Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Xantia Break 1,8i 8V
Zdar Citroenáři! Pořídil jsem si Xantii Break 1,8i, 74kW, r.96. Auto má servisku a najeto necelých 90tis. km. S citroeny nemám žádné zkušenosti. Nerad bych se někoho dotknul, ale rád bych se dozvěděl, na co si dát větší pozor, na co menší, čemu se na autě více věnovat, jaké můžu očekávat závady, co je na autě konstrukčně slabší, co je dobré preventivně měnit, jak je to s životností agregátů, pérování, nebo různých ovladačů v interiéru, apod. Předem díky za názory a rady. -
matuS 11.02.03 00:00
« Re: Citroen C2
no, ma to posuvne dvere, to je pekne, ale vyzera to tak, ze sa s dverami posuva aj spetne zrkadlo. tak to je dobra blbost!!
a auto mi spredu pripomina nejaky korejsky *. tusim daihatsu. preco sa citroen tak sere poslednu dobu? peugot robi celkom dobry dizajn...citroen sa dal zlym smerom. zacalo to faceliftom xsary, cez c5, teraz toto. este picasso vyzera ako tak. -
"-- skrytý --" 27.01.03 13:39
« Re: este jedna vec
Dík za tip ale zkoušel jsem ten novinářský odkaz- a nic.
Tak nevím asi to není pro běžné lidi protože ta registrace vypadá dost precizní.A co je to ta 48 hodinová ověřovací doba? Dá se tam přihlásit jako normální spotřebitel?
Fakt že s novinama nic nemám. Takže mi asi zůstane zase jenom ten polský klub.:o((( -
"-- skrytý --" 27.01.03 13:29
« Re: este jedna vec
To jo, žádná Amerika ale v polském C klubu jsem se poprvé dozvěděl že něco existuje už někdy v polovině měsíce.
Konečně se rozhoupali u oficiálního dovozce a změnili si stránky. Byla to už docela ubohost.
No a už to je tam konečně taky.(pořád se mi ale ta grafika moc nezdá - třeba design citroen.sk se mi líbí více)
No ale to je jedno. Jak se vám líbí ty změny na autíčku. Jsou to pravda blbiny ,ale mě moc
Docela jsem protáhl hubu.Dost stačilo že jsem si ve stařecké slepotě vzal zadní zástěrky. Originál !!! Nové auto - člověk je celý z toho pitomý. Všem co znají a už teď se smějou potvrzuju - ano jso to asi vyhozené peníze.Jako zástěrky fugují celkem dobře to jo. Jsou i docela pěkné - jenom trošku dlouhé a brousím je skoro na každém retardéru. Hlavně ve více lidech. No ale neber to za 1100.-. Přemýšlím, kolik mě vždycky ta černá čára stojí :o))