Chiptuning
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Tuning
« Re: Zafira 2,0DTi
snad ne u EB chiptuningu? Nebrat, to uz radeji PowerBox. PowerBox je zarizeni, ktere prodluzuje signaly do vstrikovaciho cerpadla, ty chytrejsi mely i vstup z vahy vzduchu, aby nepridavaly palivo kdyz tam nejde vzduch (kouri to pak a poskozuje pisty). Jestlize brat powerbox, pak to ma hodnotu do 10000, vic bych za to nedal, a to jen pokud to bude solidni prubeh, vyrobni naklad je sotva 500,-. -
« VOYAGER CRD
Zkusím taky něco přihodit. Od včerejška ma muj CHRYSLER GRAND VOYAGER CRD více síly. Z původních 140PS mám teď mít neco přes 170PS. Změnu řídící jednotky a vyladění jsem dělal mimo republiku a vyšlo mě to na nejakých 20t.Kč. Rozdíl? Martkatní. Teď nechávám za sebou např. Passaty s červeným DI, AllRoady o Oktávkách nemluvím. Maximálka se sice nějak nezvýšila, ale akcelerace je na dvoutunový kolos úžasná. A spotřeba se zatím při rychlejším stylu jízdy nezvýšila!!! -
« chiptuning motoru 2.2 HDI
Ma niekto skusenosti s chiptuningom motoru 2.2 HDI ktory pouziva Peugeot alebo Citroen? Jednemu mojmu znamemu nainstalovali v "garazi" P-BOX - taku krabicku do motora a nevie si ju vynachvalit... Motor ma o 30 KW viac a takisto zlepseny krutiaci moment skoro pri rovnakej spotrebe paliva.
krivky z brzdy www.gerek.sk/brzda