Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
pallas 16.03.01 15:12
« Re: Xantia activa
Facelift bol myslim koncom roku 1997, ale Aktiva sa zacala robit myslim az po facelifte. K cene neviem povedat ci je to malo alebo vela, ak je auto udrzovane a neburane, myslim ze je to primerana cena. A spolahlivost Aktivy ... v CR a SR ich nebeha az tolko, aby sa to dalo posudit... Skus prelistovat napriklad nemecky Autobild, mozno tam bude nejaky suvisiaci clanok. -
« Re: to pallas
Máš pravdu, Francúz na nej najazdil 700 km, potom som ju zobral ja cez Citroen Nové Mesto Nad Vahom. Teraz ma najazdené asi 17 000 km, zatiaľ je to fajn. Po zime skusim nejaky tuning (filter vzduchu, sanie, vyfuk, chip, na cca 200 k/240Nm, disky 16", pneu cca 215 mm) -
pallas 15.03.01 13:08
« Re: to pallas
Ahaa, takze ty uz mas VTSku s novou maskou. To co bolo vystavene na autosalone? A kupoval si ho nove? Pokial viem, tak to vystavene bral po salone riaditel importera Citroen (francuz) ako sluzobne. Ja jazdim momentalne na Evasione, VTSku v modrej metalize a v kozi (so starsou maskou) ma moj najlepsi kamarat, a ma na nej asi 60.000 km bez problemu, jedine co menil boli brzdove platnicky. -
« Xantia activa
Zdar vsem citroenakum, od 1994 do 97 jsem mel XM ve trilitru ...... super kara , ale doba pokrocila a ja jsem presedlal ......... mam ale moznost koupit xantii activa 97ku ale neznam nikoho kdo by mi ji doporucil ci naopak rozmluvil :o) .... mate nekdo zkusenosti s timto autem ? -
« Re: nova www stranka citroenu slovakia
Octavka nie je pre novu Xsaru super. Jazdne vlastnosti najmä rychly prejazd tiahlou zatackou Xsara zvlada ovela lepsie ako octavka. V dymanike sa Xsare VTS nevyrovna ziadna octavka mozno snad teraz nova RS ale nemozem porovnat nemal som ju v rukach.