Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Re: C3
matuS> to sa neboj, o priatelke mam vsetky potrebne info a parametre :o).
Vcera som bol prvy krat testovat C3ku. Velmi pohodlny podvozok, tichy motor, dobra vybava, kopec novych napadov a vychytavok. Motor som zatial moc nehnal, vyzera ze od 3tis ma celkom slusny zatah. Uz som zohnal Auto Motor und Sport, kde je podrobny test, dopadol celkom dobre, najme spotrebu dali na 7.3 litra, co je na ich testy v pohode. -
matuS 04.07.02 02:03
« Re: C3
MIG> ked potrebujes nejake info o priatelke, poytaj sa jej priatelov, byvalych frajerov, rodicov...ale uz ked je tvojou priatelkou, tak je troska neskoro....
:-) ale vazne by ma zaujimalo, preco chces o tom aute informacie ked ho uz ma...radsej ho dnoes na zvezenie, rad sa v nom povozim... -
« Re: nova primera`
pallas> je to jasnacka, len ja to vidim z trochu inej strany - ten vek xsary by som bral skorej ako vyhodu ak vidim problemy nevych francuzskych aut - od C5 po 307 (teda aspon co tu tak citam). 307 SW mi celkom nevyhovuje ako by mi nevyhovoval Scenic - je to zbytocne vysoke a je to na ukor dynamickych parametrov - staci si pozriet ten samy motor u Megana kombi a u 307SW - je to rozdiel triedy. Osobne by mi skutocne vyhovovovala ta Laguna - je nizka co jej dava dynamiku - jediny problem ktory s nou mam je velkost jej kufra - nechapem preco auto vyssej kategorie ma mensi kufor ako jeho mensi bratricek - viem ze je to dan za vinute pruziny, ale torzne tyce megana mi fakt vyhovuju dostatocne ... megan mi nevuhovuje vybavou je to prilis "lacne" navyse neexistuje tempomat (tu mi vyhovuje ozaj ta primera s inteligentnym tempomatom - ale len pri verzii 2.0 s CVT) takze zatial som na tej C5 - no a tych 250 000 by bolo pekne usetrit - jazdim na tom 100% casu sam, no a tych 250 by slo minut ozaj inak ... :-) -
pallas 03.07.02 18:50
yyyyy, ja tvrdim ze rozdiel v pocite z jazdy v C5 a v Xsare stoji za tych 250.000 Sk. Xsara nie je nove auto (facelift prilis nepomohol, v interieri skor uskodil), je to skor taky bezny spotrebny model, naviac pomaly vybehovy - to uz by som radsej isiel do P307 SW. Oproti tomu C5 Break je lod, korab, v ktorom spravis 1000 km a ani o tom nevies (napr. chrbtica), je to uplne o inom. Podvozok C5ky, co sa tyka komfortu, sa napriklad v Mercedese snazia napodobit skrabanim sa za uchom (kooopec elektroniky), za niekolkonasobnu cenu. -
MatuS>kupil by som ju ale osieraju ... v prvom rade ma nasrali ze ICC a CVT davaju iba k 2.0 benzinu (nechcem, vela zerie), druhou vecou je ze fsade v reklamnych materialoch pisu ze je v tom standardne navigacia, ale v cenniku zistis ze to nie je pravda, tretia vec je, ze maju "sikmooku" politiku vybavy - proste ze tato vybava je pokope a tak si to treba zobrat, ziadne kombinacie ... ja by som si naskladal nieco ine ... proste nevyberies si - zlaty renolt, keby mala laguna kombik, tak sa uz v nom vozim ... este pockam na mazdu 6 a urobim definitivne rozhodnutie ... zatial to stale vyzera na C5 2.2HDI ale stale vazne uvazujem nad Xsarou HDI 110k - len Pallas mi furt vravi ze je to blbost ... ja viem ze je to o inom, ale je to v rovnakej vybave o 250 000 lacnejsie a s meganom chodim dost casto do servisu s roznymi oplieskancami z parkoviska - kazdy stoji 10 000 a to sa odraza na mojej penazenke vdaka spoluucasti - vdaka tomu ze nasi vodici sa k danej veci nepriznaju - on ma havarijnu poistku a nic ho to nestoji len vyplnit jeden papier, ale preco by sa k tomu priznal ked nemusi, ze? ... :-( -
« Re: digi
Stavros> no ... trochu vyignorovany, ale vies, ked si pozries v akom jazyku sa bavime a pozries co robi kurz vasej koruny a kurz nasej koruny, tak sa nemozes divit ze k tomu nema kto co povedat ... :-( ale skus kuknut na digineff tam najdes dost informacii, ja osobne som po svojom poslednom fotaku Sony positive, a bral by som len nieco Sony s Karl Zeiss objektivom - myslim ze maju nejaku lacnu mydlovu skatulku co na nu bezala aj v telke reklama s tou kockou co fotila cestu k nej domov - asi by som sa v tej cenovej relacii na to nechal celkom ukecat ... ak ked ten Pallasov napad s tym periskopom Dimage-x tiez nie je od veci - ale vravim, ak ti ide o prachy tak v tom ti neporadime :-( -
« Re: digi
Nazdar chlapi potreboval bych poradit: Chci si koupit digi foták, ale nevim jakej. Co treba c-700 Ultra Zoom? Nabídku mam za 15 500 bez DPH. Je to dobrej foták nebo mam vzít treba c-4020? Co myslite vy? Moc se v tom nevznám. Díky moc jo a ještě co si mám k němu dokoupit? Děkuju
Inak, ten bonmot je ozaj dobry - ze sa MB snazi dohnat C5... :-))