Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
matuS 24.03.03 04:24
« Re: Zadni naprava C5
ma tam 3.0 automat.
spokojnost - ocinko je nespokojny. povedal ze citroen uz nechce :-) to je dobre, lebo ja ich uz mam tiez plne zuby. ale inak to nieje zle auto, objektivne musim povedat.
ocino hlavne doplatil na to, ze kupil jeden z prvych kusov na slovensku, a vyse roka im trvalo, nez to auto dali dokopy. to je dost smutne.
teraz ho uz len seru take drobnosti ako lave zadne dvere sa obcas neodomknu (ajtak ich nepouziva, ale asi je mu trapne ked niekoho chce zobrat a povie, ze musia ist z jednej strany, lebo tam je to pokazene - no ako na skode 120L) a potom ten blbnuci palivomer. snad to daju teraz dohromady
najviac ho stvala ta buchajuca zadna naprava, bol s tym x-krat v servise, a uz som pisal kolko im to trvalo. asi kvoli tomu uz ma averziu voci tomu autu. ked bol teraz za mnou, tak mi doslovne povedal - doplatim a hned ten srot predam. chcem ho ale ukecat, nech mi to auto necha :-))
ak sa to ma porovnat s alfou, co mal predtym, tak toto je spolahlive auto.
ale ber ma s rezervou, lebo ja to tak velmi teraz necitim, lebo niesom doma, ale ked som bol v lete, a som sa s tym povozil, tak to malo okolo 60.000km, a po oprave napravy ziadne vrzganice vovnuutri atd.
(ja som bol auto prevziat v servise a tak som to buchanie hned overoval :-) )
btw priemernu spotrebu ma asi o 3litre nizsu ako bola na alfe, a to alfa bola len 2.5l!! -
matuS 20.03.03 05:05
« Re: Zadni naprava C5
hasna> ocinovi to po roku(!) spravili, ale aspon poriadne a uz to naozaj nebucha. takze ide o to, ze nejaka cast napravy je duta, a obcas pri prejazde nerovnosti sa hluk v nej zosiluje a teda je to hlucne. oprava je jednoducha, vystriekali vnutro nejakou lahkou penou, ktora tam stuhne a uz sa nic nedeje. tak mi to bolo povedane. -
« Re: novinka: picasso
>ale este som nevidel normalnu zensku cupiet vedla auta a curat< tak tom ja videl. V nemecku na dialnici v noci bola totalna zapcha. V aute predomnou boli dva pariky vo veku asi 20-25. Zrazu vybehla kocka, evidentne potrebovala vycurat, tak sa porozhliadala, ked je najmenej vidiet. No ona najmenej videla pred mojim reflektorom, tak nadvihla minisuknu, cupla si chbtom ku mne a curala. VSETKO VSETKO som detailne videl. Aj to ze baby s tym maju problemy a ze tak stvrtina jej slo do topanky a po vysokych opetkoch na zem... no proste sila. Uplne evidentne nepochopila, ze ona sice cez to svetlo nevidi, ale za to ja velmi dobre :-)))« bezpečná kráska-nic to není
Ahoj! chci se s vámi podělit o jeden malý velký
poznatek, záleží asi natom jak pro koho, kdo má
taky novou Xsaru. I vám se totiž úplně odpočátku
možná občas v iteriéru někde odzadu ozve takové
skřípavé zavrzání po přejezdu větší nerovnosti,
čili např. ve městě dost často. Vadilo mě to, i když sem od začátku věřil že to není v tak doko-
nalém autě chyba zpracování a nepletl se. "Vděč-
ným" zdrojem tohoto pazvuku byly dorazy zámků za-
dních dělených sedadel - jsou z gumy, schované
přímo v mechanismech zámků a jak se karoserie ne-
patrně zakroutí zavržou o lakované protikusy (zá-
padky) které sou samozřejmě pevnou součástí ske-
letu...No a tak se veme tuk a oboje se pěkně na-
patle:) to samý se může udělat i na uchycení za-
dního plata kufru a pak už jen slyšíte to ticho..."-- skrytý --" 13.03.03 06:24
« Re: odpovím si sám
podle schematu X2 je ten snímač klasický potenciometr zapojený jako reostat (2 dráty)+ další dva na motor čerpadla - víc jich tam není.
Pak už jen zřejmě AD převodník a zobrazení s návazností na jiné funkce (takže SW). Někde jsem čet že problémový palivoměr se táhne u PSA delší dobu - začalo to asi někde u P306 !? Já mám u X 2002 zatím klid.Snad se mi podaří zjistit víc...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!