Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: Bravo/a 75TD
Ja bych to sveril jen Autokomplexi z Brna, ktery tu ma rubriku. Veril bych mu, vypada na nejlepsiho odbornika z nejlepsim pristupem. S Bravou 75 TD jsem jel a nemam na ni jakozto na prvni auto s dieslem, ktere jsem ridil moc prijemne vzpominani. Mam na mysli vlastnosti TD obecne. -
« ahoj !
Ahoj všichni Fiatáři ! Taxem si tady přečetl, co některý zoufalci o našich miláčcích píšou a docela jsem se bavil :)) Mám Bravo 75TD a jsem s ním MAXIMÁLNĚ spokojenej. Jedinej, kdo mi kazí radost je leasingová společnost, ale už mi to končí :)) Koupil jsem to u Dojáčka v r. 99, jako model 98, dal slevu 30t., ale jakmile jsem podepsal, už změnili. Servisní prohlídky za 8.000 a tak. Kvůli záruce jsem pak k Vavřincovi a tam jsou docela v pohodě a o 30% levnější. A vždycky mi auto předají vyluxovaný a umytý. -
Tak je to opravdu ta kombinace cen jak jste tu psali. Lonskej model a neco k tomu. Celou tu sumu ti slevej pokud platis hotove nebo leasing natři roky a já nevím co ještě.
No "škodovkář" jsem pokud to znamená, že mám feldu, ale nějak zrovna moc vyhraněnej nejsem. Nějak jsem sledoval Fabii, proto jsem sem tam něco utrousil v příslušnejch tématech. Měl jsem i UNO a do tý Bravy bych docela šel, vždycky se mi líbila. -
Tech 30tis. slevy mi rekli u Dojacka, tak doufam, ze to nebyla jenom jejich akce a na modely 2000. Mam pocit, ze jsem to pak jeste videl i u Vavrince (z tramvaje), ale tam se chystam. Jinak je teda fakt, ze na webu se od nasich prodejcu nebo primo na fiat.cz nic moc clovek nedozvi. Treba na webech prodejcu a fiat.cz samotnem je porad v ceniku Steel model Bravy, ale slecna u Dojacka byla co se tyce tohohle modelu "v bezvedomi". Vubec nic ji to nerikalo.
Nepotkali jste se s tím náhodou někdo.