Renault Laguna (1996)
25.11.2011V posledním ročníku školy, jsem si kopil Autoinzerci a koukal po nějakem autě.V té době jsem chtěl mit BMW 5 řady,ale bylo poněkud drahé, jako i Audi A6…
Renault Laguna (Lucas13)
Džošua Kejleb 26.11.2011 22:02
super vozítko
máš fakt krásnu lagúnku :-) zachovalú a na svoje roky veľmi dobre vyzerajúcu ;-) tak nech ti slúži a veeľa km bez problémov ;-) -
Ronault. 26.11.2011 22:15
Vypadá zachovale
Ten interiér i z fotek vypadá jako nový. Tak ať slouží :yes: jo a co to tam je za Škodovku užovku v pozadí? Ty se mi vždycky líbily, eMkové už tak ne.
Jo a jak koukám na fotky, tak asi bych sundal tu chromovanou lištu z nárazníku, nesedí mi tam. To byla totiž doba, kdy na autech chrom nefrčel, ten se vrací až teď... A i ta dodatková světla mi tam nějak nesedí. Zato za asi tuningová vypadají díky černé neoptické části dobře. -
Bully_ 27.11.2011 15:59
Laguna
Skoda za tak chudou recenzi, nic se v ni clovek o aute nedovi.
Hlavne nedelej z auta ani opticky to co neni, tohle je klasicky velky, pohodlny a dobre motorizovany francouz, otuzitka jako chromove listy nebo dokonce pridavne svetlomety v rallye- stylu donuti jenom k usmevu.-
Lucas13 29.11.2011 11:41
« Re: Laguna
Pokusím se recenzi rozšířit co se týče otuzítek, jako originál toto auto ještě nemá žádnou cenu a jako auto je to pro všechny stará žravá francouzská ojetina a mně se tam líbí. Decentně podtrhují např. boční lišty apod. i když všichni ví, že to byla éra plastů. Mému okolí se to také líbí.Co se týče světel. Sériová dálková svítila v noci dost naprd, zvlášť za špatného počasí, nejsou tam jako tuning.