Hyundai i30 (2010)
31.3.2011Na začátku stálo rozhodnutí prodat Mitsubishi Pajero a koupit si normální auto. Na trasu Brno - Ostrava a ježdění po obou městech není Pajero opravdu…
Hyundai i30 (Thomas.off)
matii 31.03.2011 18:05
Hodnocení
Plně chápu tvé nadšení z nového auta a proto zatím neboduji abych ti to nezkazil. Až doplníš fotky a najdeš i nějaké slabší stránky, pak se můžeš těšit na tři desítky. Nenech si kazit náladu a užívej nový káry. Vypadá moc pěkně. :-)-
Tomstone 31.03.2011 22:00
« Re: Hodnocení
Díky, fotky mám určitě v plánu, stejně jako důkladnější popis chování auta atd. Chtěl jsem tu hodit zatím své čerstvé dojmy a pak je doplnit. Fotky bych chtěl pěkné, což obnáší čištění a zrcadlovku, obojí mám doma a tam se dostanu až příští víkend. Takže pokud vám chybí fotky stejně jako mi, tak na konci příštího víkendu tu budou :-)
Nerez 31.03.2011 20:48
i30
i30 je, hlavně v bílé barvě moc pěkné auto. Ale jeden z důvodů, proč jsem si jej tenkrát nekoupil byl právě interiér, nelíbil se mi vzhledově a necítil jsem se v něm nijak moc příjemně. Ale to je samozřejmě každého názor, takže ti přeju mnoho šťastných kilometrů :yes: -
"-- skrytý --" 19.05.2011 17:58
Indikator rychlostnych stupnou
Zdravim vas, neviete mi povedat, ci indikator ukazuje aj znizenie rychlostneho stupna smerom dole, alebo iba smerom hore? Prosim vas ak to niekto vie, tak mi to napiste na e-mail suhajko1@azet.sk
Ide o to, ze chcem to ist reklamovat, ale v servise mi povedali, ze to ukazuje iba preradenie na vyssi rychlostny stupen. Mne sa zda, ze mi to ukazovalo aj podradenie, ale nie som si isty.