Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto

07.04.02  17:04

« Re: Xsara combi

nazdar pallas!
    aj tebe to tak vnutri rachoti,klepe a vrze?aky tam mas motor?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.02  18:58

« Xsara 1.8 - jak je to?

Xsara se vyrabela s 2 ruznyma motorama 1.8. Jeden 66 kW, druhy 81 kW. Prekvapilo me v tabulkach, ze 81 kW ma mensi spotrebu. Je to pravda? V pripade, ze jo, kvuli cemu (stary typ motoru)? Nemate nekdo zkusenosti s Xsarou r.v. 97-98, 1.8 nebo 1.4? Diky za kazdou radu.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 05.04.02  13:53

« Re: Citroen C3 - to Grandson

porovnatelna je c3 prave s tymi ktore si vymenoval, a z toho porovnania vyjde myslim velmi dobre. A cena... presne cisla zatial nie su.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.04.02  12:48

« Re: Citroen C3 - dojmy z jazdy

neviete niekto, kolko by to auticko malo na Slovensku stat? Velkostou je porovnatelne s cim - s Fabiou, Polom, Cliom a pod.? alebo je to vacsie. vdaka za info.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 05.04.02  12:44

to kkgensk: mas pravdu s tymi plastami, aj mna prekvapilo preco to v ramci faceliftu takto zdegradovali... myslim napr. obklady dveri pod hranou skla, predtym calunene, teraz tvrdy plast. Na druhu stranu, nemat predtym Xsaru I., tak by som si to v tej II. mozno ani nevsimol.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 05.04.02  12:38

« matus, bola tazka noc? :-))

matusu, alebo bolo malo objednavok? Kde sa vzal ten extremne kriticky pohlad? Palivomer ukazuje blbosti... ak chces napis mi mailom podrobnosti a vybavime to. A este ad Corolla: neporovnavaj C3 s autom o triedu vyssie (aj cenovo). To je to iste, ako napr: preco Polo, ked v Golfe je viacej miesta vpredu - no pretoze nie kazdemu stoji to miesto za o tolku vyssiu cenu a dalsie naklady. BTW, garantujem ti, ze sa C3 bude predavat ako teple zemle.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.02  09:18

pallas, zachran stit
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 04.04.02  03:00

yyyy> presne toto s tym palivomerom robi otcovi c5. palivomer je uplne napicu, uz mu to aj menili a kvoli tomu palubak ukazuje blbosti.
    preco by som mal chciet c3? v corolle bude miesta vpredu podobne a je to lepsie auto. pallas, ked mas kontakty na dovozcu, tak mu povedz, ze tie auta su jednoducho napicu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.02  23:11

No to je zase sila ...
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.02  21:55

« Xsara Picasso,ako je na tom?

NApiste mi prosim skusenosti s Picassom.Hlucnost v aute,spotreba,aerodynamicky hluk,kvalita vnutornych plastov,rozne pazvuky,rezonovanie v interieri,a celkovy pocit z auta.prosim aj negativa(vyr.vady,atd..)
    Dik,kkgensk.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.02  21:49

Nazdarek yyyyy! mam Xsaru Bk 110Hp,nie som vsak nadseny.Motor sice taha ako blazon,ale spotreba v zime bola priemerne 6,3 a to som jazdil viac vonku ako po meste( cca 10.000 km) neviem Ti povedat ci to bolo zimnymi gumami ,alebo pridavnym kurenim,ktore zralo podla odhadu asi 0,5 l nafty za hodinu (podla palubneho pocitaca).
    Dalsie dovody pre ktore som nasrany pri aute za 700 litrov:
    -palivomer si ukazuje co chce!!! spolieham sa jedine na pocitadlo najazdenych km !!!! v ramci zaruky mi vymenili plavak aj cerpadlom a predhrevom nafty,prekalibrovali 2x nadrz,ale bez zmeny.Teraz cakam na vymenu pristrojovky,ale moc neverim ze by to pomohlo.Ale ked je to zadara,treba to skusit.A kedze neukazuje dobre palivomer,ukazuje ptakoviny aj pal.pocitac.Je tam len ako ozdoba a teplomer s hodinami...
    -oproti Xsare1,ktoru tiez este vlastnim,su v Xsare2 pouzite tvrdsie plasty,a co s nimi robí v nizsich obratkach tvrdy motor 110HDi,no radsej by som bol hluchy...( a to uz som vsetko vyhadzal z kastlikov,z dverí,zo stredovej konzoly a skoro aj lekarnicku z kufru!)
    -Blbne imobilizer-nenacita kod ked sa rozhodne,elektrika sa mi uz nie raz za jazdy prepla do "ECONOMY MODE"
    -ventilator klimy v polohe "auto" meni otacky asi podla svetovych stran....
    Ked si vsak odmyslis tieto ptakoviny,tak je to celkom pohodový voz=stabilita,výkon,pruzenie,mekké sitzle,dost miesta aj vzadu,kufor ako Octavia combi.
    Rozmyslam ,ze ho vymenim za Picasso 1.8 16v,zajtra ale idem vyskusat ai Picasso HDi 90k,potom sa uvidi
    >kkgensk<
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.02  21:23

« Re: c5 cdplayer

zatial vsetky C5 na slovensku mali clarion,musi ho vsak hlavne nacitat BSI cez PROXIU v zn.servise.Ak nacita aj phillips,je to OK.Ma to vsak jeden zadrhel:ked kupite Clarion CD wechsler u dovozcu Clarionu za super cenu-Proxia ho nenacita,ale autoradio ho bude vidiet,ale inak ani nota,proste ani tuk.Je tam asi nejaky servisny mod,alebo co.Je to nejaka uprava aby ste za CD wechsler u citroena zaplatili o 15 litrov viac ako u dovozcu...Inak zdravi vas vsetkych novy clen citroen clubu python. (python@nextra.sk)
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 03.04.02  13:10

« Citroen C3 - dojmy z jazdy

C3 je genialne priestorna a ticha na svoju triedu. Prekazalo mi vyssie sedenie (vec zvyku - mojmu otcovi by to naopak velmi vyhovovalo, kvoli nastupovaniu a vystupovaniu), potom uzky veniec a celkovy dizajn volantu - ako v korejcovi :-( Ale najviac mi prekazal spojkovy pedal - malo miesta pre spicku nohy mojej velkosti c.11, pedal je totiz zaveseny takmer kolmo a gumova plocha pre nohu je kratka, spojku som stlacal iba spickou topanky - nezvyk ?!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.02  23:34

« Re: Citroen C3 vs. konkurencia

no teraz ked som si to precital tak vidim ako blbo som to napisal - novy chrobak VW mi rovnako NESEDI do mojho oka
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.02  19:50

« Re: Citroen C3 vs. konkurencia

pallac> ale no bez pochyby, ale mna to nejako nevzalo, Xsara alebo C5 mi do oka padne o poznanie lepsie, rovnako ako novy chrobak, je to proste retro co v mojich ociach nema vyhradeny kutik. Rovnako velkost mi nesedi. Ale urcite vidno ze chlapci nad tym premyslali - aj ten predel v kufri moze kdekoho potesit.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 28.03.02  17:25

« Citroen C3 vs. konkurencia

tak sedel vobec niekto v tej C3? Myslim, ze porovnavat s C3-kou napriklad nove Polo nema zmysel.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.03.02  09:51

« Re: Citroen C3

matuS> tak potom tym skorej kupuj navigaciu, ved nebudes vediet kde je sever - vies, sever to je tam kde je zima, nie tam kde je teplo, aj ked ti to teraz tak moze pripadat :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.03.02  03:51

yyyy> to auto bude ked sa vratim dom, nie sem :)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.02  17:41

kombinovana spotreba ani nahodou neodraza odpor vzduchu vecsej karoserie pri 160km/h ... vravim, netlac mi do hlavy kaleraby, inak tu zacnem s fyzikou a ludia to tu prestanu citat ... sorry ... to plati aj u C3 tak ma za to nepalicujte
  • « 00 Reagovat !

foto

26.03.02  16:00

yyyy-megane Combi kombinovana spotreba 7,2, Scenic 7,3, coz je zanedbatelny rozdil! Jinak na to kaslem, jak jsi psal!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…