Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto

16.04.01  10:07

« Re: chiptuning Citroen TD a HDI - link

Nerekl bych, ze je na tom tenhle citroen tak spatne,vzdyt tam zadny vaznejsi zraneni nehrozi.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.04.01  09:59

aha, to som nevedel
    btw tu na serveri je crashtest picassa a podla mna nic moc, zasa je airbag nahovno, ked pusti hlavu sklznut :-( v normalnej xsare sa airbag otvori neskoro, v picasse zasa toto... keby sa citroen nauci robit bezpecne auta?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 14.04.01  20:18

matus, ja viem o minimalne dalsich 10 firmach piamo na Slovensku, ktore robia chiptuning, ale na tej nemeckej stranke je krasne prehladne rozpisane, co mozes vdaka chiptuningu ocakavat (vykon, krutak, spotreba).
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 14.04.01  12:59

ved tieto upravy robi aj michal z autokomplexu
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 13.04.01  19:10

« chiptuning Citroen TD a HDI - link

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.04.01  10:22

« Re: HH = Horiace Hondy :-)

matus@gerek.sk
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 12.04.01  20:32

matus daj mi mail, nieco sa ta spytam
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.04.01  20:29

kingu :-))) ty asi nevies ze znak citroenu predstavuje zuby prevodovky, co? ;-))
    pallas> kedy ides na c5? otcovi sa podarilo vybavit uz 19teho s novinarmi, tak horim zvedavostou - ja tam ist zevraj nemozem :((
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 12.04.01  15:51

king veru vedia, a nova c5ka ma super automaticku/sekvencnu prevodovku, buduci tyzden ti budem vediet povedat blizsie dojmy, zatial som ju skusal iba na parkovisku
  • « 00 Reagovat !

foto

12.04.01  15:47

Musim se priznat, ze se na MC divam jen do naseho klubu a pak na Jordan, takze si muzes psat titulky jake chces a stejne si nevsimnu :-). No, kdyz uz se to stane i Honde, tak to uz je co rict :-). Co vic dodat? Chybicky se nevyhybaji ani spickovemu S2000. Par stovek jich muselo jit na vymenu blokujicich se pasu a nejaky novy krouzek na synchronech dvojky. Vedi vubec u citronu co je to prevodovka? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 12.04.01  15:13

a ten King odolava, nechce sa mu sem prist pozriet...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.04.01  20:59

nojo, ale mas to jedno v podstate :-) hm, uvidime co povie otec po skusobnej jazde s C5, ja tipujem ze ju zoberie
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 11.04.01  20:15

« HH = Horiace Hondy :-)

to matus: no oni nepisu doslovne ze ani jeden Civic nezhorel, ale ze nedoslo k ziadnej nehode :-) asi stacili zastavit na kraji cesty (musim trosku podrazdit Kinga OTR) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.04.01  17:34

« Re: C5

pallas> c5 by uz pomali mali dojst aj ku predajcom, lebo uz som dostal pozvanku na predvadzacie jazdy 26.-27.4 a stoji tam, ze ak mi nevyhovuje tento termin, tak od 30.4. sa mam kontaktovat na najblizsieho predajcu citroen.
    co sa tyka hondy - zatial im ani jedno nezhorelo :-)
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 11.04.01  16:43

« King a Hondaci, co vy na to?

zabudol som dat spravny nadpis na tu predchadzajucu spravu
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 11.04.01  16:17

« Re: C5

Matus, ty si vravel ze vam zhorel XM... nasiel som spravicku ze ani u Hondy to nie je vylucene: "Honda odvoláva takmer 89 000 vozidiel Civic a Integra (11.4.2001 12:41) Tokio 11. apríla (TASR) - Honda Motor Co Ltd odvoláva 88 644 vozidiel série Civic a Integra, aby vymenila chybné elektromagnetické spínače, ktoré sú súčasťou štartéra motora. Honda odhaduje, že tento krok bude stáť celkovo 750 miliónov jenov (6,04 milióna USD), vrátane 500 miliónov jenov v Japonsku. Chybný spínač, ktorý sa našiel vo vozidlách, vyrobených od júna 1993 do decembra 1995, môže v najhoršom prípade vyvolať požiar v motore. Zatiaľ však neprišlo k nehode v súvislosti s touto chybou.
    Ako informuje agentúra Reuters, Honda vyviezla 25 000 týchto vozidiel do Európy, z ktorých 20 942 sa nachádza v Nemecku. Automobilka vykoná opravy v súlade s pravidlami jednotlivých krajín." Dufam ze mi TASR-aci odpustia prekopirovanie spravy...
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 11.04.01  10:45

« C5

neviete ci uz su nejake u predajcov?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 08.04.01  21:39

« crash test Picasso

nasiel som fotku na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.01  00:00

« Re: to robco

Este mam jednu pikosku stym meganom..
    asi pred 1-2rokmi sme boli na chalupe a bola dost kosa (-10). Rano sme isli lyzovat a co sa nestalo.. otackomer aj tachometer ukazovali cca 4xviac, aj viacej ako mali.. cize isli sme po zasnezenej ceste cez 220 (obidve rucicky boli mimo rozsah) sranda vec.. potom ho to preslo a odvtedy to neurobil.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.01  10:39

« Re: to robco

to matuS: Skus si dat namontovat ukazovatel tlaku oleja a ukazovatel teploty olaja a budes niekedy prekvapeny, kedy motoru nerobi dobre vytacanie. Ak fakt chces auto vytacat ked je to vhodne, tieto dva budiky by ti nemali chybat. BTW tocenie studeneho motora k 4500 je barbarstvo. Nalej si niekedy olej do flasticky a nechaj ho schladit tak, ako auto a uvidis, aky je ten olej husty. Chudak motor.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…