BMW řada 3 (1994)
5.3.2010Tak tohle malé kupátko je moje první BMW. Prosím omluvte předem, pokud následující text vyzní sentimentálním dojmem. Bylo jasné, že vůz, který hodlám…
BMW 316i E36 Coupe (FilioBMW)
Parda71 (BMWfans) 05.03.2010 13:30
BMW
Tvůj vozový parkse mi zamlouvá ane že ne! Sice je to nejslabší motor v E36,ale kupé to zase vynahrazuje vzhledem. A zase,fota chybí, tak se těším až budou, i tak dávám 3x10 ;-) -
Ozzman 05.03.2010 17:15
Dobrá recenze
Ahoj, velmi se mi líbí tvá střízlivá recenze na tohle auto,je vidět ,že patříš mezi tu inteligentnejší menšinu co tímhle typem aut jezdí, a myslí si že jsou mistři světa... :-) (nemyslim lidi z MACZ,aby si to někdo špatně nevyložil(spíš takový co si vrtaj vejfuk a lepěj na okna čínský draky jak píšeš :DD))
Auto je to krásný, a myslim že i s 1.6tkou to je fajn kára:)
Wiii 09.03.2010 16:43
« Re: Dobrá recenze
Ahoj Filio, vítám tě teda na MACZ (potkali jsme se v Davli) recenzi máš propracovanou a věřím, že když už jsi ji takovou napsal, tak že i ty fotky dodáš ;-) Jelikož nerad přehodnocuju (zapomínám na to) >:D tak ti dám 3x10 :-) :yes:
měj se a někdy zase čau :-)
Také sem napřed chtěl něco co vypadá více sportovně ale na motor sem tolik nekoukal a zdál se mi dostačující...pak najednou změna...koupil sem si silnější motor a k němu kombi:-)-páprdovskej styl jak ty říkáš:-), mě to přijde spíš jako potřeba universálního auta;-)-pro radost i užitek.