Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 22.03.01  13:30

« Re: C5 to matus

pallas> ten citroen sa ja bojim len kvoli tomu, ze ci tie prve kusy nebudu poruchove a podobne. co ty na to?
    imho u hondy sa na kvalitu da spolahnut, citroeny na tom niesu az tak dobre...
  • 00 Reagovat !

foto

22.03.01  00:00

« C5

Skutočne krásne auto.VW Passat už prestáva byt králom.Ford Mondeo strohý konkurent VW Passatu .C5 je krásna a priestranná.Nástupca Xantia ma v dobrom slova zmysle prekvapil.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 21.03.01  22:12

« C5 to matus

matus otec nech este vydrziiii !!! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 21.03.01  21:39

« Re: Evasion, to pallas

tak dneska som bol na autosalone, a mozem pvoedat, ze C5 je velmi fasa auto (dizajnovo), je tam viacej miesta ako v xantii a menej ako v XM, a v kozi a trojliter stoji cca 1.5mil.Sk
    otec velmi vaha medzi tymto a hondou accord coupe. skoda ze az 1.5. sa zacina predaj :(
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 21.03.01  12:19

wawrik budem na salone, ale len ako navstevnik, tak sa asi nenajdeme.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.03.01  08:26

2pallas: ja nepisem o dynamike :-)) Nedrzalo to stopu, lietalo to po ceste ako spinava handra, ked sme tie gamatky nalozili, v prvej zatacke som skoro vyletel - jazdne vlastnosti sa zmenili neskutocne. Ale opakujem - je to moj vodojem a nechcem sa o tom dalej bavit, lebo budes mat dojem, ze ohovaram. To auto ma uz nezaujima a vobec moj nazor nevnucujem ludom, ktori to auto chcu. Kazdy nech si vyslusa sam a kazdy si sam aj zhodnoti, ci mu za to stoji alebo nie... Bmw: budes na autosalone? Najdem ta? Kde, ako?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 20.03.01  14:45

wawrik ale s tym Picassom trosku prehanas ... bud si dlho nesedel vo Favorite, alebo si sa nevozil v tom Picasse. HDI s 60 kg v kufri a dynamika Favorita??
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 20.03.01  14:43

« Re: C5

na bratislavskom autosalone bude vystavena C5 aj C5 Break ... videl som ich dnes v Inchebe, a najma ten Break je super, fakt. To wawrik: prepac, nestiham teraz, zajtra zacina autosalon, mam vela prace :-((
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 20.03.01  11:53

wawrik> 7l sa mi nezda vela, to auto je vysoke. mne sa picasso velmi paci, aj zvnutra aj z vonka.. :-) tiez osobny nazor. myslim ze z tejto kategorie aut je to to najlepsie aj cenovo
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 20.03.01  11:52

« Re: C5

vmax> C5 u nas o dva mesiace. inak je to dost zaujimave auto
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.01  17:47

2pallas: ozvi sa mi pliz na rado@novycas.sk. Co presne by som chcel vediet - vsetko :-)) Specialne to, co som napisal nizsie, ak budes mat cas, rozpis sa pliz...

K tomu Picassu - mali sme tu silnejsi benzin a asi 10 km po BA som isiel v HDI. Benzin je uplne o nicom, to HDI bolo subjektivne lepsie, ale ked sme mu nalozili 60-kilove Gamatky, tak to chodilo ako Favorit... Vyhrada k spotrebe sa tykala benzinu, ale to HDI ma (vraj) spotrebu okolo 7 litrov, co je na dizel dost... Ale aj tak to nie je auto pre mna, ked jednopriestorove, tak nech tam ozaj nieco zmestim...

• « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 18.03.01  17:33

Wawrik: Picasso 2.0 HDi lenive a s vysokou spotrebou?? Never tomu ... A preco mam Evasiona? Pretoze to je idealne auto na dlhe cesty (na druhu stranu ma vytaca hladanie miesta na parkovanie v Bratislave). Co presne by si chcel vediet?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.03.01  17:01

2Matus: lebo je to mrnave, (iba) patmiestne, lenive, skarede a s vysokou spotrebou... Pre rypalov - je to moj osobny nazor a nikomu ho nevnucujem.
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.01  16:52

« C5

Nástupca Xantie sa volá C5.Neviete kedy sa začne oficiálne predávat v Čechách a na Slovensku.Neviete kedy sa má nahradit Peugeot 406
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 17.03.01  00:00

« Re: Xantia activa

vts, Aktiva a Hydroaktive II su dva odlisne systemy. Aktiva je rozsirenim Hydraoktivu II (aj v tom teste v Mote to uviedli spravne: "Model Activa má pruženie obohatené o systém aktívnej regulácie bočného nakláňania sa vozidla, ktorý má v Citroene názov SC/CAR (System Citroen/Correction Active du roulis)."
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  23:40

Xantia aktiva je komfortné a spoľahlive auto. Aktiva (hydroaktive II) ma voči predošlej verzii Xantii možnosť regulacie tvrdosti podvozku Šport - Automat, ked si mal XM-mu ta to ma tiež, ale narozdiel od XM-my ma obmedzovanie naklanania v zatačkach. Verzie z roku 1997 su spoľahlive, maju vychytane muchy v motoroch (neviem aku verziu motora ti ponukaju, bolo ich celkove 7). Modifikacia podvozku není tak veľká aby robila problémy a moja skusenosť po nakazdeni cca 40 tis. km s verziou 2,1 TD je dobra. Modesty sa začali na Slovensku a v Čechach predavať koncom roku 1997 v 12 mesiaci. Oproti predošlej verzii maju dlhšiu karoseriu o 7 cm, rozvor o 5 cm, facelift predku karoserie, lepšie riešený interier. V tej triede je to super komfortné auto. Cena ktorú pýta je dosť vysoká.Koľko ma najazdené, má serisnú knižku, čo má vo vybave? Test Xantii je aj v Mote zverejnený na internete www.mot.sk Maš tam register zverejnených článkov a testov triedený podľa značiek automobilov. Je tam test Xantie 3.0 V6 aktiva robený v roku 1999.
    Ahoj, veľa štastia s Citroenom
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  23:38

Xantia aktiva je komfortne a spolahlive auto. Aktiva (hydroaktive II) ma voči predoslej verzii Xantii možnosť regulacie tvrdosti podvozku Šport - Automat, ked si mal XM-mu ta to ma tiež, ale narozdiel od XM-my ma obmedzovanie naklanania v zatačkach. Verzie z roku 1997 su spoľahlive, maju vychytane muchy v motoroch (neviem aku verziu motora ti ponukaju, bolo ich celkove 7). Modifikacia podvozku není tak veľká aby robila problémy a moja skusenosť po nakazdeni cca 40 tis. km s verziou 2,1 TD je dobra. Modesty sa začali na Slovensku a v Čechach predavať koncom roku 1997 v 12 mesiaci. Oproti predošlej verzii maju dlhšiu karoseriu o 7 cm, rozvor o 5 cm, facelift predku karoserie, lepšie riešený interier. V tej triede je to super komfortné auto. Cena ktorú píta je dosť vysoká.Koľko ma najazdené, má serisnú knižku, čo má vo vybave? Test Xantii je aj v mote zverejnený na internete www.mot.sk Maš tam register zverejnených článkov a testov triedený podľa značiek automobilov. Je tam test Xantie 3.0 V6 aktiva robený v roku 1999.
    Ahoj, veľa štastia s citroenom
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.03.01  21:52

wawrik> preco nie picasso?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  19:20

« Evasion, to pallas

Ako si spokojny s tym Evasionom? V jednom bazare som nasiel jeden v celkom slusnom stave, dvojlitrovy dizel. Zda sa, ze by to mohlo byt pre moju rozvetvenu rodinku to prave... Zaujima ma najma to, ci a ako sa da zvyknut na vyhlad sikmo vpred cez tie chore trojuholnikove okienka, spotreba, jazdne vlastnosti (co to robi v zime), uzitna hodnota, spolahlivost, motor, servis... Proste vsetko, rozpis sa, pliz. D.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.03.01  19:03

diky :o) .... jdu na ten AutoBild
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…