Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto

09.05.01  09:16

« klepání

V mém fiatu brava ročník 99 , klepe něco v předních dveřích u řidiče. Nevím jestli je to přesně něco ve dveřích , ale ozývá se to odtud . Byl jsem v servisu a nedokázali na to přijít.
    Nepotkali jste se s tím náhodou někdo.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.01  10:11

« Re: ahoj !

mno jestli je jejich servis alespon z poloviny tak dovry, v dobrem slova smyslu, jako jejich www stranky ....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.01  09:51

« Re: Bravo/a 75TD

Já jsem maximálně spokojený, spotřeba ď při nejbrutálnější jízdě nejde přes 7 litrů, naftu kupuju za 15 :), jen ty koníci chyběj. Co Ti konkrátně vadilo ?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.01  16:46

Díky za Vavřince. Co takhle IMOFA - nevíte někdo jaký je jejich Servis?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.01  14:19

« Re: Bravo/a 75TD

Ja bych to sveril jen Autokomplexi z Brna, ktery tu ma rubriku. Veril bych mu, vypada na nejlepsiho odbornika z nejlepsim pristupem. S Bravou 75 TD jsem jel a nemam na ni jakozto na prvni auto s dieslem, ktere jsem ridil moc prijemne vzpominani. Mam na mysli vlastnosti TD obecne.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.01  13:58

[odkaz]
    :))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.01  12:34

BTW kde vlastně sídlí ten Vavřinec?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.01  09:53

To s tím Dojáčkem naprosto sedí - můj poslední záchvat vzteku - prohlídka po 40 tis za 8 000 kč - příště zkusím toho Vavřince.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.04.01  20:01

« Bez nadpisu

Ty ale oni by měli mít obecně platné ceníky, platné u všech dealerů a neměli by se lišit o více jak 5%. No, ale to je asi jenom teorie...
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.01  18:22

« Bravo/a 75TD

Nemáte někdo zkušenosti nebo nějaký tip, jak z tohoto motoru vyždímat navíc nějaký koníky ?
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.01  18:21

« ahoj !

Ahoj všichni Fiatáři ! Taxem si tady přečetl, co některý zoufalci o našich miláčcích píšou a docela jsem se bavil :)) Mám Bravo 75TD a jsem s ním MAXIMÁLNĚ spokojenej. Jedinej, kdo mi kazí radost je leasingová společnost, ale už mi to končí :)) Koupil jsem to u Dojáčka v r. 99, jako model 98, dal slevu 30t., ale jakmile jsem podepsal, už změnili. Servisní prohlídky za 8.000 a tak. Kvůli záruce jsem pak k Vavřincovi a tam jsou docela v pohodě a o 30% levnější. A vždycky mi auto předají vyluxovaný a umytý.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  11:39

« Re:

To je bohužel asi nejstrašnější věc - prodejci. Obecně mám pocit, že je to hrůza všude. Někde buď nic nevědí, nšmají zájem, řeknou něco jinýho než je to ve skutečnosti, nasaděj luznou děvu namísto solidních informací apod.
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.01  09:23

« Bez nadpisu

A když kupovat, tak jenom ne u Dojáčka, jenom ne u Dojáčka !!! Celé hodiny bych dokázal vyprávět své negativní zkušenosti s tímto "s.r.óčkem"
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 19.04.01  11:36

« Bez nadpisu

To záleží na tobě. Ale pokud do ní půjdeš, zkus jít spíš po 1,6, než po 1,2. Ta ti dá lepší svezení...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.01  20:16

« Re: Re:

Tak je to opravdu ta kombinace cen jak jste tu psali. Lonskej model a neco k tomu. Celou tu sumu ti slevej pokud platis hotove nebo leasing natři roky a já nevím co ještě.

No "škodovkář" jsem pokud to znamená, že mám feldu, ale nějak zrovna moc vyhraněnej nejsem. Nějak jsem sledoval Fabii, proto jsem sem tam něco utrousil v příslušnejch tématech. Měl jsem i UNO a do tý Bravy bych docela šel, vždycky se mi líbila.

• « 00 Reagovat !

foto

17.04.01  12:38

pletu se asi ja, asi to je 17 tKc a ne 15 tKc, nijak jsem to neshanel .... ale na 100% je 13 tKc sleva na lonsky vuz .... Herme, mel jsem te zapamatovano jako skodovkare, nemam pravdu ?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.01  21:23

V Brně ( Imosauto ) je to 17 + 13 tisíc Kč, jen nevím co je základní sleva a co za loňskej model, resp. auto loňskýho ročníku. Jistý je, že cena je teď tím pádem - 30.000 ( s tím, že si asi u těch loňských nemůžeš moc vymejšlet výbavu, barvy atd.)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.01  10:45

No jo, ale 15 a 13 mi nedava dohromady 30. A me to tak presne vypocitali k leasing kalkulaci. Zejtra se nekde stavim a presne si to zjistim. Doufam, ze to nebyla ze strany "prodejkyne" nejaka mystifikace. Protoze na webech se o tom opravdu nepise nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.04.01  11:20

prodejic musi dodrzovat cenovou politiku Fiatu, ta sleva 30 tkc je urcite kombinace akce 15 000 + 13 za lonsky model.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.04.01  15:52

Tech 30tis. slevy mi rekli u Dojacka, tak doufam, ze to nebyla jenom jejich akce a na modely 2000. Mam pocit, ze jsem to pak jeste videl i u Vavrince (z tramvaje), ale tam se chystam. Jinak je teda fakt, ze na webu se od nasich prodejcu nebo primo na fiat.cz nic moc clovek nedozvi. Treba na webech prodejcu a fiat.cz samotnem je porad v ceniku Steel model Bravy, ale slecna u Dojacka byla co se tyce tohohle modelu "v bezvedomi". Vubec nic ji to nerikalo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…