Dacia Logan (2015)
21.9.2017Bílá Dacia Logan MCV 2 r.v. 2015, motorizace 1,2 16v, 55kW, ve výbavě Arctica (dálkový central, klimatizace, palubní počítač, posilovač řízení, ABS,…
Dacia Logan (defender110)
Martin 21.09.2017 08:11
Vítej v rodině
Za sebe zase říkám, že mně zadní stěrač stírající po předních stěračích a zpátečce velmi vadí, často se mi stává, že zadní stírá na sucho, malá plocha málo vody, stojím půlkou pod stromem, a podobně. Stejně tak čelní dostírávání po ostřikovačích, často se mi stává že posl stír jede na prázdno, pač to předtím oschne. A ano, motor je slaboučký, jako rodiné auto si to moc představit nedovedu, naopak turbíčko se i po letech tváří schopně a odolně. -
bitner 25.09.2017 20:43
LOL, dnes dve nove Dacie
Konecne jsem se dokopal zverejnit dnes recenzi na Sandero a co nevidim! Nova recenze na Logana. Mam vlastne uplne stejne postrehy jako ty. Me teda vyfuk nerezne krome toho stredniho drzaku. A moje Sandero ma uz taky automat na setreni po ostriku. Ale zadni sterac se zpateckou nee.
Ta 1,2 me v Loganovi taky sere a presne jak pises, dokud v tom sedim sam, tak to jeste trochu jede, jinak je to v p rdeli.
Tak at slouzi! :-)