Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Re: novinka: picasso
>ale este som nevidel normalnu zensku cupiet vedla auta a curat< tak tom ja videl. V nemecku na dialnici v noci bola totalna zapcha. V aute predomnou boli dva pariky vo veku asi 20-25. Zrazu vybehla kocka, evidentne potrebovala vycurat, tak sa porozhliadala, ked je najmenej vidiet. No ona najmenej videla pred mojim reflektorom, tak nadvihla minisuknu, cupla si chbtom ku mne a curala. VSETKO VSETKO som detailne videl. Aj to ze baby s tym maju problemy a ze tak stvrtina jej slo do topanky a po vysokych opetkoch na zem... no proste sila. Uplne evidentne nepochopila, ze ona sice cez to svetlo nevidi, ale za to ja velmi dobre :-)))« bezpečná kráska-nic to není
Ahoj! chci se s vámi podělit o jeden malý velký
poznatek, záleží asi natom jak pro koho, kdo má
taky novou Xsaru. I vám se totiž úplně odpočátku
možná občas v iteriéru někde odzadu ozve takové
skřípavé zavrzání po přejezdu větší nerovnosti,
čili např. ve městě dost často. Vadilo mě to, i když sem od začátku věřil že to není v tak doko-
nalém autě chyba zpracování a nepletl se. "Vděč-
ným" zdrojem tohoto pazvuku byly dorazy zámků za-
dních dělených sedadel - jsou z gumy, schované
přímo v mechanismech zámků a jak se karoserie ne-
patrně zakroutí zavržou o lakované protikusy (zá-
padky) které sou samozřejmě pevnou součástí ske-
letu...No a tak se veme tuk a oboje se pěkně na-
patle:) to samý se může udělat i na uchycení za-
dního plata kufru a pak už jen slyšíte to ticho..."-- skrytý --" 13.03.03 06:24
« Re: odpovím si sám
podle schematu X2 je ten snímač klasický potenciometr zapojený jako reostat (2 dráty)+ další dva na motor čerpadla - víc jich tam není.
Pak už jen zřejmě AD převodník a zobrazení s návazností na jiné funkce (takže SW). Někde jsem čet že problémový palivoměr se táhne u PSA delší dobu - začalo to asi někde u P306 !? Já mám u X 2002 zatím klid.Snad se mi podaří zjistit víc...
« odpovím si sám
Řekli že u některých sérií může docházek k nepře-
sné komunikaci mezi plovákem v nádrži a budíčkem
na palubce- takže trapárna, žádný mechanický pro-
blém...Když sem řek, že mě to neblbne přesto tam
chtěli nahrát prej uplně novej program, kterej jim
na toto poslali z ústředí.
No tak to snad k něčemu bylo..."-- skrytý --" 12.03.03 12:28
matuSko> no teda ty jsi ještě větší pesimista než já :o)))
ale zase představa holého maníka s bimbasem v ruce jak uteká za autem ..... :o))))))
a co takhle blondýnka se sukní u kolen a vystrčenou *.......to by bylo ještě lepší:o))
Nevím jestli to bude zrovna 10km - u malé Xsary se hodně funkcí odvozuje od rychlosti 20 - a uživatel to vůbec nevnímá takže to bude jenom další funkce navíc. Když jsem se třeba byl nedávno povozit s novým Meganem (nepřítele musíš poznat když ho chceš zničit) tak to zamykání bylo slyšet ve dveřích asi kolem 20km. Myslím že to už hodně nových aut má.Mně nejvíc zaujala ta možnost uživatelského nastavení (není třeba Proxia za moc peněz).Potřeboval bych to naroubovat na Xsaru.(Manželka jezdí často sama ve městě).Tak teď mám novou zábavu - zjišťuju co se dá všechno jednoduše nastavit :o))))
V manuálu samozřejmě ani slovo...
matuS 10.03.03 01:04
pekoz> zamykania - navod som ujovi poslal, troska sa boji, aby sa mu auto samo nezamklo, ked necha vovnutri kluce :-) ale som ho ubezpecil, ze to naozaj zamkne az nad 10km/h, takze to vyskusa a da mi vediet. potom ti aj ja dam vediet. len dufam, ze sa mu to auto naozaj samo nezamkne :-)
inac ma napadla situacia - nechas nastartovane, zabudnes zatiahnut rucnu brzdu, ides sa vycurat, vidis ako sa ti auto pohyna, natahujes nohavice, bezis o zivot, dobiehas auto, auto prekracuje 10km/h a zamyka sa, dobehnes auto, skusas otvorit, buchas na sklo, nadavas, auto ide do priekopy a prevracia sa :-))Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!