Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
pepek79 04.06.11 23:44
« Re: výfuk
S těma internetovejma obchodama se roztrh pytel.Ale je fakt, že je to výhodnější než v normálnim krámě nebo servisu.Souhlasim s kolegama, že Bosal stojí za starou bačkoru a některý ty polský taky.Já sázim už nějakou řádku let na osvědčenej Walker.Co jsem tak koukal na netu, tak jsou asi nejlevnější tady [odkaz] dávaj 4 roky záruku a to jsem nikde jinde nenašel. -
pepek79 14.04.11 08:38
« výfuk
Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
-
kuko 09.06.09 14:02
« Xsara 1.4 benzin - ROZVODY
Zdravím
V rámci rodiny převezmu Xsaru 1.4 benzin, r.01. Na jaře byla na servisní prohlídce, najeto cca 105tis (jistých, byla kupovaná jako funglovka). Ptali jsme se na výměnu rozvodů, ale mechanici v autorizáku tvrdili, že to stačí kolem 120tis km. Vůz však už přece jenom má skoro 8 let, a časový limit se taky doporučuje pro výměnu rozvodů.
Myslíte, že je to skutečně OK do těch 120tis. (k této hranici se dostanu cca na jaře příštího roku), nebo už raději nečekat. Případně to vzít do jiného servisy na konzultaci?
Dík -
"-- skrytý --" 16.07.07 19:09
« ENGINE TEMPERATURE
zdravím všechny.Potřebuju poradit!! Poslední dobou se mi při jízdě začíná objevovat a pípat na přístrojovce za jízdy nápis ENGINE TEMPERATURE. Objevuje se nepravidelně a "nečekaně". PROSíM Poraďte! nevím čím to je, ani jak se toho zbavit.Zastavím, rozeběhne se větrák a za asi 10 minut nastartuju a nic už nehlásí. Za všechny rady předem děkuji -
"-- skrytý --" 16.07.07 19:08
« ENGINE TEMPERATURE
zdravím všechny.Potřebuju poradit!! Poslední dobou se mi při jízdě začíná objevovat a pípat na přístrojovce za jízdy nápis ENGINE TEMPERATURE. Objevuje se nepravidelně a "nečekaně". PROSíM Poraďte! nevím čím to je, ani jak se toho zbavit. Za všechny rady předem děkuji