Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
matuS 16.04.01 09:59
« Re: chiptuning Citroen TD a HDI - link
aha, to som nevedel
btw tu na serveri je crashtest picassa a podla mna nic moc, zasa je airbag nahovno, ked pusti hlavu sklznut :-( v normalnej xsare sa airbag otvori neskoro, v picasse zasa toto... keby sa citroen nauci robit bezpecne auta? -
« Re: HH = Horiace Hondy :-)
Musim se priznat, ze se na MC divam jen do naseho klubu a pak na Jordan, takze si muzes psat titulky jake chces a stejne si nevsimnu :-). No, kdyz uz se to stane i Honde, tak to uz je co rict :-). Co vic dodat? Chybicky se nevyhybaji ani spickovemu S2000. Par stovek jich muselo jit na vymenu blokujicich se pasu a nejaky novy krouzek na synchronech dvojky. Vedi vubec u citronu co je to prevodovka? :-) -
matuS 11.04.01 17:34
« Re: C5
pallas> c5 by uz pomali mali dojst aj ku predajcom, lebo uz som dostal pozvanku na predvadzacie jazdy 26.-27.4 a stoji tam, ze ak mi nevyhovuje tento termin, tak od 30.4. sa mam kontaktovat na najblizsieho predajcu citroen.
co sa tyka hondy - zatial im ani jedno nezhorelo :-) -
pallas 11.04.01 16:17
« Re: C5
Matus, ty si vravel ze vam zhorel XM... nasiel som spravicku ze ani u Hondy to nie je vylucene: "Honda odvoláva takmer 89 000 vozidiel Civic a Integra (11.4.2001 12:41) Tokio 11. apríla (TASR) - Honda Motor Co Ltd odvoláva 88 644 vozidiel série Civic a Integra, aby vymenila chybné elektromagnetické spínače, ktoré sú súčasťou štartéra motora. Honda odhaduje, že tento krok bude stáť celkovo 750 miliónov jenov (6,04 milióna USD), vrátane 500 miliónov jenov v Japonsku. Chybný spínač, ktorý sa našiel vo vozidlách, vyrobených od júna 1993 do decembra 1995, môže v najhoršom prípade vyvolať požiar v motore. Zatiaľ však neprišlo k nehode v súvislosti s touto chybou.
Ako informuje agentúra Reuters, Honda vyviezla 25 000 týchto vozidiel do Európy, z ktorých 20 942 sa nachádza v Nemecku. Automobilka vykoná opravy v súlade s pravidlami jednotlivých krajín." Dufam ze mi TASR-aci odpustia prekopirovanie spravy...
-
« Re: to robco
Este mam jednu pikosku stym meganom..
asi pred 1-2rokmi sme boli na chalupe a bola dost kosa (-10). Rano sme isli lyzovat a co sa nestalo.. otackomer aj tachometer ukazovali cca 4xviac, aj viacej ako mali.. cize isli sme po zasnezenej ceste cez 220 (obidve rucicky boli mimo rozsah) sranda vec.. potom ho to preslo a odvtedy to neurobil.. :-) -
« Re: to robco
to matuS: Skus si dat namontovat ukazovatel tlaku oleja a ukazovatel teploty olaja a budes niekedy prekvapeny, kedy motoru nerobi dobre vytacanie. Ak fakt chces auto vytacat ked je to vhodne, tieto dva budiky by ti nemali chybat. BTW tocenie studeneho motora k 4500 je barbarstvo. Nalej si niekedy olej do flasticky a nechaj ho schladit tak, ako auto a uvidis, aky je ten olej husty. Chudak motor.