Honda Accord (2004)
15.7.2009Po zkušenostech se staršími vozy této značky, bylo rozhodování, jaký kombík střední třídy, vcelku jednoduché. Zpočátku jsem měl obavy z počtu najetých…
Honda Accord (Nitas)
_Teddy_ 16.07.2009 09:33
slabsi motor?
114kW, 0-100 pod 10, a to je podla teba slabsi motor? Fakt uz nechapem, co by ludia chceli. Mam auto podobnej velkosti a vykonu, a bohate mi to staci. To pritom jazdim casto nemecko, kde nie je problem udrzat na dialnici priemer tych 180km/h (pokial clovek nechyti daku zapchu)...-
sybokcz 16.07.2009 09:54
« Re: slabsi motor?
To je jednoduchy, kazdy vykon se zda po case maly a chtelo by to vic :). Mozna jsi vyjimka :).
Shodou okolnosti jsem si koupil tenhle tyden auto tez se 114kW a kdyz jsem s nim jel poprve (zkusebni jizda) tak mi pripadlo, ze to nejede. Jsem zvykly na 125kW nebo 96kW/330 N.m. (ten tocak tam dela hodne) a ve dvoulitru benzin jsem nejel uz pet let, pripadlo mi to line. Ve skutecnosti to bude v pohode a stacit, ale halt si clovek rychle zvyka :).
"-- skrytý --" 14.10.2009 09:07
MP3 a USB
Ahoj, mám taky Accorda 2.0 i-vtec akorát sedan. Mohl bych tě poprosit o info jak si vyřešil ty MP3 a USB případně nějakej odkaz na ten adaptér. Díky moc -
"-- skrytý --" 18.11.2009 21:58
cukanie motoru
Vedel by mi niekto poradiť?Moja Honda Accord 2.0 114 kw,r.v.2004,naj.207000km pri pomalej jazde-napr. v kolóne,na 1-2 prevod. stupni,mi s autom pocukáva,jazda nie je plynulá.Stáva sa mi to i pri rozbiehaní auta.Potom ide normálne,v kľude ma ustálené otáčky,olej je menený,nové orig. sviečky,auto je servisované a v servise Honda mi povedali,že všetko je v poriadku.Predtým som mal dieslové autá,možno je to otázka zvyku,alebo podľa vašich skúsenosti-je to nejaká závada?Dík. -
NItas 02.03.2010 18:06
Nové obutí na léto 2010
Tak už jsou doma nové disky Brock a pneu Conti SP3... už ať se oteplý...-
The Stig Driver 02.03.2010 18:23
« Re: Nové obutí na léto 2010
Zdravím tě, jaktože kupuješ new kola? Tyto co tam máš tak nevypadají špatně ;-) :yes: Nebo se ti nelíbí?-
"-- skrytý --" 03.03.2010 15:54
« Re: Re: Nové obutí na léto 2010
čau, v jakém rozměru si koupil ty Conti SP3?Případně za kolik?Taky na léto musím obout nové, tak ať mám s čím porovnat.-
"-- skrytý --" 09.03.2010 16:57
« Re: Re: Re: Re: Nové obutí na léto 2010
dík za info. A už je máš na autě?Zajímá mě, jak se změnil komfort, přitvrdilo to hodně podvozek?
Já byl překvapenej, když jsem z 17" letních dal 16" zimní, podle mě citelnej skok v komfortu na tlumení děr, dlažebních kostek ve prospěch 16".
"-- skrytý --" 08.03.2010 19:18
dotaz na spotrebu
ahoj pratele,doufam ze mi tady nekdo poradi.chci si koupit accorda,nejlepe 2.2ctdi(samozrejme kvuli spotrebe),jenze se jich moc neprodava tak by me jeste zajimal i 2.0i-vtec.kolik by prosim,ten motor bral pri takove normalni klidne jizde po okreskach (jsem z vesnice).za kazdou odpoved dekuji.