Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
matuS 21.03.01 21:39
« Re: Evasion, to pallas
tak dneska som bol na autosalone, a mozem pvoedat, ze C5 je velmi fasa auto (dizajnovo), je tam viacej miesta ako v xantii a menej ako v XM, a v kozi a trojliter stoji cca 1.5mil.Sk
otec velmi vaha medzi tymto a hondou accord coupe. skoda ze az 1.5. sa zacina predaj :( -
2pallas: ja nepisem o dynamike :-)) Nedrzalo to stopu, lietalo to po ceste ako spinava handra, ked sme tie gamatky nalozili, v prvej zatacke som skoro vyletel - jazdne vlastnosti sa zmenili neskutocne. Ale opakujem - je to moj vodojem a nechcem sa o tom dalej bavit, lebo budes mat dojem, ze ohovaram. To auto ma uz nezaujima a vobec moj nazor nevnucujem ludom, ktori to auto chcu. Kazdy nech si vyslusa sam a kazdy si sam aj zhodnoti, ci mu za to stoji alebo nie... Bmw: budes na autosalone? Najdem ta? Kde, ako? -
2pallas: ozvi sa mi pliz na rado@novycas.sk. Co presne by som chcel vediet - vsetko :-)) Specialne to, co som napisal nizsie, ak budes mat cas, rozpis sa pliz...
K tomu Picassu - mali sme tu silnejsi benzin a asi 10 km po BA som isiel v HDI. Benzin je uplne o nicom, to HDI bolo subjektivne lepsie, ale ked sme mu nalozili 60-kilove Gamatky, tak to chodilo ako Favorit... Vyhrada k spotrebe sa tykala benzinu, ale to HDI ma (vraj) spotrebu okolo 7 litrov, co je na dizel dost... Ale aj tak to nie je auto pre mna, ked jednopriestorove, tak nech tam ozaj nieco zmestim... -
pallas 17.03.01 00:00
« Re: Xantia activa
vts, Aktiva a Hydroaktive II su dva odlisne systemy. Aktiva je rozsirenim Hydraoktivu II (aj v tom teste v Mote to uviedli spravne: "Model Activa má pruženie obohatené o systém aktívnej regulácie bočného nakláňania sa vozidla, ktorý má v Citroene názov SC/CAR (System Citroen/Correction Active du roulis)."
-
Xantia aktiva je komfortné a spoľahlive auto. Aktiva (hydroaktive II) ma voči predošlej verzii Xantii možnosť regulacie tvrdosti podvozku Šport - Automat, ked si mal XM-mu ta to ma tiež, ale narozdiel od XM-my ma obmedzovanie naklanania v zatačkach. Verzie z roku 1997 su spoľahlive, maju vychytane muchy v motoroch (neviem aku verziu motora ti ponukaju, bolo ich celkove 7). Modifikacia podvozku není tak veľká aby robila problémy a moja skusenosť po nakazdeni cca 40 tis. km s verziou 2,1 TD je dobra. Modesty sa začali na Slovensku a v Čechach predavať koncom roku 1997 v 12 mesiaci. Oproti predošlej verzii maju dlhšiu karoseriu o 7 cm, rozvor o 5 cm, facelift predku karoserie, lepšie riešený interier. V tej triede je to super komfortné auto. Cena ktorú pýta je dosť vysoká.Koľko ma najazdené, má serisnú knižku, čo má vo vybave? Test Xantii je aj v Mote zverejnený na internete www.mot.sk Maš tam register zverejnených článkov a testov triedený podľa značiek automobilov. Je tam test Xantie 3.0 V6 aktiva robený v roku 1999.
Ahoj, veľa štastia s Citroenom -
Xantia aktiva je komfortne a spolahlive auto. Aktiva (hydroaktive II) ma voči predoslej verzii Xantii možnosť regulacie tvrdosti podvozku Šport - Automat, ked si mal XM-mu ta to ma tiež, ale narozdiel od XM-my ma obmedzovanie naklanania v zatačkach. Verzie z roku 1997 su spoľahlive, maju vychytane muchy v motoroch (neviem aku verziu motora ti ponukaju, bolo ich celkove 7). Modifikacia podvozku není tak veľká aby robila problémy a moja skusenosť po nakazdeni cca 40 tis. km s verziou 2,1 TD je dobra. Modesty sa začali na Slovensku a v Čechach predavať koncom roku 1997 v 12 mesiaci. Oproti predošlej verzii maju dlhšiu karoseriu o 7 cm, rozvor o 5 cm, facelift predku karoserie, lepšie riešený interier. V tej triede je to super komfortné auto. Cena ktorú píta je dosť vysoká.Koľko ma najazdené, má serisnú knižku, čo má vo vybave? Test Xantii je aj v mote zverejnený na internete www.mot.sk Maš tam register zverejnených článkov a testov triedený podľa značiek automobilov. Je tam test Xantie 3.0 V6 aktiva robený v roku 1999.
Ahoj, veľa štastia s citroenom -
« Evasion, to pallas
Ako si spokojny s tym Evasionom? V jednom bazare som nasiel jeden v celkom slusnom stave, dvojlitrovy dizel. Zda sa, ze by to mohlo byt pre moju rozvetvenu rodinku to prave... Zaujima ma najma to, ci a ako sa da zvyknut na vyhlad sikmo vpred cez tie chore trojuholnikove okienka, spotreba, jazdne vlastnosti (co to robi v zime), uzitna hodnota, spolahlivost, motor, servis... Proste vsetko, rozpis sa, pliz. D.
imho u hondy sa na kvalitu da spolahnut, citroeny na tom niesu az tak dobre...