Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Re: xsara - spolehlivost
Jak uz jsem tu psal, krome tech malickosti, stale nic, auto slape jako hodinky, i gumy mam jeste original (v zime jezdim na zimakach). Najezd 60.000km. Za mesic uz ale nebude moje. C5 uz ceka v celnim sklade a ja cekam az mi vyprsi terminovany vklad :-( Od objednavky uplynulo 7 tydnu. Jeste jsem investoval do 16" disku ronal LZ, pneu mi vymeni primo u prodejce, takze moc netratim. -
"-- skrytý --" 14.06.02 10:52
« xsara - spolehlivost
Krásné počteníčko o focení ale já jdu za asi 2 týdny pro xsaru break (jsem zatížený na kombi) protože jsem po zjištění ceny fabie+doplňky+přístup dealera od škodovky utek.No a jak tady vidím tak buď je xsara už tak out nebo se vůbec nekazí protože jsem se zatím skoro nic o spolehlivosti kromě pár průserů s elektronikou (což je dneska asi u všech) nenašel.Testy (autohit ,autobild)vypadají taky až moc dobré.Velikost mi vyhovuje,1,6/16 taky Doufám teda že se třeba někdo ozve.
-
« Re: 2pallas
na letisku vo VAJNOROCH. Cize nie velke ivanske dopravne ale sportove vo Vajnoroch na modelarskej ploche. Da sa tam dostat z cesty co ide cez vajnory rovnobezne so zeleznicou. Dalo by sa na nu dostat cez most od zlatych pieskov pri Nay ale ten je teraz v oprave, tak treba ist obchadzkou ako ze na Metro a na svetelnej krizovatke dolava a v dedine zase do lava. Pri letisku treba ist medzi hangary tam kde je na opacnej strane cervena novostavba firmy RAVEN, alebo ist za zvukom modelarskych motorov. Sedy megan kombi tam bude len jeden, a Cliom tam nikto nechodi. -
« Re: 2pallas
yyyy - kde na letisku? To akoze na osobnom v BA alebo kam to vlastne chodis? A co tam fotis? BTW neslubujem, ze pridem, ale poslem ti mailom moje telef. cislo, posli mi tvoje cez SMS aby som sa ti mohol ozvat. Dnes sa mam este stretnut s ludmi zaoberajucimi sa autohifi, neviem dokedy to potrva a potom budem mat dufam cas.
dufam ze cely cas co som doma budem testovat picasso.
btw www.gerek.sk, nahodil som fotky aut.
obcas je mi smutno ze som tak v * daleko :(((