Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Re: Xsara vs C5
Oktan> predpokladam ze mas Xsaru... ja mam megana a preto mam na to pohlad z tejto strany. Mna dost trapi velkost kufra a ked som si to secko pomeral zistil som ze xsara je mensia a C5 vecsia ako megan. Co ma ale trapi viac je ze xsara je vzadu kratsia. To je ale jednostranny pohlad, ale dost sa tu pisalo o nezvladnutych plastoch a vrzgani pri jazde s dizlom. Sam som v Xsare siel (66kw) a mal ten samy pocit, este aj sedacka sa podomnou poddala ked som pridal. To u megana nehrozi a s C5 tiez nejake vecsie skusenosti nemam. Co ty na to z tejto strany? -
« Xsara vs C5
Nuž čo písmenká by boli, tak teda pre moje oko je Xsara harmonickejšia ako C5. Tá mi pripadá trošku ťažká a vysoká. V C5 som sa neviezol, preto neviem posúdiť jej jazdné vlastnosti, len podľa vonkajšieho vzhľadu. Samozrejme, že je na nej poznať, že je to novší model, lebo nič asi nepodlie času tak ako modely áut. (Možno ešte modely ženských šiat). -
pallas 23.04.02 13:08
« Re: P-Box
Oktan, skoc do Citroenu na Vajnorsku, kusok od Polusu smerom na Zlate, a spytaj sa prijimacieho technika - p. Valachovic. Dozvies sa o P-Boxe vsetko co potrebujes - cenu, terminy atd atd. A moj subjektivny nazor je: akekolvek preprogramovanie riadiacej jednotky je VZDY na ukor zivotnosti (vyssie tlaky, prenos vacsieho tocaku - viac namahane loziska na klukovke atd atd.) Jaro Homola ma vo vrcharskej Xsare kupe motor 2.0i 16V (ktory ma v serii tusim 167 koni) vyladeny na 250-270 koni... lenze on ho repasuje po kazdom preteku. Vsetko sa da, a vsetko ma nejaku cenu - priamu aj nepriamu. -
« PB
Sevas matuS, pred časom si sa tu vyjadroval a súvislosti s Power boxom na HDI, čo bolo aj témou jednej motoristickej relácie v STV. Od tých čias neviem na tú firmu zohnať kontakt, vyzeralo to akoby v Petržalke. Viem, že si ďaleko, ale ak by si vedel kontakt na nich, bol by som povďačný. Mimochodom Xsara je vydarenejšia a harmonickejšie auto ako C5. Aspoň mne to tak pripadá, odhliadnuc od technických vymožeností. Prajem príjemný pobyt hore hlavou. -
matuS 11.04.02 07:15
« Re: matus, bola tazka noc? :-))
postrehy uz polroka pisem na stranku takze do citania, je tam uz toho hodne. odporucam najprv zbehnut uplne dole na stranku a ist do archivu a citat od zaciatku...
22.4 mi ma priletiet digifotak, takze zacnem spracuvat aj obrazovy material :-)
pallas> diki za -
matuS 10.04.02 05:25
neviem ci prva, ale jedna z uplne prvych, objednavana cez importera, nie cez dealera.
vinko ti neposlem, lebo ho nemam. posli mi na tvoje aktualne cislo, dam ocinovi nech ti zavola. ale ajtak by som bol rad, keby si mi do mailu napisal, ze co a ako. dik. -
matuS 08.04.02 02:58
pallas, kde som vzal extremny pohlad? no otcova c5 bola robena na mieru, stala okolo 1.4mil, a tu zadnu napravu co klepe stale nevedia opravit. palivomer detto.
ake detaily ti mam napisat? preco to nevie opravit servis? ako to vybavis? prv nez o tom napisem otcovi, by som rad vedel, ako to vybavis...