Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Re: Picasso na predaj
Nevim, jaka trida je Berlingo, al kdyz ho srovnam S Picassem nebo se Scenicem, tak je mensi, tyhle auta jsou nizsi stredni trida, VW Sharan a spol, jsou stredni trida, Renault Espace je vyssi stredni trida! To je k tomu deleni a mimochodem, Espace je takova lod, ze kdyz sednes za volant, tak nevidis prid ani zad! -
pallas 20.06.01 19:48
« Re: Zdar Citróni (o: Posudek na Berlingo
kazan, neviem o ziadnej zaludnosti alebo castej vade Berlinga. Nemozes porovnavat Berlingo s Espace, espace je vacsie auto, drahsie, s vyssimi nakladmi na prevadzku, a ked nechodis na dlhe cesty alebo nepotrebujes vozit tak vela ludi naraz, povedal by som ze az zbytocne (mam Evasiona, a toho mi je priam luto nicit po meste, naviac zaparkovat s nim v centre, to tiez nie je nic moc). Berlingo je sikovne, obratne, ale pritom robustne auto, ktoreho podvozok vydrzi aj bratislavske cesty, a pritom nie je tvrde ako rebrinak. Obrovsky priestor vnutri, a pritom zvonku absolutne nenapadne, to je presne to co som potreboval. Spotrebu som zatial presne nemeral, ale odhadom cca 5,8 l/100 km vylucne po Bratislave (je to v zabehu, a zatial som tankoval iba raz, takze az ked to spriemerujem, budem presnejsi). Co sa tyka skusenosti uzivatelov, chod na stranku www.berlingo.net , to je nemecke diskusne forum uzivatelov Berlinga, a mozes citat do aleluja, samozrejme po nemecky :-(. Cenu na jazdene Berlingo r. 2000 ti vypocitaju na www.eurotax.cz, myslim ze sa za to ale plati nejakych 100 Kc. -
pallas 20.06.01 19:39
« Re: pallasov mejl
sorry pani, za ten moj mail, asi som to mal v pop3 nejako zle nastavene, ale uz som to prehodil tak dufam ze uz to ide. keby wawrik, matus a yyyy nedostali odo mna mail , napiste sem. BTW ja viem ze nic moc ten post.sk, tak poradte nejaky lepsi free email s POP3 pristupom, co ma aspon 10 MB kapacitu... dik. -
« Re: C5 - moje prve dojmy.
Tu matuS=Teda ziram na tvoji C5,mas max vybavu co?.My jsem meli Xantii,fakt krasny auticko,spousta mista vzadu,hydropneumaticky perovani je super,ale motor byl slaby,1.8 66kw,ale v te dobe(1994)se nam to zdalo dost,no ale kdyz clovek presednul z formana.... :o))