BMW řada 3 (2003)
25.3.2010jak zacit? tak treba, moje laska k zadokolkam zacala s zigem... 1500s co sem dostal od kamosky - resp. jejich rodicu - chteli se ho zbavit... :)…
BMW 330d (Pafko)
Parda71 (BMWfans) 25.03.2010 13:12
Náádhera
Moc hezký tour, opravdu krása. A ten motor je myslím nejlepší volba, spolu s 330i 170kW. I recenze je moc hezká, proto dávám 3x10. S tím, co si napsal o 325TDS naprosto souhlasím, sám ho mám, se kdyžtak podíej. Motor mě moc baví a to jakou má chuť do otáček mě fascinuje. Dělá se od roku 1990, to ho začli dávat do E34 a v roce 1992 do E36.
Jo a kdybys chtěl, tak klidně přidej recenzi TDSa, budu jen rád za další TDS na macz.
Tak ať slouží. -
FRPE 25.03.2010 16:53
Začal na "čikuli" ...
... a skončil u bawce. >:D Nazdárek pané!
Tak teda ten tvůj úvod mě nyní vehnal úsměv do tváře, to tak že dost. >:D Začínal jsi na žiguli? No jsou to stroje, měl jsem též jako kluk tu možnost okusit pravý ruský výrobek "svazu" a tak jsem si trdel měsíc vozil v sovětském "vazu".
Recenze je docela dobrá, jen mě chybí fotky, proto tě zatím hodnotit nebudu abych ti to nekazil. Až bude 50-60x fotek rád ti zadesítkuji desítkou Gambrinusem. ;-) Pošlu ti tam pak tři lahváče = 3x10b.
Vítej na MACZu Pafko a už nepřemýšlej o vazu! :yes:
Přesto pěkná troječka ;-)