Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto

15.11.99  10:08

« Re: XANTIA - to Ma

Sorry, že som sa tu tak dlho neobjavil. Idem sa pozrieť čo nájdem o tej Xantii.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.11.99  06:41

« Re: XANTIA

Zajímalo by mně vše o modelu 1.9 TD z roku 1993 (od zavěšení náprav, parametrů motoru, objemy provozních náplní, po běžnou údržbu nejen hydroactive, servis, zkušenosti ...),
    Dále vývojové stupně modelu Xantia, cenová dostupnost náhradních dílů, a.j.
    Předem moc děkuji.
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.99  01:47

« VOSA, ako to dopadlo s tým XM-om?

Je to asi náhoda, ale teraz chce nejaký pán v Trenčíne tieľ XM-a, a predtým mal Omegu MV6. Nie si to náhodou ty??? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.99  01:54

« Re: XANTIA

Co konkretne by si chcel vediet? Skusim ti pomoct.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.99  19:32

« Re: Saxo po restylingu

Prohlížel jsem si Saxo, a restyling se povedl. Co mně zaujalo, je samořiditelná zadní náprava u všech verzí.
  • 00 Reagovat !

foto

26.10.99  13:55

« XANTIA

Nevíte někdo, kde bych sehnal na Internetu technické informace o modelech Xantia, co se týká charakteristik dříve vyráběných motorů, objemy provozních náplní, rady, zkušenosti s Hydroactive, aj ...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  19:29

« Re: Rallye

Tak v SanRemu Xsary nedojely, Bugalski odstoupil na poslední RZ. Saxa dojely všechny, N-kové dokonce před našimi Mitsubishi, Loeb 21, 5 v F2.
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.99  15:42

« Xsara Picasso

Viděl jsem fotky a moc se mi líbí co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.10.99  19:25

Nový jezdec citroenu Volf předvedl s N-Saxem pěkný výkon - 3-N2.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:40

« Musketier tuning

Musketier Tuning
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.99  20:42

« Citróny ve Frankfurtu

Pluriel

Koncept malého multifunkčního vozu. Možnost změn mezi čtyř a dvousedadlovými variantami a úpravy mezi uzavřeným vozem a spider pick-upem.

C6

C3

Prodloužení protikorozní záruky na 12 let

Xsara Windows CE

Xsara s multimediálním panelem s operačním systémem Windows CE jako výsledek spolupráce Citroenu, Clarionu a Microsoftu. Umožní i ovládání hlasem.

Nové Saxo - restyling

Xsara Picasso

Evasion a Berlingo HDI
  • « 00 Reagovat !

foto

12.09.99  20:02

Vlašín mistrem ČR se Saxem VTS v N1600. Štolfa po dlouhé době v cíli - ovšem jako předjezdec s tréninkovým VTS. Zubík s Kitem opět nedokončil.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  19:46

« Re: Saxo po restylingu

Saxo new je na oficiálním citroenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  19:47

Bugalski vyhrál další soutěž fr.mistrovství, Loeb byl 5 (saxo).
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.99  14:20

« Re: xsara ukazatel paliva

Souhlasím s Vámi,
    ukazatel paliva mne nekdy zaskoci tim co ukaze, ale vetsinou je to, kdyz auto parkuje nakrivo. Jinak mam 1.4 Xsaru, najeto 18tis. km a spokojenost maximalní. Absolvoval jsem 3 týdny dovolené ve Francii, najel jsem 5500 km pri spotrebe 6,4 l (vsechny typy cest, ve Francii mimo dalnice,v aute 4 osoby a jidlo na mesic+kufr na strese). Zasterky mi sice sem tam skrably o zem, ale zazitek z jizdy v aute (rizeni) byl temer srovnatelny s ostatnimi zazitky.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.99  20:55

« Xsara 1,4

Xsaru 1,4 vlastnim už rok a štyri mesiace, takže môžem hodnotiť. Mám najazdených 19500km bez akéhokoľvek problému. Priemerná spotreba za celú prevádzku je 7,5 litra (80% mesto).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  17:18

« Opel Omega MV6

Viete na to, že to auto pred dvomi rokmi stálo vyše 1 300 000 Sk, je na ňom kvalita vypracovania skutočne žalostná!! Niektoré plastové diely do seba nedosadajú, pri prejazdoch zákrutami a po nerovnostiach vydáva auto v interéry veľmi nepríjemné pazvuky. Najskôr po troch mesicoch odišlo autorádio a vtedy ako keby sa roztrhlo vrece s problémami. Pravidelne, ešte aj dnes, odchádza palubný počítač, ktorý vypisuje úplné nezmysly. Raz je málo oleja (pritom, oleja je dosť}, inokedy treby vymeniť hento, alebo tamto a samozrejme, že všetko boli a sú len samé pitomosti (to nie je môj názor, ale to tvrdia v servise, kde to zakaždým "akože" opravia a zakaždým to začne znova a znova blbnúť). Keď som už pri tom servise, tak servis je rovnako žalostný ako to auto, aspoň v Martine a Blave určite. Chvíľu ide úžasný smrad z klímy, keď ju vyžhavím naplno, ináč v pohode, akurát čo sa z času na čas niekomu podarí odtrhnúť kľučka na držanie nad pravými prednými dverami, či veko nad rezervou, ktoré sa nedá otvoriť. Ale zase Omega má vynikajúci motor a dobrý podvozok aj brzdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  16:32

« Re: XM

VOSA, čo máš s Omegou? Ten čo bral tú XM-u, mal problémy so štartovaním, keď bol motor teplý, a ešte aj s prevodovkou. Viackrát sa dal dotiahnuť zo zahraničia odťahovkou, tak asi usúdili, že sa im to neoplatí...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  19:38

« Re: Ak nový CitroŽn, asi skôr Xantiu

Auto by sa riešilo najskôr formou objednávky. Ten človek, ktorému sa podarilo vyreklamovať tú Omegu je neuveriteľne šťastný jedinec. Keby sa to len tak podarilo aj mne!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  17:17

« Re: Ak nový CitroŽn, asi skôr Xantiu

Ináč ten posledný XM, čo sa na Slovensku predal asi pred 2 mesiacmi, kúpil tiež nejaký človek, ktorý úspešne vyreklamoval Omegu MV6 ...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…