Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.06.02  14:18

« Re: TL

ja? ja nic, ja muzikant... bol som tam mrknut, to vies dobrych byvalych zakaznikov, ktory maju vela aut by radi opat videli u seba... ale akosi peniazky nepustia a naco platit viac ked inde to iste za menej a kopec inych vyhod :)
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 03.06.02  12:30

skdd, ale prezrad co mas spolocne s tatraleasingom?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 03.06.02  12:30

ja nie, cez vikend som v aute ani nesedel (motozraz). a mam VTS, nie VTR.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.06.02  10:48

« TL

kto bol v sobotu na dychanku tatra leasingu s xsarou vtr?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  07:58

« Re: Minolta Dimage X

pallas> som Sony positive, tak som kukol na Sony DSC S-xx fotaky, podla mna dobra alternativa k C40 s kvalitnym objektivom a astamina baterkami - asi to vyjde drahsie, ale podla mna tiez dobra volba
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  16:23

« Re: OL E10 vs, zrkadlovka

No comment, o5 niekto porovnava neporovnatelne :((
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  16:20

SM kupis aj zahodis s fotakom tak vo co go? Zober si sony, absolutne nekompatibilny a este k tomu aj drahy memory stick ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.02  14:48

mna moc SM netrapi, skor tak do buducnosti hladim... 256MB je asi strop... ziadne PDA to nema, uz velmi malo mp3 playerov...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  11:22

Chlapci, prihrejem vam vasu digitalnu polievocku - pozrite si ak mate moznost casopis CT (computer technik) cislo 10, je tam porovnanie Olympus E10 a SLR so zakladnym zoomom. Z tohto testu vychdza vitazne digital :-) ale zabudli na to, ze E10 stoji asi 3x viacej.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.02  09:02

skdd>co ta trapi na Smart kartach?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.02  08:00

sorry, clona je 2.8 - 8, 4.8 je svetelnost :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.05.02  07:55

Opticky zoom 2.8X, clona 2.8 - 4.8, nemoznost redukcnych kruzkov, karty SmartMedia, to su podla mna nedostatky tohto fotaku, pre niekoho nevyhody. Ja som si to kupil na nosenie na akcie a na interierove fotenie. Vyhody? Maly/kompaktny, iba dve baterie, plno kreativnych rezimov, enlarge az na 7 (ci :-! mpix, noise reduction, a vymakane menu. To su zase vyhody podla mna. Neviem aku mas cenu na C40 ale napr. Canon IS90 tiez nie je na zahodenie (aj ked tam uz je vyssia cena). Alebo Dimage5 ci 7 (aj ked to su zruti bateriek ale budu verzie i, ktore su vraj slusnejsie). No prave som domrkal do cenniku... 24856SKK za C40 je dealerska bez DPH.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  23:02

Pallas> pozrel si www.megapizel.net? inak bez toho aby som ten fotak mal v ruke, tak podla popisu vyzera dobre, asi by mi ale vadili dve veci: ma relativne slaby objektiv - minimalne v pomere k dobre vymakanemu zbytku fotaka. Asi rychlo prides na to ze vlastne nemas zoom - pozri si co sa stane so svetelnostou ked ho vytocis na doraz - padne az kdesi na 4,8 to je u dobreho fotaka na prd, a na mydlovu skatulku by som to hodnotil na prilis drahy fotak. To je aj pripad mojho stareho Ricoha, proste ak chcem dobry vysledok, fotim bez zoomu. Druhy problem by mi vadil ze foti len do 16s. Na nocne fotenie potrebujes pri tom objektive a citlivosti 100 aspon 30 sekund. takze budes musiet fotit s vyssou citlivostou a tam musis pocitat so silnejsim sumom - aj ked podla Neffa ma dobre potlacenie sumu - to ma aj moj Sony ale aj tak je lepsie ak tam sum nie je ako ked sa ho pokusas potlacat, takze ja mam citlivost nastavenu na tvrdo na 100. Podla mna bude zavisiet na co ten fotak chces, ako mydlova skatulka dobry, ale na vychcaninky by som hladal nieco "menej kompaktne".
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 28.05.02  20:28

dal som za tu Minoltu 475 euro, plus este cca 6000 korun za 128 MB SmartDrive kartu. Ale mam v plane kupit si este nieco, co ma viacej technickych moznosti - toto si necham len ako dennik/zapisnik. Uvazujem nad C40, viem ho mat za super cenu. Skdd, mozes prosim ta objektivne zhodnotit, ake su NEVYHODY c40ky? Kupit ci nekupit, a ak nie, tak preco?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  20:16

no ale taky fotak mozes nechat v zadnom vrecku gati, nemusis ho nechavat v aute :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.02  16:29

presne to som mal na mysli, ze dnes nechat fotak za 30 v aute je trosku odvaha (prevlacat to ako macku sa mi zase nechce) a tych $125 by ma nejak netankovalo... X je premakane o tom potom :-) Tento tyzden mam celkom perny ale buduci ak by bol zaujem by sme sa mohli spichnut povedzme niekde na hradzi a nieco pofotit... sice treba ist do zakazu vjazdu ale to hadam nevadi?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  13:45

no ... ten logitech vyzera dobre, a nebolo by to na zahodenie, len skoda ze tam nie su nejake podrobnosti. Ja osobne by som ale minoltu mys nekupoval a asi ani fotak od logitechu, predsa len ... niekedy je treba rozumet tomu co vyrabas (nie ze by som ten fotak poznal, mozno prekvapia). Ale to "X" je fakt premakane, a vidno na nom ze do toho ktosi nainstaloval nenainstalovatelne (ma to taky srandovny periskop a v nom relativne zlozity zoom objektiv). Proste ked vedia co tam ma byt tak z ruk nejaky vymet ako fix focus nevypustia. No ale pri tej cene Logitechu zase ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.05.02  10:10

:) X je pekne ale drahe napr. oproti:
    [odkaz] pressreleases/ smal_logitech_release.html samozrejme bez tych medzier. Vsetko moj osobny nazor, ten link to je fotak ktory som ochotny mat v aute "pre strycka prihodu".
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  08:23

Tiez sa mi pacil, hlavne ze sa vleze do vrecka na koseli, ale nakoniec prehral kvoli nemoznosti natocit displej voci objektivu, teda nutnost pozerat ocami v osi objektivu. Zacinal som s Flexaretom, a ked som si kupil prvu zrkadlovku Zenit, tak som to citil ako silnu nevyhodu. Ked som konecne dospel k mojmu staremu ricohu 4200, co mal otocny objektiv, tak som bol zase ako ryba vo vode. Ten sa mi zmesti do vrecka na gatiach tak som sa na minoltu nakoniec vyprdol. BTW kolko to tu stoji?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 27.05.02  22:39

« Minolta Dimage X

dnes som kupil tuto masinku, mensiu nez krabicku cigariet - a uz sa bez nej nepohnem ani na krok :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.05.02  04:41

« Re: C3

strasne su drahe tie c3, strasne!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.05.02  04:37

« Re: par malych postrehov :)

skkd> ale ved zacal ten prispevok takto : Kto ma tu odvahu porovnavat digital a zrkadlovku? tak som vycital, ze on vypisoval chyby digitalu... :)
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 24.05.02  20:27

« Re: Digital vs. film

luf, a teraz je aky rozdiel medzi slov. poistovnou a allianzom? vsak to uz je jedno a to iste, nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  11:07

« Re: yyyy

matuS> urobil som zabery bieleho papiera aj cierne so zakrytym objektivom, okrem toho ze som videl kazdy chlp papiera (ani som netusil ze papier je taky hrbolaty) som ziadnu ciaru nenasiel, tak dufam ze uz mam opravenu verziu - teda ak to nebola chyba kusoviek ...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  10:09

luf: uz som nechcel, ale ked sa to rozvinulo - Slovnenska poistovna napriklad na Racianskej foti na digi, Allianz vo vsetkych expoziturach foti na digi (na film len vtedy, ked je digi pokazeny), atd. Ak sa robi nove pracovisko, vybavuje sa digitalnymi fotakmi a prislusnym softom na triedenia a sortovanie. Ozaj ta nechcem nijako urazat, ale taka je realita, kinofilm je strasne pomaly a vo vacsich mnozstvach sa neda vhodne archivovat (v tom zmysle, aby si hned dokazal vyhladat to, co potrebujes).
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  10:04

2pallas: fotili na film, ale kvoli tomu sme s nimi skoncili, dlho to trvalo, kym sa to dostalo do kompu.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  09:55

OK, sertre na to, ked si mysli pallas, ze kooperativa alebo slov. poistovna su male a krachujuce, tak dalej niet o com. Len by som rad vedel, ci si tie vase fotaky nechate naveky, alebo ich bude dalej vymienat za novsie modely (s kvalitnejsim obrazom).
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 23.05.02  23:34

« Re: Nechcete niekto Xsaru HDi?

yyyy, nie, zial kratku a bez tempomatu - aj ked ten tempomat sa da dorobit do kazdeho hdi, z original dielov, dokonca mozno aj lacnejsie nez aka je cena v cenniku, ked nepocitam cenu prace.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  23:13

« Re: Nechcete niekto Xsaru HDi?

kombi a tempomat?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  23:10

« Re: Fotaky - filtre etc.

Zistil som ze v petrzalkovom Nayi maju aj UV (300SK), aj polarizacny filter (900SK), aj dlhy (12000SK) a aj siroky (18000SK) konvertor s 58mm zavitom. Tak som zatial kupil na skusku ten UV, a pasuje, aj deklik na nom pekne sedi, problem je len ze s nim su nigh funkcie nepouzitelne, ale hadam az budem fotit tak si fsimnem ze je uz tma ... ved to pise na displeji aby som nebol na pochybach :-)
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 23.05.02  22:23

« Digital vs. film

luf, este ma napadla jedna doplnujuca info: vies o tom, ze najznamejsi atelierovi fotografi v BA fotia vacsinou s Hasselbladom s datovou stenou? Tusim to ma 8 Mpix, minule som take cudo obzeral v jednom studiu a potom som sa o tom chvilku bavil s fotografom - foti napr. pre Rajo, Palmu a Slovakofarmu, ziadny potrimiskar. Wawrik, tebe fotia tie vodovodne baterie na prospekty cim?
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 23.05.02  22:18

« Nechcete niekto Xsaru HDi?

Keby mal niekto zaujem o Xsaru HDI s peknou vybavou, za dobru cenu (cca 50 dole), tmavozelena a s 0 km - dajte vediet. A mam aj jednu jazdenu VTS v kozi -nenapadna, ale 167 koni...
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 23.05.02  22:08

« Re: Novy Evasion

wawrik, poslal som ti mailom, kde najdes tie fotky noveho Evasiona.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 23.05.02  22:04

luf, likvidatury malych a odumierajucich poistovni fotia na klasiku, vacsinou "zvucnych" znaciek z Mexikoplatzu, lebo nenaskrabu 15 tisic pokope na digital (a nevedia si spocitat, ze by sa im to vratilo za dva mesiace, ak pocitam denne 1 film a 36 fotiek z neho).
    Takisto policajti v Hornej dolnej fotia na film, lebo by museli ist najprv na skolenie, ako sa zapina PC, ktore vlastne este poriadne ani nevideli. Je tazke stiahnut fotky z digitalu do pisacieho stroja Consul, ktoremu sa zasekava valec a ktory vysekava "O"-ckom diery do papiera, lebo policajt nevie vysparat z tej klavesy zbytky kopiraku, ktory sa tam za dvadsat rokov nazbieral, vsakano.

Ked vsak prides do Allianzu, Uniqy, alebo ked budes mat nebodaj v Blave nehodu a pridu policajti v Caravelle, vsimni si cim fotia... vyhradne digitalom.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 23.05.02  21:43

« Re: C3

grandson, dnes mali velku prezentaciu v Carltone, ci ako sa to vola po novom (Radisson?). Na vynovenom Hviezdoslavovom namesti stalo snad 30 modrych C3, plus nejake dalsie v inych farbach - celkom dobry tah, ludia sa pristavovali a pytali sa o co ide.

No a mam uz aj cennik - zakladna 1.1 zacina na 369.900, plus 10t za metalizu a pripadne 15.900 za el. okna a dialkove k centralu. V cene su 2 airbagy, imobilizer, v 2 osiach nastavitelny volant, central z kluca, vyskovo nastavitelna sedacka vodica a tonovane skla.
    1.1i v lepsej vybave Pack je za 403.300, 1.4i Pack za 425.900. Dost drahe su HDicka :-( V zaklade 465t, v Pack-u za 494t.
    Jazdil som v 1.6i 110konovej, a dost dobre vozenie.
  • 00 Reagovat !

foto

23.05.02  18:19

« C3

Co nova C3, jazdili ste v tom niekto? Minule som ju videl nacisto v BA, zda sa mi trocha vysoka...
    Ake budu ceny v SR?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  18:02

« Re: Fotaky - filtre etc.

yyyy, luf:
    uz len drobnost k tejto teme. Cokolvek potrebujete k fotaku, existuju 2 genialne predajne. Samozrejme nie v BA alebo na slovensku.
    1. Praha, Vodickova ulice, Foto Skoda
    2. Vieden, Mariahilferstrase, Foto Sobotka
    [odkaz]

P.S. V Mediamarkte asi nemali Nikon D1X :-) Ten pomaly nie je a je to plnohodnotna zrkadlovka. Nechci vsak cenu...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  12:53

« Re: Fotaky

no boha! nakupovat pesibusom? to som robil naposledy ked som chodil na gympel na GAMCU, ale asi behnem na tu obchodnu to bude jednoduchsie ... tak dik a uvidime ...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  12:48

« Re: Fotaky

Zacni v Tescu na Kamennom namesti; spytaj sa aj pri hoteli Kyjev, tam pri predajni Toyoty je taky obchod so second-hand fotakmi, ale maju aj nove filtre; pokracuj hore na kolarove namestie (cestou mas dva minilaby, tam sa mozes spytat tiez) a na obchodnej vlez do F-Foto (ale ti predavaju filtre Marumi, trochu drahsie ale kvalitnejsie) a ak by si este stale nemal, pod Bratislavskym hradom je maly fotoobchod... Ale ja osobne by som to zobral opacnym smerom a zacal v F-Foto.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  12:36

wawrik - bavili sme sa o foteni normalneho cloveka alebo foteni profika. Pochybujem, ze ti, co vyrabaju kostry na biky maju profi fotografa, co ma studio a foti tie kazy tak, aby vezerali dobre :-) Asi by to nestihal, lebo urobit dobru studiovu fotku trva nie minutu. Ale nikdy som nepovedal, ze dokuntacne foto je spatna vec. Na druhu stranu likvidatury poistovni fotia predovsetkym na klasiku. Myslim, ze vzdy sa da najst priklad podporujuci hociktore z podobnych tvrdeni. Asi by sme tuto temu uz mali fakt uzavriet.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…