim, vim akorat o akci sleva - 15 tKc a moznost slevy 13 tKc na lonsky rok vyroby coz do kupy da tech 30 tKc, nespletli jste si to nahodou ? BTW vozy MR 2000 uz asi moc nebudou. -
wolff 08.04.01 13:22
« Bez nadpisu
Hele mrkni na výsledky TUV a jiných statistik poruchovosti vozů + projití neprojití technickou. Britský motor warranty atd...
Více nemá cenu komentovat. Jediný co se na těch autech kazilo byly termostaty na ročnících 95 a 96. Pokud vím tak v průměru co se týká spolehlivosti je konkurenci jen MAZDA, TOYOTA a Mercedes třídy E. Viz starší příspěvky. -
« Brava
Všiml jsem si teď, že je sleva 30000 na Bravu. To uz se mi zdá v zakladni verzi relativně velky auto za necelejch 330tis.Kč. Můžete mi tady nezaujatě (možná jsem blbě u fiatářů) říct jestli je na to auto spoleh ? Tedy mám na mysli jestli kromě pravidelných prohlídek jsou s tím autem problémy ? Kastle doufám v záruce (8 let ?) nerezne. Náhr. díly jsou dražší nebo tak na stejný úrovni jako u ostatních aut ? A práce v servisu ?
Díky. -
« peky
A co takova A 146 TD dovoz z D,81.500 km, r.v. 12/96, ale 66 kW, cervena, ABS, vse v el., skoro fungl nove elektrony, kotouce vzadu, na prvni pohled moc krasna, detailne jsem se nedival za 229 000 Kc, Havirov v autobazaru vedle FIAT Nordex. Stoji tam uz mesic, p.c. byla 265 000 Kc. -
« Re: Mfilip
Ja taky ztracim prehled a momentalne mne trapi akorat vyfuk, o kterem jsem pri koupi vedel. Nemoh by ses poptat, kolik by stal v Brne na 1.8 ? Da se to asi koupit jen v celku, ale 9 tKc je moc, stacil by mi posledni dil. Pak bych si mozna mel koupit nove tlumice, auto ma 166 tKm a nevim, jestli byly kdy tlumice meneny. Mam pocit, ze jsou O.K. auto se nezhoupne, na testu jsem nebyl, auto se chova lepe jako Forman s novymi tlumici. Jsou to vsecko takove veci, ktere neboli. Pritom by uz treba mohla odejit spojka, nebo motor, starter, alternator, loziska, predni naprava, atd. a furt nic :-))) -
« Re: Mfilip
Jo ta leasingovka si to může dovolit, na druhou stranu by si mohla dovolit říct o 30.000,- víc a prodá to stejně rychle...
Co se týká servisů, mám v Brně jeden, samozřejmě neautorizovanej ale specializovanej na Fiaty. A taky jedinej, co za něco stojí a přitom to moc nestojí. Díly tam mají taky, originály, repliky i použitý, něco kupuju u Taliána v Azzuře ( např. brzdové destičky 300,-, zatím na nich mám najeto 40.000 a O.K., kotouče taky 300,- každej atd. ceny před 2 rokama, na tom autě furt nic nechce odejít, takže aktuálně ztrácím přehled )
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!