Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Re: necakam na Pallasovu autorizaciu a posielam prispevok z
to matus: URAZAS MA!!! to som fakt taky stary ftak ze ma viac zaujimaju auta ako baby kua? asi som co? no nic ak pojdem okolo skusim sa tam zastavit ale nevidim to ruzovo ... jedine ze by to hodili na internet citroenu, ale tomu tiez neverim - to vies, na stare kolena sa clovek stava pesimistom :-) -
« Nazdar chlapi
Aj na dovolenke v Grecku (sarti chalkidiki) sa da nieco pekne docitat na nete (vid predo mnou MatuS)
Jazdi tu nejake to saxo, xsara a vcera bola videna
i C5, inak ako iste viete uroven motorizacie tu asi ako v Ba pred 5 rokmi. Majte sa krasne, ja neustalew rozmyslam o kupe Picasso / Scenik, zaTIAL 51% pre scenik. -
pallas 21.06.01 11:32
« Picasso na predaj
Tak to napisem sem: mam na predaj Picasso HDi, vybava klima, abs, 4 x airbag, pack Look, radio s CD a ovladanim z volantu, s odpoctom DPH, naviac zimne pneu. Cena s danou bola 849.000, teraz je 729.000,- Sk (t.j. zlava 120.000), auto je kupene a prihlasene v 12/2000 a ma najazdene cca 10.500 km. Fakturu mozem dat na plnu sumu auta. Keby daco, tak moj mail je: copy@post.sk -
-
pallas 21.06.01 00:00
« matus, tebe nejde mail
toto sa mi vratilo: "Hi. This is the qmail-send program at smtp2.nx.nextra.sk.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
:
Connected to 195.12.132.45 but sender was rejected.
Remote host said: 550 ... post.sk Site rejected.
--- Below this line is a copy of the message.
Return-Path:
Received: (qmail 26575 invoked from network); 20 Jun 2001 17:31:31 -0000
Received: from unknown (195.168.62.217)
by smtp2.nx.nextra.sk with SMTP; 20 Jun 2001 17:31:31 -0000". tak neviem, funguje ta vasa domena?
-
« Re: Picasso na predaj
Nevim, jaka trida je Berlingo, al kdyz ho srovnam S Picassem nebo se Scenicem, tak je mensi, tyhle auta jsou nizsi stredni trida, VW Sharan a spol, jsou stredni trida, Renault Espace je vyssi stredni trida! To je k tomu deleni a mimochodem, Espace je takova lod, ze kdyz sednes za volant, tak nevidis prid ani zad! -
pallas 20.06.01 19:48
« Re: Zdar Citróni (o: Posudek na Berlingo
kazan, neviem o ziadnej zaludnosti alebo castej vade Berlinga. Nemozes porovnavat Berlingo s Espace, espace je vacsie auto, drahsie, s vyssimi nakladmi na prevadzku, a ked nechodis na dlhe cesty alebo nepotrebujes vozit tak vela ludi naraz, povedal by som ze az zbytocne (mam Evasiona, a toho mi je priam luto nicit po meste, naviac zaparkovat s nim v centre, to tiez nie je nic moc). Berlingo je sikovne, obratne, ale pritom robustne auto, ktoreho podvozok vydrzi aj bratislavske cesty, a pritom nie je tvrde ako rebrinak. Obrovsky priestor vnutri, a pritom zvonku absolutne nenapadne, to je presne to co som potreboval. Spotrebu som zatial presne nemeral, ale odhadom cca 5,8 l/100 km vylucne po Bratislave (je to v zabehu, a zatial som tankoval iba raz, takze az ked to spriemerujem, budem presnejsi). Co sa tyka skusenosti uzivatelov, chod na stranku www.berlingo.net , to je nemecke diskusne forum uzivatelov Berlinga, a mozes citat do aleluja, samozrejme po nemecky :-(. Cenu na jazdene Berlingo r. 2000 ti vypocitaju na www.eurotax.cz, myslim ze sa za to ale plati nejakych 100 Kc. -
pallas 20.06.01 19:39
« Re: pallasov mejl
sorry pani, za ten moj mail, asi som to mal v pop3 nejako zle nastavene, ale uz som to prehodil tak dufam ze uz to ide. keby wawrik, matus a yyyy nedostali odo mna mail , napiste sem. BTW ja viem ze nic moc ten post.sk, tak poradte nejaky lepsi free email s POP3 pristupom, co ma aspon 10 MB kapacitu... dik.
cennik c5 uz na nete je, takze verim ze onedlho tam bude aj break verzia.