Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• 00 Reagovat !

foto

10.01.03  20:48

« Roztec

Ta Xsara ma kola se ctyrmi srouby. Nevite nekdo, jakou maji roztec?
    Hasna
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.03  12:58

« Re: Xsara

OK. Dikes. Pujdu do toho. Zitra se na to jdou podivat dva manici z fochu. Ale vypada to, ze to je skoro nove auto. Bohuzel bile, ale te starsi Xsare bila docela slusi a aspon to nebude pritahovat zlodeje.
    Nejde mi ani tak o spotrebu, i kdyz o tu taky, ale o pomer cena/protihodnota. Navic na trhu s ojetymi vozy si nemuze clovek moc vybirat. Z bazaru bych auto nevzal a v primem prodeji je v tehle cenove relaci dost omezena nabidka. Skodovky a VW jsou silene predrazene. K tomu pridam, ze se mi Xsara odjakziva libi a je to. Jenom me trochu znervoznovalo, ze je to rok vyroby 97, coz je prvni rok vyroby Xsary. Nemela Xsara nejake vyrazne nedostatky na zacatku vyroby, ktere byly pozdeji odstraneny?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 09.01.03  12:27

hasna ja by som to vzal, na tvojom mieste. Osobne by som vzal radsej 1.8i 16v, ale ked ti ide skor o spotrebu nez o vykon, nie je co riesit.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.03  09:45

Motor to ma 1,4i.
    Ja na motory moc narocny nejsem. Mam rad malou spotrebu a jezdim relativne podle predpisu. Jak si Xsara stoji s kvalitou, rzi, a tak? Ma Citroen drahy servis a nahradni dily? Citroeny vubec neznam. Bracha ma ZX 1,9 turbodiesel a vydrzel mu uz nemozne.
    Diky, za jakekoliv info.
    Hasna
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 08.01.03  00:00

hasna, jaky motor?
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.03  11:53

« Xsara

Bila petidverova Xsara, rok vyroby 97, do provozu 2/98, garazovana, Airbag, central, delena sedadla, najeto 12000 km!!!!! Je to po nejakem dedouskovi. Cena 190000,-.
    Mam to vzit?
    Hasna
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.03  18:36

« Re: yyyyy, napis mi maila

hups ... chvilu som tu nebol, uz som ti napisal mail
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 03.01.03  22:47

« yyyyy, napis mi maila

yyyyy, mam nieco pre teba, napis mi mail na copy@post.sk, dost surne.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.12.02  10:00

« Re: pallas

pallas, ano, ale musis si to precitat, ale mna cislo nezaujima, mna zaujima hodnota - napriklad sklon rucicky, alebo prva derivacia - zrychlujme, spomalujem, na to digitaly nie su vhodne, digitalny merak je vhodny na presne odcitavanie, ale analogovy je na "prehlad", navyse analog precitas prifernym videnim, digital musis citat notmalne - takze vedel by som akceptovat to centralne umiestnenie budikov v novej primere, lebo surucickove, ale nevedel som prekusnut digital v picasse. Hovorim tri roky som jazdil digitalnou temprou, zvykol som si na to, ale ked som kupil auto s analogovym rucickovym merakom, mal som z toho pocit ulavy
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 18.12.02  04:09

yyyy, no ale ved to vidis aj v C3.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.02  12:49

pallas> mne tiez "neprekazala" ale az som si po troch rokoch zase sadol do normalneho auta, tak mi bolo dobre ze zase vidim ako rychlo idem a kolko mi toci motor ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.12.02  12:48

« Re: japonec alebo mercedes

nemyslim tvojho tatka, myslim mna ... :-) ... zatial sa tej C5 nie je velmi ako vyhnut ...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 17.12.02  02:34

podla mna myslel nad lexus, alebo honda legend. ja by som radsej lexus, najradsej ten cupe-cabrio, 4liter v8 :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.02  14:18

no japonec, ale aky??? mazda 6? sak tam ni ine rozumne tiez clovek nedostane
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.12.02  00:00

« japonec alebo mercedes

tak som mal vcera pokec s ocinom ohladom aut, prislo aj na c5, a iba mavol rukou.

pytam sa ho co sa deje, tak len zapindal, ze je to srot a ze najblizsie auto ktore kupuje je bud japonec alebo mercedes :-)

konkretne sa vyjadril, ze furt sa mu na c5tke seru take blbosti ako nejde otvorit dvere, palivomer atd...

tak to len aby ste vedeli. co ostatni c5tkari?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 15.12.02  19:52

yyyy, digitalna palubovka mi absolutne neprekaza. A to jazdim vselicim, ved vies - aj rucicky aj digital.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.12.02  23:58

o picasso vobec neslo, ani o C3, digitalna palubovka bola zavrhnuta hned od zaciatku ... takze v hre bola od citroena jedine xsara
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 14.12.02  11:52

zijem, aj som si cital tvoj mail. Takze Renault? Noo, ked bola dobra cena... Inac ja nerozumiem Citroenu v jednej veci: preco nerobia Picasso HDi v 110k verzii ?!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.02  08:18

pallas> zijes? neuveritelne, zena teraz kupovala firemne auto tak som sa skusal domailovat ale neuspesne, tak skusim este raz ...
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 10.12.02  22:43

yyyyy, tak sa mi domailuj na copy@post.sk , ta urcite funguje.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…