Opel Astra (2013)
17.9.2013Nechal som sa prehovoriť a predsa len zosobním pár postrehov v krátkej recenzii. Keď už je tu fajnový diesel Astra J GTC, tak trocha pritvrdíme v…
Opel Astra (OPCRUN)
Brandon Walsh 17.09.2013 12:41
« Re: Zabil
pripajam sa je to nadherna kara, jednu maju zevraj aj v showroome Poprad, otec tam bol minule na garancke s astrou 2,0 cdti a zamiloval sa.
No ako to byva, 4 mesacna kompletna rekonstrukcia domu a manzelka, ktorej v krvi nekoluje benzin nepochopi, ze to je to co potrebuje jeho garaz >:D
vela stastnych km prajem :yes:
OPCRUN 18.09.2013 08:41
« Re: Re: Re: .
Astre to natrel megane skoro všade a kde nie, tak sa jednalo vždy o RS bez CUP-ového podvozku
tu sú časy Sport auto:
Časy kôl - Nordschleife
Focus ST - 8,39 (Goodyear F1)
Astra OPC - 8,27 (Pirelli P Zero)
Megane R.S - 8,40 (bez CUP) (Dunlop SP SPORT MAXX)
VW GTI Performance - 8,36 (Bridgestone Potenza S001)
resumé testu, môj preklad:
Astra OPC zaslúžene vyhrala boj o ring, pretože ponúka najviac zábavy v jednom balení. Megane R.S s vyšším stupňom výbavy by ju ale pravdepodobne na poste výťazov nahradil, takto ale musí uvolniť miesto VW GTI performance. Ten ponúka najviac kompromisu medzi športom a každodennou využiteľnosťou. Focus ST je náš tajný tip. Neukázal na Nordschleife len agilné jazdné vlastnosti ale taktiež zaujal nízkou obstarávacou cenou. vlastníci ST budú musieť ale zainvestovať do abstinujúcej mechanickej uzávierky.
časopis sa odvolával na nemecké obstarávacie ceny, opel dotuje opc na SR a CR výraznými zľavami
Prowler 17.09.2013 20:18
WOW!!!
nic jineho mě nenapadá, dlouho jsem si myslel, že hezčí trojdveř-hot-hatch než Scirocco ve Viper Green a s červenýma brzdama být nemůže a Opel můj názor po dlouhé době prolomil. N Á D H E R A ! ! ! :yes: :yes: :yes:
Taky mám Astru J a jsem s ní naprosto spokojen.
Tie kolesá, sedačky, ..... nemajú chybu , ako aj celé auto ! :yes: