Mazda 323f (2002)
21.2.2011Dovoľte, aby som Vám v najbližších riadkov priblížil genézu môjho spolužitia s Mazdou 323F 2.0 Sportive. Koncom roka 2009 som sa začal obzerať…
Mazda 323F (SPFLY666)
multidiabolical 21.02.2011 20:51
krásná
Fakt vymazlená, perfektní lak,top stav... šikovné přibližovadlo !!Pro mazdy mám slabost -
Matheas Ropak 21.02.2011 21:50
nádhera
Zdravím Tě ,
v první řadě teda klobouk dolů takto by měla vypadat každá vložená recenze nováčka dostatečný popis auta , něco málo fotek (víc jak 15) to si koleduje o mé hodnocení :-)
auto 10
fotky 10 , kompozičně dobré kvalita taky , ale určitě neusni na vavřínech
recenze 10 zatím dostačující určo časem doplň své zkušenosti atd...takže ode mne 3x10b
spoustu spokojených km
Matheas/fotosoutěž
PS: Každý měsíc zde probíhá fotosoutěž tak se můžeš klidně účastnit Tvé fotky jsou OK :-) zde je odkaz na fotosoutež [odkaz] -
"-- skrytý --" 21.02.2011 22:42
Pekna
Pekna Mazda, to zadne kridlo by som tiez dal dole.
F-ku 1,8 (BJ) prave nedavno kupil kolega, jeho zadne lemy to uz maju za sebou.
Podla mna je to idealne auto, akuratna velkost, akuratny kufor (taky sportback), nadpriemerna spolahlivost. Nech Ti dobre sluzi! -
jiri23 31.10.2012 14:15
sedacky
Ahoj,
pekna Mazda! Musim rict ze me tvoje recenze inspirovala a s nejvetsi pravdepodobnosti bude takova 323 moje dalsi auto. Rad bych se te zeptal na zadni sedacky - Cetl jsem, ze je mozne je posouvat dopredu a dozadu, jako i polohovat operadlo. Lze to i u tve verze, nebo je to pouze u urcitych stupnu vybav?
Diky a at jezdi -