Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.03  22:04

« Re: Re:

Přesně. Ty příčníky na Break si cenili u nás asi na 7 až 8000.-

Docela jsem protáhl hubu.Dost stačilo že jsem si ve stařecké slepotě vzal zadní zástěrky. Originál !!! Nové auto - člověk je celý z toho pitomý. Všem co znají a už teď se smějou potvrzuju - ano jso to asi vyhozené peníze.Jako zástěrky fugují celkem dobře to jo. Jsou i docela pěkné - jenom trošku dlouhé a brousím je skoro na každém retardéru. Hlavně ve více lidech. No ale neber to za 1100.-. Přemýšlím, kolik mě vždycky ta černá čára stojí :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.03  14:58

« Re: Re:

Ze jo?
    Ja jsem byl taky docela prekvapeny.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.02.03  10:12

« Re:

Dík.To je po zjištění ceny "originálních dílů" u nás, docela zajímavá informace.
  • 00 Reagovat !

foto

17.02.03  00:00

« Bez nadpisu

Originaly pricniky na moji petidverovou Xsaru tady, v Nemecku, stoji 81,- jurasu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.03  17:20

« Re: Xantia Break 1,8i 8V

Vítám do rodiny.Docela dost informací o Xantii a všech starších Citroenech je na www.citroeny.cz.
    Velmi dobré co do informací jsou i stránky polského klubu

[odkaz]

Přeji příjemný let.
  • 00 Reagovat !

foto

14.02.03  13:20

« Xantia Break 1,8i 8V

Zdar Citroenáři! Pořídil jsem si Xantii Break 1,8i, 74kW, r.96. Auto má servisku a najeto necelých 90tis. km. S citroeny nemám žádné zkušenosti. Nerad bych se někoho dotknul, ale rád bych se dozvěděl, na co si dát větší pozor, na co menší, čemu se na autě více věnovat, jaké můžu očekávat závady, co je na autě konstrukčně slabší, co je dobré preventivně měnit, jak je to s životností agregátů, pérování, nebo různých ovladačů v interiéru, apod. Předem díky za názory a rady.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.02.03  13:47

« Re: Pricniky

Ahoj. Kolik vyjdou příčníky na Break? Je tam rozdíl - ve střeše je přímo vodítko. V česku jsou originály kurevsky drahý. Mám možnost dovézt. Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

13.02.03  09:40

« Pricniky

Tak uz je to neaktualni. Tady v Nemecku jsou originaly na Citroena o tisicovku levnejsi. Takze jsem je obednal.
  • 00 Reagovat !

foto

12.02.03  14:31

« !!!! Pricniky !!!!

Mam na vas dotaz. Mam Xsaru a zbyly mi pricniky z Felicie. Myslite, ze to bude pasovat? System je stejny. Bohuzel to nemuzu vyzkouset, protoze jsem v Nemecku a pristi tyden je budu potrebovat. Co myslite?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.02.03  00:00

« Re: Citroen C2

no, ma to posuvne dvere, to je pekne, ale vyzera to tak, ze sa s dverami posuva aj spetne zrkadlo. tak to je dobra blbost!!
    a auto mi spredu pripomina nejaky korejsky *. tusim daihatsu. preco sa citroen tak sere poslednu dobu? peugot robi celkom dobry dizajn...citroen sa dal zlym smerom. zacalo to faceliftom xsary, cez c5, teraz toto. este picasso vyzera ako tak.
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 10.02.03  09:18

« Testovaci jazdci na C4

Na C4-ku uz hladaju vodicov na testovanie: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 10.02.03  09:16

« Citroen C2

vie uz niekto, ako bude vyzerat nova C2, ktora by sa mala vyrabat v Koline? Podoba sa na tento prototyp? [odkaz] foto_big/ae_Citroen_C2_01_653.jpg
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.02.03  08:52

« Re: Jogurt x Xantia

To víš s Citroeny nejsou žádné velké problémy :o))).

Bohužel s Xantií zkušenosti nemám (ale líbí se mi)
    Mohu doporučit Xsaru - moooc spokojený

zkus [odkaz] - je to ale polsky :))
  • 00 Reagovat !

foto

02.02.03  12:34

« Jogurt x Xantia

Hm, tak jsem myslel, ze si v Citroen klubu prectu neco o autech a ono zatim jogurty :-). Nasi porizuji Xantii s naftou, tak bych se rad zeptal, ma-li s tim nekdo zkusenost a jakou, popr. tady nekdo nabizel odkazy na mail, tak mam danma@post.cz Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.03  20:55

« Re: este jedna vec

OK.

Díky.

BTW:něco jsem poslal zpátky

:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.03  13:24

Si piš :o))
    Xsara II Break 1,6/16 SX Happy (Gris quartz)
    Pár drobností ale jinak Moooc spokojený.
    Díky
    pekoz@email.cz
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 28.01.03  04:24

pekoz, ak si fanda, napis sem svoju mailovu adresu. Poslem ti zaujimave linky na stranky okolo Citroenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.03  13:39

Dík za tip ale zkoušel jsem ten novinářský odkaz- a nic.
    Tak nevím asi to není pro běžné lidi protože ta registrace vypadá dost precizní.A co je to ta 48 hodinová ověřovací doba? Dá se tam přihlásit jako normální spotřebitel?

Fakt že s novinama nic nemám. Takže mi asi zůstane zase jenom ten polský klub.:o(((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.03  13:29

To jo, žádná Amerika ale v polském C klubu jsem se poprvé dozvěděl že něco existuje už někdy v polovině měsíce.

Konečně se rozhoupali u oficiálního dovozce a změnili si stránky. Byla to už docela ubohost.
    No a už to je tam konečně taky.(pořád se mi ale ta grafika moc nezdá - třeba design citroen.sk se mi líbí více)

No ale to je jedno. Jak se vám líbí ty změny na autíčku. Jsou to pravda blbiny ,ale mě moc
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 27.01.03  05:34

tie fotky su z original novinarskej stranky www.citroen-presse.com.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…