Opel Astra (2006)
2.4.2012Hodně dlouho pročítám mojeauto.cz a už jsem se začal stydět, že jen čerpám informace o autech z první ruky a nedokopu se napsat o svých zkušenostech.-)…
Opel Astra (chleba.syr)
chleba.syr 02.04.2012 20:51
« Re: Zrychlení
Jj to zrychlení jsem jen narychlo vygooglil.-) ale dával jsem si bacha ať beru údaje před faceliftem, tak je dost možný, že to bylo zrovna z toho katalogu automobilů..
Ohledně podvozku- to se vcelku týká toho problému s bubnama vzadu.. opravdu si to nepamatuju přesně(tak to ber jako dohady) ale myslím že jsem se tehdy někde dočetl, že přesně ten můj model v tom roce měl bubny vzadu s motorem 1.4 a 1.6 který neměl ESP(tou funkcí si právě nejsem zcela jistý která to byla) a motory 1.6 s ESP a vyšší motorizace měli automaticky vzadu kotouče a trošičku snížený podvozek. Tak to máme možná máme trošičku jinak poladěný, za předpokladu že u faceliftu to už bylo třeba jinak, ale to už fakt jenom spekuluju:-) Jinak druhou Astru co máme(po faceliftu) užíváme taky ke spokojenosti, akorát měl kolega problém s těsněním předních dveří a pořád mu teklo dovnitř.. týývole to je fajn pokecat si aspoň takhle s někým o autech, už mě maj všichni známý plnou prd.l jak jsem furt kecal o autech, tak jsem si zvykl se moc neprojevovat:-)
Jinak tento typ Astry mám doma také, jen po faceliftu a s 1.4 16V. Musím reagovat na část o měkkém podvozku. Na rodinný hatchback je to dobré, takový Golf nebo Octavia mají podvozek daleko měkčí, z vlastní zkušenosti. Jinak sedačky by mohly mít krapet silnější boční vedení, to je pravda, ale opět jsme u toho, že to není sporťák :-)
Ať ti dál slouží ;-) :yes: