Citroën Club
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Citroën
-
« Re: C5 - moje prve dojmy.
Tu matuS=Teda ziram na tvoji C5,mas max vybavu co?.My jsem meli Xantii,fakt krasny auticko,spousta mista vzadu,hydropneumaticky perovani je super,ale motor byl slaby,1.8 66kw,ale v te dobe(1994)se nam to zdalo dost,no ale kdyz clovek presednul z formana.... :o)) -
matuS 20.06.01 12:55
« Re: C5 - moje prve dojmy.
je tam 3.0 v6. ci sa viacej hodi ten hdi neviem, viezol som sa v tom slabsom, a bolo to slabsie ako benzinovy dvojliter, ktory je podla mna idealny pre toto auto.
zaruka je standartne rok, a da sa predlzit kedykolvek priplatkom na 3 roky.
RDSko uz ide, bolo to treba aktivovat v servise, a aj tu kontrolku katalyzatora spravili - zevraj to bol rozpojeny kablik. takze zatial vsetko OK. -
« Zdar Citróni (o: Posudek na Berlingo
Sháněl jsem dlouho nějakýho pěknýho Espace ale teď se místo něj naskytl Citroen Berlingo (doufám, že nekomolím to jméno). Je prej pěknej ve výbavě, nějaká ta "lamelová(?)" stahovací střecha atd... Rád bych poprosil o nějaké reference na tuhle káru (o: Nějaké neduhy? Něco co se se**?! Na co bych měl dát pozor něco proč to auto nechtít? A nějaké extra klady? Co díly, drahý? A co spotřeba? Díky KaZaN
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!