Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
pallas 07.06.01 21:27
« Re: Matus
jasne ze sa moze, poznam ho aj ja. chodi k nemu aj kamos z xsarou vts a xantiou hdi, a zatial som od neho ziadne staznosti nepocul. mne kedysi daval dokopy po buracke ZX-a, a tiez spokojnost.
zhodou
okolnosti som bol u neho par dni
po prebrati auta znova, napalil to do mna pripity vodic felicie... to nastve :-( Len sa ma u Lachkovica pytali mechanici, ci radsej neobjednaju este zopar prednych naraznikov na sklad :-) -
pallas 02.06.01 00:00
« Rusi a Citroen
To som ani nevedel, ze Citroeny poznaju aj v Rusku! Dokonca o nic pisu v superlativoch... v teste XM-y ju vychvalili, ze v tvrdych ruskych podmienkach (nespevnene cesty) vydrzi ako tri mercedesy. Zaujimave su tam tie testy ... ako pisu, pri zhruba 130 tis.km je vhodne na XM-e vymenit hydraulicke gule perovania. OK, lenze oni pisu, ze tie na kolesach vymenite v pohode v garazi, pri vymene dvoch centralnych sa treba poradit so servisom :-)) Aaach kde su tie casy, ked sa aj u nas opravovali auta hlavne doma... Teda nie ze by mi bolo luto, to ani najmenej! -
« Re: test whatcar
Musim sa priznat, ze neviem. Teraz nemam cas znovu ten test citat a pre mna ako milovnika znacky Renault stacilo, ze Laguna vyhrala. Ako to bolo na dalsich miestach, to fakt neviem. Dufam, ze vam teraz nezavazdzaim v Citroen klube, ked som Renaultak :-)
C5tiek sa zacina pomaly v BA zopar objavovat a musim povedat, ze to auto posobi vdaka svojej velkosti dostojne. Minule som si obzeral toho v Poluse a ludia na mna cumeli ako na blazna, ked som si pri nom skoro lahol, aby som videl ten novy podvozok :-). BTW vcera som videl na ceskych hraniciach 2 kamiony 307ciek iducich na Slovensko. Bohuzial, zo zadu sa to podoba na Golfa a spredu na 206. Uvidim ale, ked si to poriadne obzriem niekde u predajcu.