Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Citróny ve Frankfurtu
Pluriel
Koncept malého multifunkčního vozu. Možnost změn mezi čtyř a dvousedadlovými variantami a úpravy mezi uzavřeným vozem a spider pick-upem.
C6
C3
Prodloužení protikorozní záruky na 12 let
Xsara Windows CE
Xsara s multimediálním panelem s operačním systémem Windows CE jako výsledek spolupráce Citroenu, Clarionu a Microsoftu. Umožní i ovládání hlasem.
Nové Saxo - restyling
Xsara Picasso
Evasion a Berlingo HDI -
« Re: xsara ukazatel paliva
Souhlasím s Vámi,
ukazatel paliva mne nekdy zaskoci tim co ukaze, ale vetsinou je to, kdyz auto parkuje nakrivo. Jinak mam 1.4 Xsaru, najeto 18tis. km a spokojenost maximalní. Absolvoval jsem 3 týdny dovolené ve Francii, najel jsem 5500 km pri spotrebe 6,4 l (vsechny typy cest, ve Francii mimo dalnice,v aute 4 osoby a jidlo na mesic+kufr na strese). Zasterky mi sice sem tam skrably o zem, ale zazitek z jizdy v aute (rizeni) byl temer srovnatelny s ostatnimi zazitky.
-
« Opel Omega MV6
Viete na to, že to auto pred dvomi rokmi stálo vyše 1 300 000 Sk, je na ňom kvalita vypracovania skutočne žalostná!! Niektoré plastové diely do seba nedosadajú, pri prejazdoch zákrutami a po nerovnostiach vydáva auto v interéry veľmi nepríjemné pazvuky. Najskôr po troch mesicoch odišlo autorádio a vtedy ako keby sa roztrhlo vrece s problémami. Pravidelne, ešte aj dnes, odchádza palubný počítač, ktorý vypisuje úplné nezmysly. Raz je málo oleja (pritom, oleja je dosť}, inokedy treby vymeniť hento, alebo tamto a samozrejme, že všetko boli a sú len samé pitomosti (to nie je môj názor, ale to tvrdia v servise, kde to zakaždým "akože" opravia a zakaždým to začne znova a znova blbnúť). Keď som už pri tom servise, tak servis je rovnako žalostný ako to auto, aspoň v Martine a Blave určite. Chvíľu ide úžasný smrad z klímy, keď ju vyžhavím naplno, ináč v pohode, akurát čo sa z času na čas niekomu podarí odtrhnúť kľučka na držanie nad pravými prednými dverami, či veko nad rezervou, ktoré sa nedá otvoriť. Ale zase Omega má vynikajúci motor a dobrý podvozok aj brzdy. -
« Re: XM
V tom případě je nejlepší se v takovém autě svézt, ať vidíš, jestli tě jako budoucího majitele uspokojí. Taky strhali vnitřek mého Saxíka, ale mně to auto vyhovuje - např. je mi fuk, jestli ventilaci ovládám kolečkem nebo posouvátkem, nepotřebuji palubní počítač, protože spotřebu si spočtu, když čerpám a okamžitá spotřeba by mně rušila v soustředění na krájení zatáček, zato mám perfektní podvozek a špičkový motor, a to jsem chtěl. Tak nějak se na to podívej. A na příští rok se ještě nové XM nechystá. -
« Re: XM
Otázka je vágna. Záleží na tom, v akom je stave, aký má motor, či je starší typ bez alebo s HydractivII. No a, samozrejme, cena. XM-ko je špičkový hydropneumatický Citroën. Ak je v poriadku hydraulika, garantuje mimoriadny jazdný komfort. Staršie modely mali problémy hlavne s elektrinou, často oxiduje zemnenie a potom palubný počítač stvára psie kusy. Treba si zistiť, či je v okolí servis, kde sa neboja Citroënov a hlavne ich hydrualiky. Často sa stáva, že ani v značkovom servise sa nerozumenjú hydraulike (viď trnavská bývalá Drutechna)!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!