Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
« PB
Sevas matuS, pred časom si sa tu vyjadroval a súvislosti s Power boxom na HDI, čo bolo aj témou jednej motoristickej relácie v STV. Od tých čias neviem na tú firmu zohnať kontakt, vyzeralo to akoby v Petržalke. Viem, že si ďaleko, ale ak by si vedel kontakt na nich, bol by som povďačný. Mimochodom Xsara je vydarenejšia a harmonickejšie auto ako C5. Aspoň mne to tak pripadá, odhliadnuc od technických vymožeností. Prajem príjemný pobyt hore hlavou. -
matuS 11.04.02 07:15
« Re: matus, bola tazka noc? :-))
postrehy uz polroka pisem na stranku takze do citania, je tam uz toho hodne. odporucam najprv zbehnut uplne dole na stranku a ist do archivu a citat od zaciatku...
22.4 mi ma priletiet digifotak, takze zacnem spracuvat aj obrazovy material :-)
pallas> diki za -
matuS 10.04.02 05:25
« Re: matus, bola tazka noc? :-))
neviem ci prva, ale jedna z uplne prvych, objednavana cez importera, nie cez dealera.
vinko ti neposlem, lebo ho nemam. posli mi na tvoje aktualne cislo, dam ocinovi nech ti zavola. ale ajtak by som bol rad, keby si mi do mailu napisal, ze co a ako. dik. -
matuS 08.04.02 02:58
« Re: matus, bola tazka noc? :-))
pallas, kde som vzal extremny pohlad? no otcova c5 bola robena na mieru, stala okolo 1.4mil, a tu zadnu napravu co klepe stale nevedia opravit. palivomer detto.
ake detaily ti mam napisat? preco to nevie opravit servis? ako to vybavis? prv nez o tom napisem otcovi, by som rad vedel, ako to vybavis... -
« Xsara 1.8 - jak je to?
Xsara se vyrabela s 2 ruznyma motorama 1.8. Jeden 66 kW, druhy 81 kW. Prekvapilo me v tabulkach, ze 81 kW ma mensi spotrebu. Je to pravda? V pripade, ze jo, kvuli cemu (stary typ motoru)? Nemate nekdo zkusenosti s Xsarou r.v. 97-98, 1.8 nebo 1.4? Diky za kazdou radu. -
pallas 05.04.02 12:44
« Re: Xsara combi
to kkgensk: mas pravdu s tymi plastami, aj mna prekvapilo preco to v ramci faceliftu takto zdegradovali... myslim napr. obklady dveri pod hranou skla, predtym calunene, teraz tvrdy plast. Na druhu stranu, nemat predtym Xsaru I., tak by som si to v tej II. mozno ani nevsimol. -
pallas 05.04.02 12:38
« matus, bola tazka noc? :-))
matusu, alebo bolo malo objednavok? Kde sa vzal ten extremne kriticky pohlad? Palivomer ukazuje blbosti... ak chces napis mi mailom podrobnosti a vybavime to. A este ad Corolla: neporovnavaj C3 s autom o triedu vyssie (aj cenovo). To je to iste, ako napr: preco Polo, ked v Golfe je viacej miesta vpredu - no pretoze nie kazdemu stoji to miesto za o tolku vyssiu cenu a dalsie naklady. BTW, garantujem ti, ze sa C3 bude predavat ako teple zemle.