Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
« Re: Prehliadky
to matus: ved hovorim ze je to o kufre, scenic je off topic, a laguna ma kufor mensi ako megan, chcel som povodne xsaru, lebo slubovali 520 litrov, ale ked som si ho vlastnorucne zmeral, zistil som ze renolt a citron pouziva iny meter, xsara je o 10cm v kufri kratsia ako megan. -
« Re: C5 x Laguna 2
2matus: Laguna vzadu je letisko. Sirocizna lavica (myslim, ze sirsia, ako v C5), a priestoru pre nohy pozehnane. Vpredu je v tom vasom asi ozaj viac miesta. Je ale pravdou, ze C5 posobi vnutri priestrannejsie, ale ci to zodpoveda skutocnosti, neviem. Lagunacky typ karoserie dost klame, a Citroen zbiera bodiky skor vyskou.
Ale aj tak su to IMHO dost nepodstatne rozdiely, medzi tymito dvoma autami urcite nie je taky rozdiel, aby sa jedno z nich nejako vyrazne oplatilo. Proste ktore cloveku sadne, to zoberie. -
matuS 03.08.01 14:20
« Re: C5 x Laguna 2
tie bocne zaclonku su v c5 za priplatok, teraz ich maju otcovi montovat. co sa tyka posilnovaca - je naozaj moc silny. ale prijemne je aspon to ze od cca 100km/h vyrazne pritvrdi. ale pravda je, ze ked ides po okreske 80 a ides po lade, nevies o tom.
ja som vcera lagunu obzeral a vyzera to zaujimavo, nesedel som v nej. najvacsia vyhoda c5 je velkorysost priestorov -
« Re: C5 x Laguna 2
Po velmi povrchnych skusenostiach by som volil Lagunu. C5 ma - pre mna - obrovsku nevyhodu v tom, ze to auto na ceste necitis. Nevies, kam su zatocene kolesa a ci sa smykaju alebo odvaluju. Proste ho nemas v ruke. Na jednej strane je to fasa pre ludi, ktori vyzaduju pohodlie a su odrezani od akehokolvek diania na ceste, na strane druhej je to v bezpecnosti dost vyrazne minus. Motoricky je dizlova Laguna na tom dost dobre, spotrebou takisto, vybavu neviem posudit, nezaujima ma, ale dost potesili napriklad zatahovacie zaclonky na zadnych bocnych oknach, zrejme priplatkova vybava. Ale to startovanie kartou...