Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto

24.05.99  19:40

« Re: Honda - Citroen?

Ohledně spolupráce PSA + Fiat nevím kde jsi to sebral, ale spolupráce se rozvíjí a v plánu jsou další podniky. Ohledně motoru HDi pro Fiat, to jsi si taky trochu spletl. Fiat totiž vyvinul Common rail společně s Magnetti Marelli a Mercedesem a do výroby to svěřili firmě Bosch od které si to koupil i PSA, takže spíš Fiat pomohl PSA k motoru HDi.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.99  10:12

« Re: problémy s řazením u Xsary?

Co třeba mal oleje v převodovce ?? Nevim...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.99  09:24

Při plynulé jízdě (např.městem) jde řazení lehce "dvěma prsty". Při popojíždění v koloně se mi však zničeho nic "zasekla" dvojka a musel jsem více zabrat.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.99  19:31

Normální to určitě není. Zařazovat šlo normálně?
  • 00 Reagovat !

foto

20.05.99  12:44

« problémy s řazením u Xsary?

Vážení uživatelé Xsary,
    doposud jsem Xsaru 1.4 jen chválil a asi není důvod ji nechválit dál. Zdá se ale, že se objevily problémy s řazením a nevím, zda je to normální.
    Při běžných jízdách jsem na tento problém nenarazil, ale včera jsem popojížděl 25 minut v koloně a při neustálém vyřazování na neutrál, řazení prvního a maximálně druhého rychl.stupně se mi stalo, že jsem musel pořádně zabrat, abych vůbec vyřadil 2.rychl. stupeň. Totéž se pak v závěru jízdy stalo i se zpátečkou.
    Auto chladilo dobře a nepozoroval jsem ani nárůst vyšší teploty, jen to řazení.
    Je to normální? Má s tím někdo nějaké zkušenosti?
    Dík za Vaše názory
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.99  11:04

« Fůze

Všechny spekulace o všech plánech na slučování jsou zatím neověřitelné. Pěknou tabulku dali asi před 4 měsíci dohromady v AMS. A už se ukázala neaktuální díky nikým nepředvídané fůzi, nebo spíš koupi Nissanu Renaultem. S hondou se počítá jako se žolíkem, protože by ji chtěli všichni kromě japonců, samozřejmě. Přešla by buď k VW, nebo do nové velké skupiny BMW a spol. Plány s citroenem si nepamatuji, ale mrknu se, a napíšu. Ale realita bude stejně jiná.
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.99  09:32

« Prodej 1-4

Skupina PSA je za 1-4/99 v prodeji nových vozů v západní evropě na 2.místě za VW. Prodáno bylo přes 642 tisíc vozidel.
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.99  17:23

« Rally Český Krumlov

Tak po pěkném začátku odstoupil Štolfa pro poruchu elektroniky. No pokaždé to nevyjde. Vlašín s N-kovým Saxem VTS konečně porazil Civiky ve třídě N2. :):(
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 11.05.99  22:20

« Honda - Citroen?

Stano, možno ani nevieš, ako si blízko od pravdy ...

Čítal som v nemeckej tlači - dá sa to určite nájsť aj na internete - rozhovor s p. Folzom, ktorý je riaditelom koncernu Peugeot - Citroen. Jedna z otázok bola práve taká, že či PSA uvažuje o fúzii s inou značkou (v poslednej dobe Daimler-Chrysler, Renault-Nissan, Ford-Volvo-Mazda, Daewoo-Ssangyong atď., niekde je to fúzia, inde priamo kúpa - napr. Ssangyong úplne zmizol z trhu). No a ten pán Folz sa vyjadril, že hoci si všetci myslia, že sa uvažuje o spoločnom podniku s Fiatom (robia spolu Boxer-Jumper-Ducato a Expert-Jumpy-Scudo), tak to nie je pravda, o čom svedčí i to, že Berlingo/Partner už s Fiatom nerobia, a takisto im neuvoľnili ani motor HDi. Naopak, že sa budú pravdepodobne orientovať na japonskú stranu, a konkrétne už s Mitsubishi podpísali zmluvu o spolupráci pri vývoji a výrobe motorov (benzínové Mitsubishi GDI a diesel PSA HDi), ktorú mienia ďalej rozširovať. Nechcel asi nič prezradiť o tom, že akou formou. No a ďalej pokračoval o tom, že čo sa týka HONDY, TAM ZATIAL EŠTE NIE SÚ UKONČENÉ ROKOVANIA - čo je diplomaticky povedané asi to, že sa niečo pripravuje. Nechcem tu písať neoverené veci, skúsim nájsť ten článok, a dať ho sem.
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.99  21:50

« Re: Tour de Corse

To bola urcite HONDA s premalovanym logom!

(:-))))
  • 00 Reagovat !

foto

09.05.99  19:46

« Re: Tour de Corse - Rallye de France

Xsary vyhrály Korzickou rally. 1.Bugalski, 2.Puras. Citroeny vyhrály 13 RZ ze 17. Citroen vyhrál i skupinu A6 - Loeb-Saxo.
    Příští start Citroënu v San Remu.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.99  20:39

« Re: Tour de Corse - Rallye de France

Po 2.dnu Xsary na prvních dvou místech:)))
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.99  21:01

« Tour de Corse - Rallye de France

Po prvním dnu Xsary na 1. (Bugalski) a 3. (Puras) místě :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.99  07:34

« Re: xsara 1.4i

S tímto hodnocením mohu jen souhlasit. Jezdím s 1.4 Xsarou 2 měsíce a těším se každý den až s ní pojedu do práce (a zase domů). Pohodlí, komfort a svižná jízda, to jsou ty správné charakteristiky
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.99  07:41

« xsara 1.4i

Jezdím s tímto vozem 8 měsíců a jsem maximálně spokojený že jsem vybral právě Xsaru. Je to podle mého jeden z nejpohodlnějších vozů ve své třidě. Mám možnosti jezdit i s jinými vozy, ale Xsara je opravdu lepší. I motor 1.4i plně vystačí na svižnou jízdu . Celkový dojem - paráda.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.99  21:24

« Re: Hadanka

Že je to Citron jsem věděl, že je 6 taky, a že je C, jsem se podíval.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.99  21:23

« to bdx

Mam teraz nejake povinnosti, napisem ti o xsare vts zajtra. Vypinam internet, cau!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.04.99  21:21

Spravne na prvy pokus.
  • 00 Reagovat !

foto

27.04.99  20:53

C6.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.04.99  21:36

« Re: Saxo 1.6 VTS

Co ta VTS Xsara?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…