Citroën Club

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën

• « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  14:19

« Re: Policia a auto s odpoctom DPH

To Mracek: Mne tych 410l pripada na uzitkove auto znacne menej ako dost. Moja stara nexia 5 dverovy HB mala 390l - to je len 20l menej - to naozaj nie je dost!!! To uz radsej megana kombi s 480l Neviem presne kolko mal Picasso ale aspon o 100l viac. BTW porovnavaju sa tu hrusky s jablkami - hovorime o uzitkovej verzii, pokial sa ta plechova stena nevyhodi, je to este menej. BTW, 170l u Zafiri je so 7 sedadlami - tiez nie je pravda v uzitkovej verzii.
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  14:18

« Picasso N1

Pytal som sa u predajcu na Vajnorskej na tu upravu N1, tj. deliaca stena a chladnicka. Hovori, ze oni to takto predaju, ze si ja potom stenu vymontujem a namiesto chladnicky dam 5-te sedadlo - je moj problem (5te sedadlo dodavaju aj v N1 volne ulozene v kufri). Cize po zakupeni Picassa nasleduje takato demontaz a montaz a uz len co na to povie policajt?
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.06.01  14:08

« Bez nadpisu

btw my mame auto N1 a tu plechovu stenu sme vyhodili, lebo davala hrozne zvuky a nakoniec, museli by sme ju tak 2x tyzdenne montovat, lebo orig. kufor je dost maly. ked sa sklopia sedadla, tak az potom je tam dost miesta. je to seat inca
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.06.01  14:08

« Bez nadpisu

btw my mame auto N1 a tu plechovu stenu sme vyhodili, lebo davala hrozne zvuky a nakoniec, museli by sme ju tak 2x tyzdenne montovat, lebo orig. kufor je dost maly. ked sa sklopia sedadla, tak az potom je tam dost miesta
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  13:25

V pristupnosti zavazadloveho prostoru jsou Picasso a Scenic skoro nastejno(ctu z testu)!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.06.01  13:22

yyy>picasso ma 5 miest na sedenie, 4 miesta ma len verzia N1 s odpoctom DPH, ked namiesto stredneho sedadla je chladnicka - na nu si nikto nesadne.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  13:21

Sedadel ma vzdycky 5! Scenic malej kufr, 410l mi pripada docela dost, odendas vrchni desku a das tam zase vic, sklopis sedadla a mas 1800l, to by mne zajimalo, co tam chces vozit? Zafira mne nebere, tu bych nebral, v zakladu 150l, po sklopeni sedacek az 1700l! Vybavu jako ma Scenic u zadnyho konkurenta zatim nedostanes. Picasso je zase trochu jine, ale ve variabilite dost podobne!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  13:11

Problem je v tom, ze pocet miest na sedenie je take neprehliadnutelne ciselko v malom technickom preukaze. Ako to ma v tom kombiku?
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  10:37

« Policia a auto s odpoctom DPH

Moj kolega ma pred 2 rokmi kupenu Lagunu Kombi s odpoctom DPH. Ato mu bolo predavane v uzitkovej verzii, tj. s "pevnou" prepazkou za sedadlami. Samozrejme ze si ju hned odmontoval a vozi sa bez nej. Ziaden policajt mu doteraz pri kontrolach nevytkol, ze ju nema.
    Cize ja pocitam s tym, ze takisto v tom vane, ktory si kupim, nech to uz bude cokolvek, demontujem prepazku a namontujem 5 sedadlo.
    Este Zafira - vysoke ceny.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  09:26

« Re: Cenova konkurencia Picassu v SR - Scenic bez DPH !

... A Zafiru. Hlavne by som sa najprv v kazdom previezol. Tiez som nad tym uvazoval, ale zistil som ze Scenic ma pre mna maly kufor a na riadenie Picassa si treba zvyknut - vsetko tam bolo nejako inak a tie laktove opierky mi pripadali skorej ako nastroj na prebudenie spiaceho vodica. Tiez je treba si zistit kolko ma ktore auto papierovo sedadiel Picasso tusim len 4. Piate sedadlo vozis navyse a policajt moze mat vazne vyhrady na 5 ludi v kabine. Inak ta prepazka v Picasse sa mi vcelku pacila ako je vyriesena.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  07:54

« Re: Cenova konkurencia Picassu v SR - Scenic bez DPH !

Ja budu ted mit Scenica, Picasso se mi taky moc libi, ale Scenic ma lepsi vybavu a to u mne rozhodlo, navic pry cekaci doba na Picasso je strasne dlouha!
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  07:51

« Cenova konkurencia Picassu v SR - Scenic bez DPH !

Vazeni, nie tak davno som sa pytal na Vas nazor, ci kupit Picasso alebo Premacy. Zatial som sa este nerozhodol (lepsie povedane este mam v prasiatku malo korun) ale medzitym mame na Slovensku s odpoctom DPH Scenic ! A podla toho, co som videl na renault.sk je pekna moznost vyberu motorov, vybav a za slusne ceny. Scenic je klasika kategorie, co s tym ? Picasso alebo Scenic ?
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  14:40

« 2pallas

Pallasu, Pallasu, zabudol si ty na mna... Som ti na post posielal mejl.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 14.06.01  04:21

« c5

uz je na slovensku, este sa musi vyclit...a nejake dalsie drobnosti...
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 14.06.01  03:47

« Re: to matus

offroady neznasam. ja viem, ze sa nechystas nikoho sepalit, myslim ze ziaden normalny vodic sa nechysta. ale stava sa to, a ten ram je potom velmi velke minus.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 13.06.01  23:26

matus, ten predny ram je vo vyske naraznika, co by si potom povedal na offroady, ktore ho maju tak vo vyske pasa dospeleho cloveka? Naviac nechystam sa zostrelit ziadneho chodca, ani sam i to za 13 rokov mojho jazdenia este nepodarilo. A nesmej sa, ked ti poviem, ze to mam hlavne kvoli zajacom a srnam na ceste.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.06.01  08:38

neznasam, ked ma niekto predne ramy. je to _velmi_ nebezpecne pre chodcov. stupacky su OK
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 13.06.01  00:00

matus, z noveho mesta. Hmm velmi som vahal nad tym Picassom, ale ked ja potrebujem v aute obcas aj nieco odviezt (prerabam byt, takze mensie kusky nabytku atd). Picasso je jednak mensie a naviac bude mi luto don nieco nalozit na tie krasne koberce (podobne to je s evasionom).
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 13.06.01  00:00

matus, a z Noveho Mesta preto, ze som bol vzdy spokojny so servisom u nich (mam to po ceste z Blavy k rodicom), a naviac vyfakturuju mi auto rovno aj s prednym ramom, stupackami a tmavymi oknami (chcem to dat galvanicky pokovit, folie co su na evasione sa opotrebovavaju, najma na tych oknach co sa spustaju do dveri). BTW teraz je akcia na pack klima v berlingu, t.j na klimu mas zlavu, a fabricke radio + repraky k tomu zadarmo.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.06.01  22:36

pallas> hm, ja som berlingo tiez obzeral, a otec rozmyslal ze do firmy a ked tam nahadzal
    slusnejsiu vybavu, tak to vyslo cenovo dost podobne ako picasso. skoda ze nechces picasso. mne sa velmi paci. hm, ale tiez su na neho cakacie doby dost velke, takze by si sa nacakal...od koho kupujes berlingo?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…