Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« to matus
80.000 před koncem životnosti ? Měl jsem favorit, a ten měl 180.000km. Já najezdil dalších 50.000.Vozil jsem to jednomu člověku, a ten na to koukal, říkal sice, že prý taxikáři najezdí ta 300 tis, ale tohle auto při svých km nějak dobře jede - "je to ňák dobře udělaný", říkal vždycky, když to projel. Tak jsme mu před prodejem trochu upravili počítadlo, na ca 100 tis, i když sám mechanik říkal, že 85 tis. by bylo tak akorát, a vzhledem k mé péči o karosérii se všichni divili, jak dobře to auto vypadá. Auto se prodalo během 2 týdnů, a já ho na podzim, po roce, co už jsem ho neměl, viděl jednou na ulici - vypadal stále dobře. A to už musel mít tak 250 tis. km, škodovka!Chtěl bych vidět stejně jetou Opela Corsu - leda tak se 3 motory....
Teď mám Hondu Legend a v servisu, kam s ní na prohlídky jezdím, mají "nejstarší" auto s 500 tis. km. Prý je furt v pohodě.
Takže to hlavní co chci říct je, že bych se móc divil, kdyby kterákoliv ojetina měla na tacho původní počet km. A to nejen u nás, na Východě. Západ je na tom stejně... -
-
« Re: kua
2matus: neazbudni urobit con! Mimochodom, som zistil, ze moj drahy tata jazdi uz pol roka na C5-ke :-)) Som minule videl na krizovatke striebronu C5, ako na mna vyblikuje, reku, Matus sa vratil a chce ma pozvat na obed alebo tak neco, a ono nie, ono to bolo moje tata... -
matuS 17.06.02 03:02
« kua
tak to vam teda zavidim :-( aj ja sa chcem stretnut s vami! o mesiac by som mal byt doma, dufam ze sa este stretneme. pallas, a chcem sa povozit v tvojom aute :-)
dufam ze cely cas co som doma budem testovat picasso.
btw www.gerek.sk, nahodil som fotky aut.
obcas je mi smutno ze som tak v * daleko :((( -
« Re: xsara - spolehlivost
Jak uz jsem tu psal, krome tech malickosti, stale nic, auto slape jako hodinky, i gumy mam jeste original (v zime jezdim na zimakach). Najezd 60.000km. Za mesic uz ale nebude moje. C5 uz ceka v celnim sklade a ja cekam az mi vyprsi terminovany vklad :-( Od objednavky uplynulo 7 tydnu. Jeste jsem investoval do 16" disku ronal LZ, pneu mi vymeni primo u prodejce, takze moc netratim.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!