Ford Mondeo (1999)
13.8.2012Mondeo druhé generace v nejostřejší vyráběné verzi s továrním označením ST200 se ke mně dostalo přesně 9. dubna roku 2011. Zároveň se tak stalo mým…
Ford Mondeo (Š.i.m.i)
Bajumba 14.08.2012 19:50
Pekna kara
Moc gratuluju ke koupi eSTecka, a ver, ze zabavy si s nim vazne uzijes dosti. Preju tisice stastne nalitanych km a desitky nasranych ridicu z koncernu Volkswagen a spol >:-[] , ale hlavne at bezporuchove slouzi. -
hery22 15.08.2012 11:44
paráda
pěkná kára :yes: taky jsem po nějaké takové lodi toužil, ale s mojím dojížděním by mně to asi sežralo za živa a ani bych to bohužel nevyužil, protože když je pěkně tak jezdím na motorce, ale i tak by mně lákalo se v něčem podobném sem tam projet :-)-
hery22 15.08.2012 22:59
« Re: Re: paráda
motorka je super věc ;-) ale hodně rád vzpomínám, když jsem jezdil s kámošem prvně v golfu gti a pozdějí VR6 ( s těch sportovnějších jsem se svezl ještě nissanem 240sx nebo novým BMW 330D ale nejraději vzpomínám na VR 6) :-) bohužel už je to celkem dlouho a od té doby se vozím jen v obyčejných autech ;-\ Mondeo znám jen dvojkové a trojkové s naftovými motory a věřím že v eSTéčku to bude dobré dělo :-)
tigerbp79 17.08.2012 10:08
postižení jménem ST200
Moc pěkný článek, fotky, postřehy i názory... je to tak.. my kdo ho máme to známe.. ;o).
Hrozně se mi líbí tvoje seznámení s ST200 kdy tě majitel nevědomky přejel... já to měl podobné.. ale za tímhle autem jsem šel cíleně... a taky jsem si myslel, že ho nikdy nebudu mít..;o)
Tak ať ti to jezdí.. a pěvně doufám.. že se v roce 2013 setkáme na některém srazu STdriveRS.cz.
Pavel -
...btw...mě strašně mrzí že ford už žádné takové Mondeo nedělá...