Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 08.06.01  17:28

« Re: Vrakovisko niekde v BA

Luf, v Moste pri Bratislave. Ides od Ruzinova cez Vrakunu, za mostom dolava, prejdes Most pri Bratislave a na konci dediny po pravej strane, velke vrakovisko (nie specialne na francuzov, ale dost vela veci tam maju).
  • 00 Reagovat !

foto

08.06.01  10:41

« Vrakovisko niekde v BA

Caf chlapci. Mam taky malicky proble, kde je tu v BA alebo blizkom okoli vrakovisko zamerane na fr. auta, potrebujem antenu na P309.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 07.06.01  21:28

« Re: Matus

matus a o racianskej neviem, tam som auto nemal nikdy, takze skusenosti s nimi nemam.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 07.06.01  21:27

jasne ze sa moze, poznam ho aj ja. chodi k nemu aj kamos z xsarou vts a xantiou hdi, a zatial som od neho ziadne staznosti nepocul. mne kedysi daval dokopy po buracke ZX-a, a tiez spokojnost.
    zhodou
    okolnosti som bol u neho par dni
    po prebrati auta znova, napalil to do mna pripity vodic felicie... to nastve :-( Len sa ma u Lachkovica pytali mechanici, ci radsej neobjednaju este zopar prednych naraznikov na sklad :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.06.01  21:20

hm, otec to berie cez predajnu na racianskej. niesom tym nadseny, radsej by som to daval servisovat lahkovicovi. to sa moze, nie? neviem ako to funguje, k lahkovicovi asi pojdem v pondelok s AXkom, tak sa ho popytam, on je dost sikovny chlap
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 07.06.01  20:22

matus cez koho to beriete?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.06.01  18:01

uz je zlozeny, volali. asi 2-3 tyzdne kym to dovezu. v6, svetlozelena metaliza
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 07.06.01  13:45

matus je to 3.0 V6, aka farba?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.06.01  13:23

pallas>citroen mali dnes zlozit...
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 07.06.01  13:05

« Kto sa chce povozit na C5 ke?

Citroen teraz robi akciu, kazdy den v inom slovenskom meste, na adrese [odkaz] je zoznam kedy a kde. A maju tam C5-ku predvadzacku!
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 07.06.01  13:00

« Matus

... kedy bude C5?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.06.01  00:00

« dizajnerske navrhy na novu 2CV

hladal som pre wawrika fotky evasiona, a pritom som narazil na zaujimave navrhy ruskych dizajnerov na novu kacicku 2 CV. Tu je link: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto pallas

« Ęîíęóđń äčçŕéíĺđîâ - Citroen DS

a tu su este odvaznejsie navrhy, vizie buducnosti fantomasovej DS-ky: [odkaz] Niektore su sice pekne uletene, ale zopar ich je fakt zaujimavych!
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

« Rusi a Citroen

To som ani nevedel, ze Citroeny poznaju aj v Rusku! Dokonca o nic pisu v superlativoch... v teste XM-y ju vychvalili, ze v tvrdych ruskych podmienkach (nespevnene cesty) vydrzi ako tri mercedesy. Zaujimave su tam tie testy ... ako pisu, pri zhruba 130 tis.km je vhodne na XM-e vymenit hydraulicke gule perovania. OK, lenze oni pisu, ze tie na kolesach vymenite v pohode v garazi, pri vymene dvoch centralnych sa treba poradit so servisom :-)) Aaach kde su tie casy, ked sa aj u nas opravovali auta hlavne doma... Teda nie ze by mi bolo luto, to ani najmenej!
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.06.01  12:38

« Re: Novy Evasion

wawrik, mam francuzsky casopis AutoPlus, tam je par zaberov a nemam scanner :-(, ale urcite aj niekde na nete uz su tie fotky. Myslim ze Autimedia.com? Ked to najdem, hodim sem link.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  10:21

« Re: test whatcar

Musim sa priznat, ze neviem. Teraz nemam cas znovu ten test citat a pre mna ako milovnika znacky Renault stacilo, ze Laguna vyhrala. Ako to bolo na dalsich miestach, to fakt neviem. Dufam, ze vam teraz nezavazdzaim v Citroen klube, ked som Renaultak :-)

C5tiek sa zacina pomaly v BA zopar objavovat a musim povedat, ze to auto posobi vdaka svojej velkosti dostojne. Minule som si obzeral toho v Poluse a ludia na mna cumeli ako na blazna, ked som si pri nom skoro lahol, aby som videl ten novy podvozok :-). BTW vcera som videl na ceskych hraniciach 2 kamiony 307ciek iducich na Slovensko. Bohuzial, zo zadu sa to podoba na Golfa a spredu na 206. Uvidim ale, ked si to poriadne obzriem niekde u predajcu.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  08:11

« Re: Novy Evasion

Kde sa da vidiet?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.06.01  02:54

« Novy Evasion

Vyzera super, zatial sice iba na spionaznych fotkach, ale vraj v decembri 2001 uz bude na francuzskom trhu. A idu ho robit aj s trojlitrom V6 !!
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.06.01  02:07

« test whatcar

luf, pekne zamotali ten zaver ... "vitazom je francuz, ale nie C5" ... to akoze poradie je Laguna, c5, Passat, Mondeo?? Neviem ci som tomu spravne porozumel.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  10:19

« Re: *

Chlapci, pozrite si ten test na WhatCar. Je to presne ten isty test, ale je v anglictine, vsetky vyhody aj nevyhody aut su vypisane tie iste a vitazom je LagunaII. Takze zase sa tu predviedla nasa objektivna tlac :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…