Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
pallas 23.04.01 15:02
« Re: To pallas
rado, tak ten SM stal s prepravou a ostatnymi nakladmi cca blizko pol miliona (slovenskych). Uz asi dva roky som to auto nevidel, ale viem ze renovacia zacala, a velmi dokladna (aj ked auto sme doviezli v dobrom stave, pojazdne, v USA malo normalne znacky aj ich STK). Naposledy mi kamarat spominal, ze zohnal nejake koze z Kozeluzni Bosany, a ze ide cely interier davat sit nanovo. Inac keby si mal zaujem o DS, resp. ID, jedneho mam na ruke, na slovenskych znackach. -
"-- skrytý --" 23.04.01 14:57
« Re: To pallas
Jsem ujetej do raritek a klasickych vozu. Kolik takova legrace stala, ma to renovovane, jestli s tím jezdí apod.??? Treba takovej DS od Chaprona to je jeste jinsi zradlo. Pred casem jsem chtel přitáhnout ID19 od 1. majitele -1960.
Sám mám něco jiného: Škodu 1000MBX a 1100MBX -dvoudvéřové coupé. Pro radost. -
pallas 23.04.01 10:04
« Re: C5 - to luf
luf to ano, ta C5 je fakt vysoka, oni to pisu aj v tej svojej tlacovej sprave... novy koncept.. ale za to miesto vnutri auta to stoji, myslim, auto si kupujes hlavne kvoli sebe a nie kvoli inym (alebo to az v druhom rade), a ti ktori zmyslaju presne naopak, nech si nicia chrbticu v porsche boxster na bratislavskych cestach :-) BTW kedysi som videl Zaluda preletiet snad 150-kou na Testarosse po Mileticke, co ti budem hovorit, len tak iskry odletovali spod auta :-) -
« Re: C5 - to matus
Pallas, ja som v piatok tiez videl C5 na znackach (HDi). Stal som vedla nej na krizovatke a s mojim Cliom som sa pri nej citil strasne malicky :-) Skutocne impozantne auto, len ma podla mna trosku (fakt ale iba trosku) vysoky zadok. Ale to moze byt aj tym, ze som pri nej sedel. Jedina velka skoda je, ze som odbocoval, tak som sa nemohol dost vynadivat.
pridas sa?