Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• 00 Reagovat !

foto

03.08.01  10:09

« C5 x Laguna 2

Jak by jste porovnali C5 s novou Lagunou. Chci si jeden z nich koupit, ale nemohu se rozhodnout, proco by jste se rozhodli vy?
    Diky
    Xon
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  23:29

« Re: CX Turbo II

xmak, mysli ze najistejsie je doviezt cely motor... a zaroven asi najlacnejsie.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.08.01  23:27

« Re: zanovny Jumper 2.8 HDi na predaj

to je aky objem? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  23:19

« zanovny Jumper 2.8 HDi na predaj

keby ste nahodou vedeli o niekom, kto chce Jumpera , viem o jednom za zaujimavu cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  22:53

« Re: 2pallas

wawrik, inac neviem preco nejde post.sk prave tebe. denne z neho vyberam takych 20 mailov, od nas, z CZ, F, D, USA, zatial sa nikto nestazoval ?! Inac tak potom najistejsie bude ked mi zavolas, mas na mna mobil.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  22:49

« Re: Prehliadky

yyyy: a co keby som to zaklincoval ja, a vymyslel pre teba dobru ponuku na tu c5 break? :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  22:43

« Re: 2pallas

wawrik pisal si na copy@post.sk alebo na copy@kiwwi.sk??
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.08.01  13:23

btw megane a c5 su dost rozdielne auta, nie? kup scenic a mas to vybavene...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  11:51

>c5 ma 30.000 :-)<
    slak aby to trafil, uz to bolo skoro jasne ... asi si zaze kupim megana a mam na to zase 2 roky na rozmyslenie ... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.08.01  11:42

« Re: ESP

wawrik> ok, tak ja to tak vyskusam
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.08.01  11:41

yyyy> c5 ma 30.000 :-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.01  10:03

« Prehliadky

Ludia povedzte mi po kolkych km sa robia prehliadky na C5? Napiste niekto ze 20 000, ked uz ma napalili s tym ze C5 kombi nema ten najmensi motor (1,8) co som chcel, tak nech za to uz zaklincuje na tu lagunu kombi ta to ma po 30 000 ...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  09:17

2matus: s tym smykom na kockach ozaj opatrne! Je to ovela nebezpecnejsie, ako sa zda! Vzduch z pneumatiky ti vyfuci velmi rychlo a koledujes si o kotrmelce... Osobna skusenost, nastastie som mal moznost posadit auto kontrou naspat na vsetky styri. Odvtedy kociek bojim bojim...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  09:08

2matus: k tomu tvojmu testovaniu - ja nesimulujem vyhybaci manever pod brzdenim, ja simulujem nudzove brzdenie v miernej zatacke! Takze najprv zatocim kolesa do zatacky, az potom dupnem na brzdu, co to da a kukam, kolko roboty mi da udrzat auto na ceste. Najprv na tu brzdu dupnem menej, potom silnejsie, aby nahodou na prvykrat nieco neprekvapilo, ako na RS-ke :-))

Inak, Passat sa - podla mojho nazoru - na ceste udrzi lahsie, ako C5-ka, podvozkovo je istejsi, a hlavne v riadeni citis, co sa s autom deje na ceste.

• 00 Reagovat !

foto

02.08.01  08:34

« 2pallas

Pallasu, som ti posielal dva tyzdne dozadu mejly na post.sk, nic? Ozaj nemas nejaku CHODIVU adresu?

Sorry za offtopic.

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.08.01  15:30

« Re: citroen c5

citroenc5> prilistuj troska dalej, moj otec ma c5 a ja s nou teraz jazdim, takze tam mas infos. btw c5tka je tvrde auto.
    co sa tyka poruchovosti - pocas prveho roka zaruky sa da doplatit zaruka na 3 roky, bohuzial neviem kolko to stoji.
  • 00 Reagovat !

foto

01.08.01  12:05

« CX Turbo II

Vi nekdo, co vse je potreba na predelani z
    Cx-Turbo I na Turbo II? Na co davat pozor, jine?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  07:55

« citroen c5

Dobry den vsem. Uvazuji ze si koupin Citroen C5. nikdy predtim jsenm Citroen nemel /mel jsem Opel Vectra a sluzebni Seat/.
    Trochu se bojim toho zda vsechna ta elektronika , zvlaste Hydractive nebude prilis poruchova (resp. az se poroucha bude to stat tolik jako nove auto)a mam trochu obavy zda je tak mekke auto vhodne na spatne ceske/slovenske silnice /resp. zda vydrzi vsechny ty diry a nerovnosti/.
    Take nemam zkusenosti s cenou nahrandich dilu- proste jsem dosud patril spise k tem co si mysleli ze francouzska auta jsou kvalitou a trvanlivosti mnohem horsi nez treba nemecka.
    Musim ale priznat ze do C5 /ale i predtim do Xsary/ jsem se doslova zamiloval. Uvitam proto Vase zkusenósti s Citroenem hlavne s C5.
    Diky a hezky den,
    Honza
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 31.07.01  15:17

hehehe :-))) super. btw ako chces porovnavat nejake tipo s c5??? ;-)))
    ja nehovorim, ze to nieje mozne, ale zasa take jednoduche to nieje...
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 31.07.01  14:02

matus no ved nevyzuje, guma ostane na rafku, lenze prazdna, a ty ides hranou rafku proti schodiku (t.j. vyvysenej dlazobnej kocke) na ceste. Co myslis, skor preleti 1500 kilove auto na strechu, alebo skor povoli dlazobna kocka, ktora tam sedi uz 40 rokov a je zrastena so zemou? :-)
    BTW prave taky pripad sa stal kedysi jednemu mojemu spoluziakovi na parkovisku pod STV - zobral otcove Tipo (vtedy velka vzacnost, to sa pisal rok cca 1991), samozrejme sa tvaril, ze je to jeho (aby hikali moje spolubyvajuce, hlavne vychodniarky, ze co to ma Blavak ake delo) a ze nam ukaze, ako sa vie otacat na rucnu brzdu - ze ake super hodiny (bolo to v zime, v BA bolo snad 5 cm vtedy, a bolo asi 23.00 vecer). No tak sme prisli na parkovisko pod STV, nastastie!!! som s nim nesedel v aute, lebo som si zapalil a on nechcel aby otec zacitil v aute dym - tak mi povedal ze nech sa pozriem, ze s rozbehom otoci to Tipo do hodin, a ze urcite sa otoci o 360 stupnov. Otocil sa o 180 (horizontalne), potom zrazu naslo koleso pod tym snehom skaru hlboku cca 5 cm, pekne do nej sadlo, guma vypustila vzduch... a nasledne sa otocil o dalsich 180 stupnov, ale uz vertikalne, teda na strechu. Bolo ze to radosti, co ti budem hovorit :-)) No a najlepsie boli tie moje spoluziacky, co si mysleli, ze to tak snad bolo naplanovane :-))) Tie tavy este prisli za nim k autu a vraveli mu ze super to bolo :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…