Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Re: Xsara
OK. Dikes. Pujdu do toho. Zitra se na to jdou podivat dva manici z fochu. Ale vypada to, ze to je skoro nove auto. Bohuzel bile, ale te starsi Xsare bila docela slusi a aspon to nebude pritahovat zlodeje.
Nejde mi ani tak o spotrebu, i kdyz o tu taky, ale o pomer cena/protihodnota. Navic na trhu s ojetymi vozy si nemuze clovek moc vybirat. Z bazaru bych auto nevzal a v primem prodeji je v tehle cenove relaci dost omezena nabidka. Skodovky a VW jsou silene predrazene. K tomu pridam, ze se mi Xsara odjakziva libi a je to. Jenom me trochu znervoznovalo, ze je to rok vyroby 97, coz je prvni rok vyroby Xsary. Nemela Xsara nejake vyrazne nedostatky na zacatku vyroby, ktere byly pozdeji odstraneny? -
« Re: Xsara
Motor to ma 1,4i.
Ja na motory moc narocny nejsem. Mam rad malou spotrebu a jezdim relativne podle predpisu. Jak si Xsara stoji s kvalitou, rzi, a tak? Ma Citroen drahy servis a nahradni dily? Citroeny vubec neznam. Bracha ma ZX 1,9 turbodiesel a vydrzel mu uz nemozne.
Diky, za jakekoliv info.
Hasna -
« Re: pallas
pallas, ano, ale musis si to precitat, ale mna cislo nezaujima, mna zaujima hodnota - napriklad sklon rucicky, alebo prva derivacia - zrychlujme, spomalujem, na to digitaly nie su vhodne, digitalny merak je vhodny na presne odcitavanie, ale analogovy je na "prehlad", navyse analog precitas prifernym videnim, digital musis citat notmalne - takze vedel by som akceptovat to centralne umiestnenie budikov v novej primere, lebo surucickove, ale nevedel som prekusnut digital v picasse. Hovorim tri roky som jazdil digitalnou temprou, zvykol som si na to, ale ked som kupil auto s analogovym rucickovym merakom, mal som z toho pocit ulavy -
matuS 16.12.02 00:00
« japonec alebo mercedes
tak som mal vcera pokec s ocinom ohladom aut, prislo aj na c5, a iba mavol rukou.
pytam sa ho co sa deje, tak len zapindal, ze je to srot a ze najblizsie auto ktore kupuje je bud japonec alebo mercedes :-)
konkretne sa vyjadril, ze furt sa mu na c5tke seru take blbosti ako nejde otvorit dvere, palivomer atd...
tak to len aby ste vedeli. co ostatni c5tkari?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Hasna