Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 04.08.01  10:43

« Re: zanovny Jumper 2.8 HDi na predaj

pallas> 2.8HDi motor existuje? lebo to ani neviem.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 03.08.01  22:47

« Re: to yyyy

yyyy, inak to strieborne picasso uz nie je aktualne, uz jazdi niekde v BB.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 03.08.01  22:43

« to yyyy

yyyy, noo, predavam vsetko co ma na kapote logo citroenu :-) tu c5 chces ihned a novu, alebo chvilku pockas na jazdenu? A dolezitejsia je pre teba cena, alebo presne specifikovana vybava a farba?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  22:05

« Re: Prehliadky

to pallas: aku ponuku, predavas aj c5? nasi este furt premyslaju o DPH a o picasse, ale to nie je moja parketa.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  22:02

to matus: ved hovorim ze je to o kufre, scenic je off topic, a laguna ma kufor mensi ako megan, chcel som povodne xsaru, lebo slubovali 520 litrov, ale ked som si ho vlastnorucne zmeral, zistil som ze renolt a citron pouziva iny meter, xsara je o 10cm v kufri kratsia ako megan.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 03.08.01  15:27

matus, objem motora ci skrine? Motor 2800 cccm, auto 10 kubikov, nosnost 1660 kg.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  14:27

« Re: C5 x Laguna 2

2matus: Laguna vzadu je letisko. Sirocizna lavica (myslim, ze sirsia, ako v C5), a priestoru pre nohy pozehnane. Vpredu je v tom vasom asi ozaj viac miesta. Je ale pravdou, ze C5 posobi vnutri priestrannejsie, ale ci to zodpoveda skutocnosti, neviem. Lagunacky typ karoserie dost klame, a Citroen zbiera bodiky skor vyskou.

Ale aj tak su to IMHO dost nepodstatne rozdiely, medzi tymito dvoma autami urcite nie je taky rozdiel, aby sa jedno z nich nejako vyrazne oplatilo. Proste ktore cloveku sadne, to zoberie.

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 03.08.01  14:20

tie bocne zaclonku su v c5 za priplatok, teraz ich maju otcovi montovat. co sa tyka posilnovaca - je naozaj moc silny. ale prijemne je aspon to ze od cca 100km/h vyrazne pritvrdi. ale pravda je, ze ked ides po okreske 80 a ides po lade,
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 03.08.01  14:20

tie bocne zaclonku su v c5 za priplatok, teraz ich maju otcovi montovat. co sa tyka posilnovaca - je naozaj moc silny. ale prijemne je aspon to ze od cca 100km/h vyrazne pritvrdi. ale pravda je, ze ked ides po okreske 80 a ides po lade, nevies o tom.

ja som vcera lagunu obzeral a vyzera to zaujimavo, nesedel som v nej. najvacsia vyhoda c5 je velkorysost priestorov
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  12:40

na whatcar.uk v hodnoceni Laguny prave motory dost kritizovali. Spise me ale zajimaji benzinove motor 2.0 HPI u C5 a 1.8 nebo 2.0 iDE.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  12:03

Po velmi povrchnych skusenostiach by som volil Lagunu. C5 ma - pre mna - obrovsku nevyhodu v tom, ze to auto na ceste necitis. Nevies, kam su zatocene kolesa a ci sa smykaju alebo odvaluju. Proste ho nemas v ruke. Na jednej strane je to fasa pre ludi, ktori vyzaduju pohodlie a su odrezani od akehokolvek diania na ceste, na strane druhej je to v bezpecnosti dost vyrazne minus. Motoricky je dizlova Laguna na tom dost dobre, spotrebou takisto, vybavu neviem posudit, nezaujima ma, ale dost potesili napriklad zatahovacie zaclonky na zadnych bocnych oknach, zrejme priplatkova vybava. Ale to startovanie kartou...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  11:16

O motoroch si dovolim polemizovat, vo vsetkych porovnavacich testoch vzdy vyhrala kategoriu motor Laguna. V dieseloch aj v benzinoch. BTW aj porovnanie 2.2HDi a 1.9dCi 125PS dopadlo lepsie pre Renault.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  11:05

C5 - elegantnejsie, lepsie dieslove motory,
    hydropodvozok, vacsi celkovo, rozhodne vacsi
    kufor. Cena priblizne rovnaka, mozno C5 je z hladiska horeuvedenych vlastnosti veru aj lacnejsi
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.01  10:09

« C5 x Laguna 2

Jak by jste porovnali C5 s novou Lagunou. Chci si jeden z nich koupit, ale nemohu se rozhodnout, proco by jste se rozhodli vy?
    Diky
    Xon
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  23:29

« Re: CX Turbo II

xmak, mysli ze najistejsie je doviezt cely motor... a zaroven asi najlacnejsie.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.08.01  23:27

to je aky objem? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  23:19

« zanovny Jumper 2.8 HDi na predaj

keby ste nahodou vedeli o niekom, kto chce Jumpera , viem o jednom za zaujimavu cenu.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  22:53

« Re: 2pallas

wawrik, inac neviem preco nejde post.sk prave tebe. denne z neho vyberam takych 20 mailov, od nas, z CZ, F, D, USA, zatial sa nikto nestazoval ?! Inac tak potom najistejsie bude ked mi zavolas, mas na mna mobil.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  22:49

yyyy: a co keby som to zaklincoval ja, a vymyslel pre teba dobru ponuku na tu c5 break? :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.08.01  22:43

« Re: 2pallas

wawrik pisal si na copy@post.sk alebo na copy@kiwwi.sk??
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…