Fiat Bravo, Brava a Marea - zkušenosti
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: BRAVO - venkovní teploměr
Ne, mě to dělá i v noci a navíc mám GT ve žluté barvě, takže o nějakém zahřívání sluncem nemůže být řeč. Jenom jedno, pokud se to čidlo vyjme, hlásí na displeji ERR CLMA (chyba klimatizace), proto jsem se ptal na klimu. Mám auto nastavování teploty (nastavím teplotu na otočném kolečku a větrák se reguluje dle toho, jak je třeba foukat na požadovanou teplotu sám). Mě to měří přesně, pouze pokud sednu do studeného vozu. Naštěstí nic jinýho s autem není, je to volovina, ale vadí mi to. -
« Re: BRAVO - venkovní teploměr
Tak tenhle problem mam taky. Mam Stilo 1.6 a prijde mi, ze ten teplomer ukazuje blbe. Tuhle jsem jel a pod dlouhym kopcem jsem tam mel 1 stupen (i to mi prislo vic nez skutecne bylo) a kdyz jsem vyjel nahoru (asi 1 km), tak tam razem bylo 3,5 coz se mi nezda. Nevim, kde to cidlo je. Myslel jsem treba jestli to nezahriva vyhrivani zrcatek,ale to jsem nemel zapnute. -
« BRAVO - venkovní teploměr
Ahoj, měl bych taky dotaz ohledně teploměru. Mám Bravo GT s venkovním teploměrem, ale nějak nechápu jeho funkčnost. Pokud je motor studený, je vše ok a teploměr ukazuje správně, pokud se teplota blíží bodu mrazu nebo je pod bliká mi na displeji ujetých kilometrů chvíli po startu výstraha námrazy s uvedením teploty (např -7C). Nicméně pokud zahřeji motor nebo ujedu pár kilometrů najednou i když je venku -10 svítí třeba +2C, pokud zmáčknu tlačítko teploměru na palubce. Kde je čidlo? Já bych řekl, že v pravém zrcátku, ale zdá se mi, jako by ho třeba zahříval motor :-). Díky za odpověď. Má toto čidlo vliv na funkci klimatizace, řekl bych, že ano. Mám tam automat. klimu (nastavím teplotu a udržuje se sama). -
Tak mam Bravu v servise na namontovani prostredniho dilu, to jsem zvedav, to jsem zvedav. K prasknuti. Mam otazku, jak se da na radiu Fiat ( s RDS - typ nevim ) nastavit, aby mi na display svitil nazev stanice a nezobrazoval se po chvili aktualni cas. Driv po namontovani mi svitil nazev a hodiny se zobrazily nakratko, kdyz jsem zmacknul tlacitko s hodinami. Ted mi sviti hodiny furt a nazev stanice jen nakratko, kdyz zmacknu treba RDS. Rad bych vedel, jak se to ovlada, diky. -
Adyn 10.12.02 16:02
« Re: Marea - Tempra
To bohužel nevím, ale poptám se v servise. Kdybys to zjistil sám, tak mi dej vědět. Loni v zimě se mi stalo, že teploměr po nastartování ukazoval značně vysokou teplotu (cca 30 st.) a pak se snížila. Připadlo mi to, jako by byl nějak vyzkratovaný tou sračkou se solí a při startování dostal ránu. Po skončení zimy se to už nikdy neprojevilo a i letos v zimě ukazuje poctivě. Když se tak nad tím zamyslím, tak je to vlastě zatím jediná závada (a samoopravitelná)která se vyskytla co je auto v mém vlastnictví. Kdyby to tak šlo dál tak mohu být jen spokojen.