Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• 00 Reagovat !

foto

03.09.02  16:52

« Auto-Cite s.r.o již nikdy více

Po zkušenosti se značkovým servisem Auto-Cité v Praze 7 Osadní 10 mi to nedalo a rozhodl jsem se napsat alespoň několik vět. Na automobilu Citroen ZX mi přeskočil rozvodový řemen a došlo k poškození ventilů. Cena za opravu se vyšplhala na 23 tis. a pokračovala by minimálně o dalších 10 tis. za výměnu 2 dílů výfuku. To jsem již odmítnul. Auto mi vrátily s nepravidelným chodem motoru s tím, že příčinou je špatný výfuk. Po převzetí jsem zjistil, že auto během jízdy cuká a z výfuku je cítit benzín. Protože jsem na výfuku nenalezl nic podezřelého, vrátil jsem se zpět, aby mi vadu ukázali. Arogantně mě odvětili, že technik zjistil špatné díly a nemohou k tomu nic dodat.
    Po ujetí asi 700km jsem dal automobil prohlídnout do neznačkové servisu s tím, že je špatný výfuk. Na výfuku nic nenašli a zjistili, že příčinou problémů je zkleplý kontakt svíčky(svíčky byly při opravě vyměněné). Za prohlídku a opravu jsem zaplatil 150Kč. Musím zaklepat motor zatím běží jako hodinky.
    Jiří Ryba
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.09.02  02:37

« Re: Hydractive

yyyyy> za zakladna verzia nema tlacitko prepinania na sportovy mod. kedze sa zevraj aj viacej naklana ako v6, tak tam asi nebude naprogramovany ten sportovy mod, ale to len hadam.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.02  12:36

« Re: Koupě Xantie

Ještě takový dodatek cena by se měla pohybovat 170-180 tis, je možné za tu cenu dostat solidní auto mladšího ročníku?
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.02  12:33

« Koupě Xantie

Zdravím Citroenové odborníky, uvažuji o koupi ojetého vozu a hodně se mi líbí Xantia Break v TD,
    můžete mi sdělit nějaké vaše zkušenosti s kvalitou, poruchovostí, na co si dát při nákupu hlavně pozor, co otestovat, jak je na tom TD 66kW se spotřebou, výkonem a spolehlivostí? A co hydraulika?, Také bych rád věděl jak drahé jsou případné ND. Citroen jsem ještě neměl a diesel také ne, ale docela o tom uvažuju.
    Díky všem za odpověď.
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.02  16:33

« Hydractive

Ludia kto vie presne cim sa lisi Hydractive u C5 1.8 a C5 2.0 ???
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 27.08.02  02:34

« Re: Chip tuning u HDI 66kW

my mame na picasse nie chiptuning ale powerbox a vysledok je taky ze podla brzdy to ma rovnake parametre ako chiptuning od Kerschera (ktory robi ATX) akurat pbox dymi, kercher nedymi. to by som povazoval za hlavnu vyhodu. krivky si mozes pozriet na www.matusko1.host.sk/brzda

perlicka - powerbox bol naistalovany za ucasti dealera citroenu, je tam uz od zabehu, my sme to auto bez toho nikdy nemali.
  • 00 Reagovat !

foto

26.08.02  16:11

« Chip tuning u HDI 66kW

Máte s tím někdo zkušenosti na Picassu? Já znám jen lidi s TDi a ti jsou v pohodě. U Citroenu o tom ale nechtěli vůbec slyšet a výkonější motor mi taky nebyli schopni nabídnout. Snad příští rok. Můžete někdo sdělit zkušenosti s Picassem v HDI?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.08.02  02:51

« Re: Zarezlé řízení u Xantie - konstrukční nebo výrobní vada?

to sa muselo pokazit nieco ine. ved isiel a potom to zrazu neslo, nie?

btw all: som uz tutok spat horenohami.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.02  14:58

« Re: Zarezlé řízení u Xantie - konstrukční nebo výrobní vada?

Mně se to stalo taky, ale bylo to na Š120 8 let staré a auto asi 14 dní stálo. Pak taky vůbec nešlo točit volantem. Ale to je snad jiná kategorie...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.02  13:15

« Re: octavia

chodis hravat?
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.02  09:49

« Zarezlé řízení u Xantie - konstrukční nebo výrobní vada?

Kolega má Xantii a minulý týden se vracel z hor. Najednou mu za jízdy v jedné zatáčce nešlo otačit volantem. Zabral plnou silou a pak to v řízení zavrzalo a kola se pootočily. Tím vůz vyletěl do protisměru a kolega měl co dělat, aby se vrátil. Tak to trvalo celou cestu do servisu. V servisu mu řekli, že mu zarezlo řízení?!? Považoval jsem Citroen za slušnou značku, ale toto svědčí o tom, že opak je pravdou. Ačkoliv je vůz v záruce, servis nebyl ochoten provést detailnější kontrolu a ani důvod vzniklé závady či způsob její prevence. Myslím, že se jedná o další vzorovou ukázku přístupu k zákazníkům.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.08.02  15:12

do CCcka sa vojde golfovy bag ked vyberies woody, a mas aj miesto za prednymi sedadlami, takze pre dvoch je to v pohode. novinari su zvacsa blbci...treba pochopit ze to neni kombi ale kabrio...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.02  11:27

dufam ze nie :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.02  10:52

:) cita to mcafe aj ona? ;) asi nie, co? :))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.02  10:14

asi je zatazena na PG, pretoze uplne vazne uvazovala nad 206cc ... preslo ju to az si precitala nejaky test kde pisali ze v zavazadlovom priestore je dostatok miesta len na jednu aktovku - usidila ze ked nosi dve (jedna na to zrno a druha na pracovne veci, doklady a tak) asi jej to celkom vyhovovat nebude :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.02  09:47

tak potom je pre mnu idealne auto saab 93 cabrio v uprave hirsch... len ta cena... ta cena :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.02  08:53

v dizli nesedela, ani o tom nechce pocut, vidi v to +100 000 za mensiu spotrebu, o nejake priebehy tociveho momentu zlahka ignoruje (aj ked je uspesne skolovana technickym smerom) a na argument ze nebude musiet tolko radit odpoveda "za tie prachy si radsej kupim automaticku prevodovku" ... neznasam premudrele baby :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.02  20:32

proti gustu ziaden disputat aj ked treba povedat, ze francuzi vedia navrhnut dizajn na urovni, este ta technika keby bola mne na mieru :-) zistujem kolko ma leganza kufor :-) aaaaa 411 litrov... takze hladny skdd a jeho plna omega aj so sklopenymi zadnymi stale zostava neprekonana :-) Ozaj uz si ju posadil do toho dieselu nech sa prevezie?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.02  17:58

No trufam si povedat ze SW je "najrepre kombi" :-))) a ked nie tak aspon ako kombi ani nahodou nevyzera. Vito sme nekukali, ale kukali tu predlzenu a navysenu "A"cku, tusim sa to vola Vaneo alebo ako. To je vyslovene co by aj ona xela, ale je to slabe a v celku bez vybavy, ked si dokupis co xes, tak cena vyleze. No a co je velky nakup v Metre? - to je snad jasne, to co sa nezmesti sedanu ako je Leganza do kufra ... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.08.02  17:48

:) nehovorim, ze 307sw2.0 je mimo, je to kompromis, ja by som sa bal peugeotu 307 po tych staznostiach co tu boli v mcafe. Zajazdil som si s tym ale nemal som z toho dobry pocit ale to bol moj cisto subjektivny pocit. A je to nove auto takze mal by som trochu strach z "much". To cenove obmedzenie tam nedava velmi na vyber, jedine ze by si odratal dph, co vsak pri 307 mozes rovnako ako inde. Este ma rozosmialy tie velke nakupy z metra :-) neviem co tam chodis kupovat (nie ze by tam nic nebolo) ale ja si trufam povedat, ze nikto nerobi vacsie nakupy ako hladny skdd :))) A 307 sw povazovat za repre auto :-) no zarty nabok aj ked sme na slovensku :-) To santafe je uz naozaj lepsie najma ak v nom sedi baba :-) a ty uz mas skusenosti so korejskymi autami takze pre teba by to nemal byt problem. Ozaj, pozeral si Vito? To nexces? Cena trosku vyssia ale zase servis skoro zadarmo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…