Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  17:10

« Re: Ak nový CitroŽn, asi skôr Xantiu

VOSA, pokiaľ viem, t.č. na Slovensku nie je žiadny nový Citroen XM, u žiadneho dealera. Chceš ho dať spraviť na objednávku, alebo doviezť zvonku?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  20:14

« Re: Ak nový Citroën, asi skôr Xantiu

Viete to auto nie je pre mňa, ale pre jedného kamaráta. Pôvodne chcel Opla Omega MV6, ale po mojich skúsenostiach s tímto automobilom som ho začal spracovávať na niečo iné. Ako vcelku prijateľná voľba pri pripadalo XM 2.9.
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.99  11:24

« Ak nový Citroën, asi skôr Xantiu

V cenových reláciách nových XM-ov je dostať už vyšpičkovanú Xantiu. Activa s novým motorom by mala byť hotová bomba. Moja finančná situácia mi dovolí akurát tak snívať :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  20:47

« Re: XM

V tom případě je nejlepší se v takovém autě svézt, ať vidíš, jestli tě jako budoucího majitele uspokojí. Taky strhali vnitřek mého Saxíka, ale mně to auto vyhovuje - např. je mi fuk, jestli ventilaci ovládám kolečkem nebo posouvátkem, nepotřebuji palubní počítač, protože spotřebu si spočtu, když čerpám a okamžitá spotřeba by mně rušila v soustředění na krájení zatáček, zato mám perfektní podvozek a špičkový motor, a to jsem chtěl. Tak nějak se na to podívej. A na příští rok se ještě nové XM nechystá.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  20:32

Ono by to bol úplne nový automobil. Ide o to, že by ma zaujímalo, či vzhľadom na rok výroby tento automobil už nie je zastaralý (v porovnaní s konkurenciou).
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  14:48

Otázka je vágna. Záleží na tom, v akom je stave, aký má motor, či je starší typ bez alebo s HydractivII. No a, samozrejme, cena. XM-ko je špičkový hydropneumatický Citroën. Ak je v poriadku hydraulika, garantuje mimoriadny jazdný komfort. Staršie modely mali problémy hlavne s elektrinou, často oxiduje zemnenie a potom palubný počítač stvára psie kusy. Treba si zistiť, či je v okolí servis, kde sa neboja Citroënov a hlavne ich hydrualiky. Často sa stáva, že ani v značkovom servise sa nerozumenjú hydraulike (viď trnavská bývalá Drutechna)!
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.99  21:45

« XM

Páni, zaujímal by ma váš názor na kúpu Citroena XM.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  13:07

« Re: xsara ukazatel paliva

To si ešte nezažil, čo robí s ukazovateľom BX-ko. Jednoducho, nádrž je široká a nízka. Inak ukazuje po naštartovaní, inak keď sa zdvihne do jazdnej polohy. Ja odhadujem stav v nádrži podľa tachometra. Jednoducho každých 1000 km navštívim pumpu a kúpim plnú (BX 17 D, spotreba nafty okolo 5 l/100 km)
    :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.99  16:39

« Re: Toto som našiel na http...

Tak asi je faktem, že tyto firmy se v US neprodávají, ale vzhledem k mentalitě USmanů by se to asi až na největší modely moc neprodávalo.
  • 00 Reagovat !

foto

08.08.99  16:39

« Barum rally 99

Tak na BR jsme to pěkně prošvihli. KitCary zmizely hned na začátku a Vlašín skončil 4 RZ před cílem, když bezpečně vedl třídu a celkově to vypadalo na stejný úspěch jako na Bohemii. Ble :(
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 07.08.99  22:27

« Toto som našiel na http://home.att.net/~flafrank/bikesfor.ht

And word to the wise. Renault, Peugeot, Citroen, FIAT and others make some of the best cars in the world. But not available in the US any more. These companies make quality products but lacked the commitment, public relations or what-have-you and couldn't make it here. Just because another me-too firm decides to market its newest and flashiest Stateside, it doesn't necessarily mean they'll be around when you need them.
    Čo vy na to?
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 04.08.99  12:06

« Saxo po restylingu

nenašli ste niekto na nete obrázok, ako by malo vyzerať nové Saxo? Vďaka za prípadný tip!
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 04.08.99  12:00

« Re: xsara ukazatel paliva

to robia všetky autá, že keď stojíš s autom šikmo a naštartuješ, ukazuje palivomer blbo. Vypni a zapni zapalovnie na rovine, zrovná sa to.
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.99  15:46

« xsara ukazatel paliva

Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s ukazatelem paliva u xsary. Jeví se mi jako velice nepřesný a někdy mne svým chováním a hodnotami doslova překvapí. Nejmarkantnnější je to po natankování, nebo při stání na šikmé ploše a následné jízdě. Jinak jezdím s motorem 1,4i a to celkem svižně a spotřeba se pohybuje do 7 litrů,což si myslím je docela slušná hodnota. Při opatrné jízdě je spotřeba do 6 litrů. Tankuji jenom benzín SHELL. Hezkou jízdu Všem.
    Rapid.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.99  14:54

« Re: Rallye

Puras vyhrál další soutěž mistrovství španělů.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.99  07:15

« Re: Citroen vs. Honda

To nebol Citroen Xsara, ale AX!!!!! Citroen Xsara je minimálne tak bezpečná ako Honda Civic, ak nie bezpečnejšia.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.99  20:57

« Re: Rallye

Citroen údajně přerušil vývoj Xsary WRC. Důvod - 206 WRC.
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.99  20:43

« Citroen News

Na autoklubu jsou citronové informace ze světa.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.99  21:40

« Re: Xsara

Převodovka je čtyřstupňová s vyšší inteligencí umožňující lépe se přizpůsobit řidiči, profilu silnice a situaci. Vyvinuly ji společně Peugeot, Citroen, Renault a Siemens. Jsou tam tři volitelné programy - normal, sport a zimní s možností ovlivnit chování převodovky např. při studeném motoru, při sešlápnutí brzdy podřazuje atd. Našel jsem to na oficiálním citroenu.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 12.07.99  22:41

« Re: Xsara

bdx, čo je to za prevodovku ? bude 5-kvalt? Odkial si sa o tom dozvedel?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…