Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
« Re: xsara - spolehlivost
Jak uz jsem tu psal, krome tech malickosti, stale nic, auto slape jako hodinky, i gumy mam jeste original (v zime jezdim na zimakach). Najezd 60.000km. Za mesic uz ale nebude moje. C5 uz ceka v celnim sklade a ja cekam az mi vyprsi terminovany vklad :-( Od objednavky uplynulo 7 tydnu. Jeste jsem investoval do 16" disku ronal LZ, pneu mi vymeni primo u prodejce, takze moc netratim. -
"-- skrytý --" 14.06.02 10:52
« xsara - spolehlivost
Krásné počteníčko o focení ale já jdu za asi 2 týdny pro xsaru break (jsem zatížený na kombi) protože jsem po zjištění ceny fabie+doplňky+přístup dealera od škodovky utek.No a jak tady vidím tak buď je xsara už tak out nebo se vůbec nekazí protože jsem se zatím skoro nic o spolehlivosti kromě pár průserů s elektronikou (což je dneska asi u všech) nenašel.Testy (autohit ,autobild)vypadají taky až moc dobré.Velikost mi vyhovuje,1,6/16 taky Doufám teda že se třeba někdo ozve.
« Re: 2pallas
na letisku vo VAJNOROCH. Cize nie velke ivanske dopravne ale sportove vo Vajnoroch na modelarskej ploche. Da sa tam dostat z cesty co ide cez vajnory rovnobezne so zeleznicou. Dalo by sa na nu dostat cez most od zlatych pieskov pri Nay ale ten je teraz v oprave, tak treba ist obchadzkou ako ze na Metro a na svetelnej krizovatke dolava a v dedine zase do lava. Pri letisku treba ist medzi hangary tam kde je na opacnej strane cervena novostavba firmy RAVEN, alebo ist za zvukom modelarskych motorov. Sedy megan kombi tam bude len jeden, a Cliom tam nikto nechodi. -
« Re: 2pallas
yyyy - kde na letisku? To akoze na osobnom v BA alebo kam to vlastne chodis? A co tam fotis? BTW neslubujem, ze pridem, ale poslem ti mailom moje telef. cislo, posli mi tvoje cez SMS aby som sa ti mohol ozvat. Dnes sa mam este stretnut s ludmi zaoberajucimi sa autohifi, neviem dokedy to potrva a potom budem mat dufam cas. -
« Re: 2pallas
skdd> mne je to fuk, ja som vecer na letisku vo vajnoroch a fotak a pocitac mam zo sebou, ak pridete pridite ak nie nie - nevadi. Fotit myslim bude co, urcite sa tam zide par peknych modelov ... luf> mas zaujem? ak ano, dones zvecseninu A4 a fotak, nech sa nieco naucim ... -
"-- skrytý --" 12.06.02 07:55
« Re: 2pallas
ja viem ze opel nemas rad :-) ale sobota poobede, auto neslo nastartovat (riadiaca jednotka siemens (boze ako ich mam rad) nahle stratila obsah pamate!) volame opel assistance a co sa nedeje do servisu dojde clovek a da nam auto :-) bol som milo prekvapeny :-) Akurat nas poprosil ze ked ho budeme vracat tak dotankovat do plna (tak aj bolo odovzdane)... ziadne SKK od kilometra :-) Samozrejme, ze v pondelok doobeda auto uz bolo opravene. -
matuS 12.06.02 02:43
« Re: 2pallas
skkd> nielen francuzi su taki *...
ked sa otcovi narazili alfu, tak mal tiez taku tu knizku, ze dostane auto zadara alebo za lacno, neviem presne, ale proste zavolal tam, a povedali mu, ze kedze sa nehoda stala do 20km od jeho bydliska, tak mu nahradne auto nemozu dat...cize ked narazis v blave, co je vsade od domu do 20km, tak akoze nemas pravo na auto (?!)
proste *, ja tymto akymkolvek asistencnym sluzbam uz vobec neverim.
ad citroen - som zabudol napisat, ze ocinovi tiez mali teraz niekedy menit riadiacu jednotku, lebo mu stale blbla aj s tym plavakom. tak som zvedavy co sa zmeni. ked som sa ho pytal na vrzganie, tak povedal, ze to stale vrzga, ale uz ho to nejako nevzrusovalo, tusim uz slabsie pocuje. :-)
ale mna to ajtak sere. pallas, nevies ako je to s tym vrzganim od zadnej napravy? resp ono to nieje vrzgot, ale klepot, velmi jasne je to pocut na kobercoch na krizovatkach -
"-- skrytý --" 11.06.02 20:10
« Re: 2pallas
uz to riesi nejaky super (myslim to fakt tak ako to hovorim) francuzsky technik. Ale tie debaty okolo toho kym vobec uznali ze s tym nieco je, ktorych som bol sam aj svedkom, to bola hruza. Ak naozaj takto funguje slovensky citroen tak potom hanba. Nedat ani nahradne vozidlo to uz je vrchol, a nejaka zaruka mobility? Snivajte s nami... Dufam, ze to bola vynimka. Teraz je to uz v inej rovine, pracuje sa na tom aj nahradne vozidlo uz je. Mal som celkom dobry dojem z francuzov (aj ked to nie je moja krvna skupina) ale toto mi ho pokazilo.
Samozrejme sa mozme spichnut :-) uz len kvoli fotakom a celkom rad by som si obzrel VTS :-) pozeral som parametre a zavana to autom :D -
"-- skrytý --" 11.06.02 16:22
« Re: 2pallas
auto samovolne vypina motor, neda sa nastartovat, vypina sa ESP po nastartovani vsetko ok, pri vypnuti motoru cudne zvuky od vyfukoveho potrubia, ten "akoze night panel" zhasina co sa mu zachce a ako sa mu zachce. Vystrihli mu zlodeji riadiacu jednotku, kable nie su schopny objednat uz 6 tyzdnov (v rakusku objednane a dodacia lehota 3 dni!!!). C5/HDI -
« Tuning party 2002
Zdravím všechny, zvu vás na tuningovej mejdan Tuning párty 2002, konanej 29.6.2002 na letišti v Hradci Králové.Bude tam sprint, slalom, 40 vystavujících firem, exhibice ostrýho 1500 koňovýho dragsteru, koncert revivalu Rammsteinů... Podrobnosti na www.tuningparty.cz -
pallas 06.06.02 15:39
« yyyy, kde si bol vcera vecer?
yyy, nebol si nahodou vcera vecer na recepcii Seatu v Danubiane, teda tej prezentacii novej Ibizy? Ked som vybral Minoltu z vrecka a cvakol som jeden zaber, tak sa na mna jeden clovek zadival - a ked som potom zbadal, ze ma na krku zaveseny presne rovnaky Sony ako mas ty, mal som nutkanie spytat sa ci to nie si nahodou ty. Takze bol alebo nebol? Nosis okuliare?
dufam ze cely cas co som doma budem testovat picasso.
btw www.gerek.sk, nahodil som fotky aut.
obcas je mi smutno ze som tak v * daleko :(((