Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
pallas 02.06.01 00:00
« Rusi a Citroen
To som ani nevedel, ze Citroeny poznaju aj v Rusku! Dokonca o nic pisu v superlativoch... v teste XM-y ju vychvalili, ze v tvrdych ruskych podmienkach (nespevnene cesty) vydrzi ako tri mercedesy. Zaujimave su tam tie testy ... ako pisu, pri zhruba 130 tis.km je vhodne na XM-e vymenit hydraulicke gule perovania. OK, lenze oni pisu, ze tie na kolesach vymenite v pohode v garazi, pri vymene dvoch centralnych sa treba poradit so servisom :-)) Aaach kde su tie casy, ked sa aj u nas opravovali auta hlavne doma... Teda nie ze by mi bolo luto, to ani najmenej! -
« Re: test whatcar
Musim sa priznat, ze neviem. Teraz nemam cas znovu ten test citat a pre mna ako milovnika znacky Renault stacilo, ze Laguna vyhrala. Ako to bolo na dalsich miestach, to fakt neviem. Dufam, ze vam teraz nezavazdzaim v Citroen klube, ked som Renaultak :-)
C5tiek sa zacina pomaly v BA zopar objavovat a musim povedat, ze to auto posobi vdaka svojej velkosti dostojne. Minule som si obzeral toho v Poluse a ludia na mna cumeli ako na blazna, ked som si pri nom skoro lahol, aby som videl ten novy podvozok :-). BTW vcera som videl na ceskych hraniciach 2 kamiony 307ciek iducich na Slovensko. Bohuzial, zo zadu sa to podoba na Golfa a spredu na 206. Uvidim ale, ked si to poriadne obzriem niekde u predajcu. -
matuS 28.05.01 23:26
« Re: *
mracek> diki za tip
Autor nieje publicista, nepise objektivne, ale subjektivne. aspon to mohol napisat, nech to je jasne.
zacina tym, ze popisuje dizajny aut. Dizajn je u kazdeho cloveka subjektivnou vecou...
to ze ma c5tka najtichsi motor spomenul uplne
okrajovo, hoci pri tych 40kkm rocne to bude dost podstatna vec. to o aerodynamickom hluku je hlupost, siel som s 2ma c5tkami okolo 180km/h a to auto bolo tiche a mam s cim porovnavat. to ze hydraktive3 nevyuzije je samozrejme blbost, uz len to ze sa auto nenaklana v zakrutach robi strasne vela... chvali u passata sportovy podvozok, renaultu makkost zazlieva - predsa to su auta pre pohodlnu jazdu, nie sportove! co ma niekto chodit 40kkm rocne na tvrdom podvozku?!? autor si asi pomylil testy
c5 - na zadnych sedackach si nepamatam, ci je tam tak malo miesto ako autor pise, ale v predu som mal nad hlavou asi 15cm miesto. asi by sa mal autor previest v alfe romeo :-)
vitazom je passat - najlepsi motor... nepisal ze je nekultivovany? a ze najtichsi je v c5?
chapem, ze je tazke rozsudit, ktore z tychto aut je najlepsie, ja by som si to netrufal, a myslim, ze nikto, kto s tym najazdi par km v teste by nemal robit taketo porovnavacky. porovnavat sa maju auta pri dlhodobych testoch, alebo len napisat klady a zapory auta a citatel nech si robi zaver sam. hentakymi pseudoporovnavacimi testami sa autor len zbytocne strapnuje.